nemtom ki tervelte ezt neked, de ez nem jó a kékhez képest.
ha megnézed, 5-6 ezren egy loerővel kevesebb,mint a kék, sokkal kevesebb a teljes tartományban a nyomaték, cserében alig forog 800-zal többet a legtetején, és loerőben is a csúcs még fél sincs a különbség.
Ja hát igen, ezen csak rst villa van, ilyet nem vennék semmi pénzért... nekem még rock shox volt, a fékek meg shimano deorék voltak, ezen csak b+, a kerekeknél ugyancsak ez a helyzet, az enyém wtb kerék kompletten, ezen már b+ kerekek vannak...
De a deores vfékes 2008as modell már csak 105 ezer, pontos felszereltséget nem tudok, de lehet kevesebbet tud... és ráadásul mostnában úgy tudom elég durván szerelik össze őket az enyém még jó széria volt... újat már nem vennék, pedig jó lenne az ár érték aránya, csak hát tudom hogy légkulcsal hajtják be a legkisebb csavart is
Kellene a Pénz a 125ös JOGOSÍTVÁNYRA-ezért is adom el,de ha van csere,akkor érdekelne azis,pl egy színgyári simson S51B-ért se haragudnék :)
ha megnézed, 5-6 ezren egy loerővel kevesebb,mint a kék, sokkal kevesebb a teljes tartományban a nyomaték, cserében alig forog 800-zal többet a legtetején, és loerőben is a csúcs még fél sincs a különbség.
Csere Motortól függ.