üdv. simson fanok. cserélném suzuki rg50wolfomat gyári állapotu simsonra,kizárólag S51B,akár szőrén szőrt,de állapottól függően értékeggyeztetéssel. a vas 2T vízhűtés,6sebesség,100körüli végsebesség,4liter körüli fogyasztás,egyszerű smkp. ha vki érdekel jelezzen telefonon: 06202019366 vagy email-en: haxorx@citromail.hu ,kérem cask az jelezzen akit komolyan érdekel. itt van pár kép.---
És ha vki tud akkor seggíthetne a Mota progiban, mert nem vágom, h az elején hova mit kell beírni! Fordítgattam, de nem nagyon jöttem rá! Szeretnék egy rezit a mz-re!
Előre is köszi!
Hali!
Olyan problémám lenne, h sztem nincs jól beállítva a karbim! Most voltam vele egy est hosszab úton! ÉS eddig nem nagyon húztam neki, mert még bejáratós (ez a 3ik tank) , de most már néha kicsit jobban odahúzok neki, és olyan 1/3 gázig tök normális utána ha folyamatosan továbbhúzom, vagy rácsőzök, akkor megtorpan és nem igaznán akkor jobban pörögni. Igaz ezt most inkább emelkedő előtt és emelkedőn vettem észre, de itt gyakran járok régen simán elkezdett húzni! Annyi, h nagyobb fúvókák vannak benne, azt hiszem az eredeti után ami következik sorrendben 2x nagyobb! Ja és mikor visszateszem mondjuk 4ből 3-ba akkor ilyen furin pörög vissza mikor behúzom a kuplungot,mint mikor elzárva hagyjátok a benzincsapot!
És ilyen sima karbim van amin csak alapjáratállító csavar van, meg a piros karikával jelölt helyen felül is van egy csavar bedugózva, azt hiszem az a levegő csavar csak nem tudom, meliyk irányba mit áálítok!
Kevés benzint kapna? Vagy túl sokat?
enyém eladó 35ér legalja az ára, 70es tábori, nagyon jól ugrik, de rá férne egy kis ápolás, pl.:telószimering csere(adok szimeringet), kipufogó csonk menetjavítás, meg a váltót belőni mer néha nem veszi be elsőre a másodikat. Ezen kívül tutkerály
szeretnék venni valami szakadtabb simsont 20-30 ezerért, nézegetem a hirdetéseket páron fennakadtam
280-290 ezerért is kínálnak szimókat ezek szerintetek épeszűek?
esetleg ha van valakinek 20-30 ezres kategóriás 51es szimó érdekelne
ha beindul az már pont elég
Ezt a simsont tényleg kiskanállal meglehet szerelni... Ma jöttem haza suli évzáróról, a gázbovden elszakadt, vagyis a dió szakadt le... Lehúztam a bovden borítását, a bovden drótját rátekertem a gázra jó erősen megmarkoltam és úgy húztam. :D:D Aztán cinkkel megforassztottam itthon a bovdent és azóta tökéletes. De azért tartaléknak veszek egyet... Ja amúgy sztem vagy másféleszer nagyobb gázbovdent kaptam mint a gyári így 2X körbetudtam tekerni szal még kézzel indexelni is tudtam. :D:D
NDK 1Xűség örökké... xDXD
meg! olyan kénes szaga van! fater is azt mondja hogy olaj! am meg a salakról lemondhatok! beszámoltam faternak és azt mondta hogy először tegyem le a jogsit!
Nem tudjátok honnan lehetne sima 70ccm perselyt szerezni?/45ös/ (tehát nincsenek felömlők, meg nyílások.) És kb mennyibe lenne?