Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

odaadom érte a simson meg 70ropitMAX ha érdekel. A simson 70es, alaplap csere kéne mert a megszakító csavarja beletört
hali eladó egy 50es simson gyöngyházmetál festéssel kitűnő állapotban 45ezer ft-ért. nagyon sürgős lenne.
Ahoz csak matrica van! Én egy matricával 3 motort hajtok de psszzt
2 simsonért is akár..minden megoldás érdekelne :)
Ja, értem. Színgyári s51-gyel nem tudok szolgálni, de azért tetszik
Én úgy tudom nem, átíráshoz, meg 50esnél simán a használathoz kell egy biztosítás a tulajdonos nevére...
de ha nem rendszámos, pl egy simson. az új kell?
Addig igen mig be nem jelentetted az eladást vagy át nincs iratva!Ha rendszámos!
60as henger majdnem 9ló? az nem rossz. Ha eladom a motort a következő tulajdonosnak érvényes az én általam befizetett kötelező?
Sós Anti féle 60as 4f es henger Mihu által tervezett kipuval!
Üdv zöldi!

Kellene a Pénz a 125ös JOGOSÍTVÁNYRA-ezért is adom el,de ha van csere,akkor érdekelne azis,pl egy színgyári simson S51B-ért se haragudnék :)
Szép ez a gép! Miért adod el?
nemtom ki tervelte ezt neked, de ez nem jó a kékhez képest.
ha megnézed, 5-6 ezren egy loerővel kevesebb,mint a kék, sokkal kevesebb a teljes tartományban a nyomaték, cserében alig forog 800-zal többet a legtetején, és loerőben is a csúcs még fél sincs a különbség.
A motoromról egy kis teljesítmény adat a piros vonal szerintetek milyen lesz? .
Üdv. Elado Suzuki RG50 Wolf,Blokkja átnézve,uj henger+hengertalp tömítés,uj első és hátsó lánckerék,D.I.D lánc,uj NGK gyertya,Mikuni Carburator,6sebesség,vízhűtés,elöl tárcsafék,hátul dobfék.VÉgsebesség: 105km/h Ár:110ezer.Ha érdekel email: haxorx@citromail.hu TEL.: 06202019366
Csere Motortól függ.
már válaszoltak!pont fordítva van
nah most akk hogy van? minnél nagyobb az első lánckerék annál több az ereje igaz? és minnél kisebb annál nagyobb a végsebesség?
Ennyiért ingyen volt
Csak azért kérdeztem, mert kicsit sokkallom!
Serpens már csak tárcsás van, 185ért
Ja és hülye vagyok, a polarist néztem
Ja hát igen, ezen csak rst villa van, ilyet nem vennék semmi pénzért... nekem még rock shox volt, a fékek meg shimano deorék voltak, ezen csak b+, a kerekeknél ugyancsak ez a helyzet, az enyém wtb kerék kompletten, ezen már b+ kerekek vannak...
De a deores vfékes 2008as modell már csak 105 ezer, pontos felszereltséget nem tudok, de lehet kevesebbet tud... és ráadásul mostnában úgy tudom elég durván szerelik össze őket az enyém még jó széria volt... újat már nem vennék, pedig jó lenne az ár érték aránya, csak hát tudom hogy légkulcsal hajtják be a legkisebb csavart is
bikeberguson, akciós volt
Hol vetted annyiért a bringád?