Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtom hogy mi az! de nem volt döntögetve! csak leteszem és állandóan folyik! sztem már nincs is a váltónak olaj! :S nah hát akkor szét kell kapni! :(
Van a csőtengelyen kilométeróra kihajtás? Ha nincs, le kell dugózni,mert ott a zolaj kifolyik, ha döntögeted.
valaki mondja meg hogy akkor miért folyik ott a láncnál az olaj? mert sztem már nincs is a váltónál 1 csepp se! jah meg hogy mit lehet vele csinálni! kössz!
Holnap kezdem a simsonom felújitását , előszőr is a csomagtartót,felnit,lábtartókat,kitámasztót letúdom fújni más szinre pl :ezüst ?Mert hallotam hogy nemigszán lehet .
elolvastam az egészet! de elhalasztva! először szét kell kapni a blokkot! még mindig folyik az olaj!
nem tom, h csak a képet nézted vagy azt is, h ez a rugó 3.4mm vastag, mert az a lényeg, ettől keményebb! Igaz van éra is, de az utángyártottak gyorsan elpuhulnak, sőt már álltalában alapból puha szarok! Nekem ez a tapasztalatom!
simsonbolt.hu-n tudsz rendelni ilyen rugót! a többi cuccot:csavar meg anyák azt meg elég sok helyen!
ok! elolvastam! és ilyet boltban lehet kapni? ilyen rugót mert akkor ha meünk a városba akk beszerzem a cuccokat!
oké! kössz a segítséget honda! :)
Na most én sem találtam sr elsőtelót! De mondom simson.hu-n olvasd el az elsőteló és hátsóteló tuningot! Addig ne is írj! Az elsőteló tuningnál annyi, h nem légpuskarugót meg ilyeneket kell belerakni, hanem ilyen: http://www.freeweb.hu/simsonbo...
Na itt egy kép ami jól szemlélteti, h hogyan nézhetne ki a géped! Ez az egyetlen olyan simson számomra ahol nem bassza a csőrömet az üléshajlítás, mert ellensúlyozza a sárvédő! A lengővillát ne nézd, mert az nem az eredeti, de magasítóval a tiedét is fel lehet emelni ennyire. És sztem a középdobozt is meg lehetne hagyni, mert abba tudsz csinélni tuti légszűrő tuningot lejebb egy iletőnek írtam egy linket asszem a 2809 hsz!
De lehet venni, de több 10e ft! Na most akkor központisat szeretnél? Vagy csak azt tettél bele! Egyébként ez a progi sztem meg annyira nem tuti, rohadtul nem mindig azt szemlélteti amit szeretne az ember!
itt a terv is
úgy látom a vázmerevítő is kellessz! nekem van csak nincs rátéve a mocira! akkor még jó 1 gondal kevesebb! olyan sr50-es telót újonnan nem lehet venni boltban?
haver akar etz blokkot beletenni
azt mondja a simson forma jobban bejön neki, meg alacsonyabb is
akkor vadászunk valami olcsó blokkot
már mint a simson blokk nem annyira csavarja! rosszul írtam a végén!
Inni bele lehet rakni, még akár 250.est is de akkor már nagyon szűkös a hely! ÉS cssavarja, nem azonnal, de idővel látni lehet majd, h eléggé 2 nyomon fut a gép! Az tény, h mz blokkal olcsóbban és könyebben jutsz mondjuk olyan 11-2 lóerőhőz, de taLán nem annyira csavarja!
Vannak erősebb simson blokkok is mint egy etz 125 blokk... azok is mennek, nem tudom mit csinálnak velük, vagy mit nem de tuti faragni kell és nehezebb is lesz a mocc...
arra ondolpk hogy ha odarántom akkor a lánc húz rendesen és a hátsóvilla igen minimális dolog
Youtube-on is van pár ilyen vidi...
be lehet, de nem csak úgy hogy belecsavarod és kész, ja és igen csavarja... sokkal nehezebb a blokk, nagyobb terhelés a váznak...
hi
kérdésem van:
51es simson vázba be lehet tenni egy 25ös etz blokkot?
beférne? nem tekerné a vázat szétt?
köszi
hm....ez tetszik megvárom míg leírod amit akarsz majd utána kezdek tervezni!
Igaz ez központis, de vannak jó nem központis megoldások is!