teló olajat, vagy automataváltó olajat,de mindenkképpen valami hígat.
Ha eleresztette az olajat, és azért szünt meg a csillapítás,akkor szimmering csere.
A 2.4.5 képen látszik az öntvény anya, az a bigyó, amiben négy bemélyedés van.
Célszertámot kell a kitekeréséhez cinálni,laposvasból,meg törött küllőből
Itt az a pudvás hásóteló belülről.
A bal kezemben drótrafúzve látható az anya, a szimering,meg még pár basz, a másik kezemben a csilalpító belső cső van, a végén a szeleppel, és a teló rudja, a végén a zanyával,meg a dugattyúval,rugókkal
haversrác!:)
Befogod egy satvba azt a szart az alsó rögzítésnél, kitekered az alu öntvény anyát, kihúzod a szárnál fogva a belét, és láss csudát, ot leszen a zolaj,meg a csillapító biszbaszok:)
Izé, természetesen előbb el kell mosni a belét benzinben.
Olajból nehogy valami 10w40 vagy ilyesmit tegyél,mert az nagyon sűrű oda.
Ha oldalra borítod,kifolyik a csillapító olaj,és akkor nemműködik.
Az dugttyú alján van egy anya, azzal lehet növelni a kifelé csillapítást.
Hellótok!
Szédszedtem a sinyóm hátsótelóját és elég latnyat a lengéscsillapító! először meg sem akart mozdulni aztán bement, de kifelé nem bírtam húzni majd satuba fogtam vízszintesen és egyszer csak olyan simán mozgott mintha vajon tolták volna! Na ezt tudom, h nem jó! Halottam, h nyomja ideoda benne az olajat, de sztem nem vmi tuti a csollapítás!
Mit lehet tenni ilyen esetben? Kuka és új, vagy fel lehet javítani?
Ha eleresztette az olajat, és azért szünt meg a csillapítás,akkor szimmering csere.
Célszertámot kell a kitekeréséhez cinálni,laposvasból,meg törött küllőből
Itt az a pudvás hásóteló belülről.
A bal kezemben drótrafúzve látható az anya, a szimering,meg még pár basz, a másik kezemben a csilalpító belső cső van, a végén a szeleppel, és a teló rudja, a végén a zanyával,meg a dugattyúval,rugókkal
Befogod egy satvba azt a szart az alsó rögzítésnél, kitekered az alu öntvény anyát, kihúzod a szárnál fogva a belét, és láss csudát, ot leszen a zolaj,meg a csillapító biszbaszok:)
Jaj te elsőtelóra gondoltál?
Olajból nehogy valami 10w40 vagy ilyesmit tegyél,mert az nagyon sűrű oda.
Ha oldalra borítod,kifolyik a csillapító olaj,és akkor nemműködik.
Az dugttyú alján van egy anya, azzal lehet növelni a kifelé csillapítást.
Szédszedtem a sinyóm hátsótelóját és elég latnyat a lengéscsillapító! először meg sem akart mozdulni aztán bement, de kifelé nem bírtam húzni majd satuba fogtam vízszintesen és egyszer csak olyan simán mozgott mintha vajon tolták volna! Na ezt tudom, h nem jó! Halottam, h nyomja ideoda benne az olajat, de sztem nem vmi tuti a csollapítás!
Mit lehet tenni ilyen esetben? Kuka és új, vagy fel lehet javítani?