Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha megnézed a cuccot,ami a hátsóban van, egy nagyon hasonlót fabrikáltunk bele az elsőbe.
Azt is el teccik mondani, hogy kell csillapítást csinálni?
Aha! Akkor most nem lesz felújítva! Ja és az a rövid szár ami belecsószik annak íve is van!
teló olajat, vagy automataváltó olajat,de mindenkképpen valami hígat.
Ha eleresztette az olajat, és azért szünt meg a csillapítás,akkor szimmering csere.
és milyen olajat rakjak bele? mert lehet akkor szét sem szedem!
köszöntem!
Egyébként csont ugyan így néz ki a trabi és a vartyogó telója is belülről, csak azok kissé nagyobbak,de a renccer ugyan ez.
A 2.4.5 képen látszik az öntvény anya, az a bigyó, amiben négy bemélyedés van.
Célszertámot kell a kitekeréséhez cinálni,laposvasból,meg törött küllőből
Belekerült egy temetői kép, elnézést...
Na ne zidegejjetek:)

Itt az a pudvás hásóteló belülről.
A bal kezemben drótrafúzve látható az anya, a szimering,meg még pár basz, a másik kezemben a csilalpító belső cső van, a végén a szeleppel, és a teló rudja, a végén a zanyával,meg a dugattyúval,rugókkal
Azt értem, h mit fogjak be, de milyan aluöntvényanyát szedjek, mert csak e vékony rúd tetején van, de az lejön anélkül is több anya nincs! Hülye vok!
Elöl gyárilag nincsen csillapítás(monnyuk páran csináltunk) de gyárilag nincs benne, csak végütközö, meg kenő szerepe van a nyálnk benne.
Háccsórúl vagyunk beszélgetve:)
haversrác!:)
Befogod egy satvba azt a szart az alsó rögzítésnél, kitekered az alu öntvény anyát, kihúzod a szárnál fogva a belét, és láss csudát, ot leszen a zolaj,meg a csillapító biszbaszok:)
Nem, tényleg nincs benne, olaj csak kenésnek van benne
Ja meg ha esetleg benéznétek a jótanácsok topicba azt is megköszönném! Aztán már lekopok!
Nem is igaz met van, csak elég szar!
elsőbe nincs csillapítás úgyhogy nem hiszem
De kurva trágya minőség! gépen szebb! bocs!
Na itt most hol van csavar meg honnan jön olaj? Mert nekem sehonnan nem akar?
Jaj te elsőtelóra gondoltál?
Izé, természetesen előbb el kell mosni a belét benzinben.

Olajból nehogy valami 10w40 vagy ilyesmit tegyél,mert az nagyon sűrű oda.
Ha oldalra borítod,kifolyik a csillapító olaj,és akkor nemműködik.
Az dugttyú alján van egy anya, azzal lehet növelni a kifelé csillapítást.
ÉS, h szedem szét? tudsz esetleg vmi robbantott ábrát küldeni?
Szedd szét, cserélj benne szimeringet, és tölts bele 65 ccm kisé sűrűbb olajat, mint ami eddig volt
Hellótok!
Szédszedtem a sinyóm hátsótelóját és elég latnyat a lengéscsillapító! először meg sem akart mozdulni aztán bement, de kifelé nem bírtam húzni majd satuba fogtam vízszintesen és egyszer csak olyan simán mozgott mintha vajon tolták volna! Na ezt tudom, h nem jó! Halottam, h nyomja ideoda benne az olajat, de sztem nem vmi tuti a csollapítás!
Mit lehet tenni ilyen esetben? Kuka és új, vagy fel lehet javítani?