Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja hopp és van vmim ami bizti tetszeni fog és tuti segít (és befolyásol) a moci képében!
Na tommy én seggítek neked szivesen amiben tudok, csak nem most! Mert vár még rám vagy 150 db krítésléc lefestésre! Azt se tudom megígérni, h este, mert sztem mamival leszek, de holnap már nyugisabb lesz elméletileg! elsőtelótuningnak keress eladó simson robogó elsőtelót, ezt annó emzoli ajánlotta nekem, mert azok hoszabbak vmivel a normálnál! vatera.hu vagy google-ba írd be! Ha nem találsz akkor simson.hu-n is találsz leírást!
Hátsótelónál én nem erőltetném a központi telót, mert sztem a gyáriból is jól fel lehet emelni a hátulját! erre is van több megoldás! egyenlőre böngéssz, meg nézegess minnél töb képet próbálj vmi összerakni a fejedben!
Még azt tudom ajánlani, h állítsd rá a mocit egy emelőre stabilan, aztán az ülésnél a telók csatlakozását vedd ki (csavar) elől is a kormánynál csavard ki a két csavart és a lejebb lévőket is lazítsd ki, h tudjon mozogni az elsőteló! Majd szép lassan kezd el emelni! A lengőkar a hátsó kerék súlyától megy majd le az első telónak lehet kicsit seggíten kell! Ez is seggíthet az elképzelésben!
Ja és ez ráadásul gyerekmotor
Pont azt akartam írni, h sehogy, mert ez nem simson! de dani megelőzött!
Add el a simsont és vegyél egy kawasaki kxet, mert ez az, nem simsonból csinálták
nah ez bejön! hogy áljak neki?
van ilyen valami esőáló is hogy valami műanyag van fölötte
oké! kössz honda! eddig te vagy a leg segítőkészebb! :)
http://simmipage.de/index.php?...

Vannak elvetemült barmoló hülye megoldások, de vannak jók is! Nézd meg mind az 5 oldalt! Bizti találsz ihletet!
Van jó direktszűrő is, de az nem a fémes, hanem a szivacsos, és egy nagy bumszli a vége ja és esőbe nem túl jó, mert ugye nincs fölötte semmi... elázik
Neked írtam tegnap! 2809-es hsz
köszke mindenkinek a segitséget de akkor milyen légszűrőt vegyek? a direx nem jó? délre felrakom a képeket
ilyesmiket nem lehet! csak az alap cuccokat lehet a progival! tegnap csak átfutottam rajta nem olvastam el rendesen mert tesóm gépezett!
hát nem igazán tudom! valami krossosra gondoltam! ha van valami ilyen képed azt feltölthetnéd! Kössz!
Az olcsó direkszűrő kicsi, a féltéglánál sokkal kisebbporszemeket nem fogja meg,amit megfog, az meg bemosódik az első esőben.
Az olcsó direkszűrő kicsi, a féltéglánál sokkal kisebbporszemeket nem fogja meg,amit megfog, az meg bemosódik az első esőben.
Direkt szűrőről itt már esett szó többször, de annyire nem ajánlották és dicsérték! Itt van egy jó lap, motorok/autók-ban légszűrőház átalakítás 1-2 érdemes megnézni sztem ez egy elég jó tuning!

http://nutria.uw.hu/
tommy írd le, h mégis milyen stílusú mocit szeretnél én rakok fel neked képeket! Vagy tudom ajánlani a simmipage.de honlapot sztem van sok jó és szép megoldás! Vagy még a langtuning.de lapon is a képek között! Sok sikert!
Lehet! Tess itt egy link: http://www.tar.hu/helicol/Simo...

Valahol láttam még, h ilyen oldaldeknit, meg motort is lehet rá tenni! de nem nagyon látom értelmét, mert egy simsont nem tudsz annyira szétnyomatékolni, h ne tudnád berúgni! MAx, h ha nagyon el van dugva a blokk, ezt esetleg tényleg sr esetében tudom elképzelni, de ugye ez is megoldott!
jaja van mit csinálni rajta :S :D ma raktam össze lefestettem meg kivettem a deknit meg most akarok hozzá rendelni egy kipuffot meg egy direx szűrőt majd rakok fel róla képet nem sokára lehet h még ma de nem számitsatok valami eszméletlen jóra :D mert még a levonók hiányoznak köszi mindenkinek a segitséget
Ha kész dobd föl, bár én fejbe látom milyen...
ezt holnap megszerkesztem
megnézem hogy néz ki
kössz vdani
Hátul sárvédő nélkül, elől rövidített
Telókormány horpasztott tank, nuku hülye sokszínű neon... egy vékony ülés, üléspúppal a hátulján, de véletlen sem feltört ülésvassal, hátrébbhelyezett lábtartók, piros váz fehér tankal, én simsonom így nézne ki
én ilyet nem mondtam hogy más tervezze! csak valami ötletet adhatnátok!