Jó estét mindenkinek...
Olyan gondom van h. ma dugót akartam cserélni a sismsonban és 38.95-ös a mérete, és sehol nem kaptam, létezik egyáltalán ez a méret?vagy ha megveszem bele a 38.98-at akkor meg fog szorulni?
Hali!
Fater szimójával van kis probléma, ilyet még életemben nem láttam.
Alapjáraton pöpecen jár, de ráhúzva a gázt lehörög, megáll. Néha felveszi a fordulatot, és kipörög rendesen, de általában mikor kiengedem a kuplungot leáll. OK. Lendkerék oldali szimmeringet kicseréltem, hátha falsot szív. Maradt ugyanilyen. Karbit szanaszét állítgattam, nem változott semmi. Tettünk rá zsír új karbit. Azzal sem javult. Na, akkor a másik főtengely szimmering is cserélve lett, valamit javult a helyzet, de néha közepes fordulaton bedadog a gép. Első rúgásra, gáz nélkül is indul, de utána szo.ás az egész, nem lehet rendesen közlekedni vele. Ja, a motor tirisztoros gyújtású, ma a tirisztort is cseréltem, de annyit ért mint kandisznón a csöcs. Ha vki már látott, vagy tapasztalt ilyet, lécci segítsen, mert ez már q..a idegesítő!
Előre is kössz!
nem ércsük mit nem értesz ezen, annyira eccerű.
Kicsavarod a hernyócsavaron lévő anyát, lehúzod az "U" alakulemezkét, betolod a kázkart, meghúzod az anyát.
na akkor mostmár remélem látod amit írok,lassan megyek aludni..szóval érdekelmég a simson csere +70kp? mert ha igen légyszives hívj fel holnap a délelőtti órákban és megbeszéljük ,rendben?
hellosztok,
van egy németo bol behozott (51es) enduro, elöl magas müanyag sárhányoval,
12ezer km errel, gyári gumikkal, és valos km errel, teljesen gyári isten tudja hány éve áll, most meg elakarja adni a rokon,ezért kérdezném tőletek menynit lehetne kérni érte?
Hali zoli! Nézd majd meg léci az amz fórumba a mocimat és alkoss róla vélemény, kiváncsi vagyok nagyon, h te mit szólsz hozzá és csak őszintén! Előre is köszi!
Szép estét mindenkinek!
Hello!
simson s50-s51 alkatrészek eladók váz, tank mindkét tipusra, oldaldeknik, egy kipufogó. nagysúberes karbi,fékek és még sok más cucc ! és még vannak eladó mz cuucaim is teleszkopok lámpák stb! msn:ba.nanos@hotmail.com
Hali
Azt akarom megkérdezni ,hogy vettem új gázbovdent csak azt nem tudom h a gázkart hogy kell rendesen a helyére tenni. Valaki elmondaná?
A motor s50b
Amikor dilemmáztam, milyen legyen az ingázómotorom az Mz meg a Simson maradt fent. Még jó, hogy a simson mellett döntöttem...