A procihűtő az hatásos, csak nem teker eléggé, legalábbis nekem nem! De sztem a srác a benzinszűrőt is fordítva rakta fel! De nem akarom basztatni, mert tőle nyúltam a hűtésötletet, de továb is fogom fejleszteni!
Néztétek tegnap a hiradót
? 100 millából csináltak egy olyan kocsit ami 2 litert eszik. ezt egy simson is tudta volna 50 rpibol. kurvára megérné, nem lenne bpesten dugó. Csináljunk egy felvonulást fáklyákkal meg gyertyákkal (NGK) adjanak támogatást mindenkinek aki simsont akar venni. ajándék 5 sebességes váltóval membrános beömlővel. Ez a megoldás az üvegházhatású gázok visszaszorítására.
Hát ez a procihűtő elég kókányul néz ki, és a plexilap is a kuplung elött, amit ráadásul szétvert alátétek tarkítanak... hát ha már átlátzsó kuplungfedelet csinálok, akkor már illene egy szép kuplungot is...
hát én a nyáron ráérek 14 éves vagyok nincs suli teszem le a jogsit meg a mocit is fel szeretném tuningolni! a már neon megvan meg pár apróság
amúgy nem gondoltam volna hogy 2 karbitömítés 1 benzinszűrő (műanyag) kipufcsonk tömítés meg fél méter benzin cső 2000 ft! és még a legolcsóbb helyen vettem
:) Hááát a macskatéma... Én azt javaslom, ne bántsd... CSak szerezz egy kutyát :) lehetőleg egy terriert, az majd megoldja a macska problémát :) A kerítéstől 10 m-re macska nem lesz, garantálom! :)
A simson... Hááát én nem használnám más motorját.. Bármi lehet, akár baleset vele, akár meghibásodik, és jön a veszekedés, akkor is, ha esetleg ő adott mondjuk fékhibás gépet... Csináljon vele, amit akar! Ha ellopják, az ő baja!
én is utálom a macskákat! Öreganyámnál mindig rugdalom őket mert állandóan a motoron mászkálnak
egyik nem a talpára esett aztán majdnem eltört a nyaka, de 2 nap ra rá elütötte az autó
most mondjam hány állásinterjú nem jött össze, hány ember miatt szerveztem át a dolgokat akik lemondták az utolsó pillanatban? hányan baszatk át a hétem? mert tudnék mesélni erről a hétről, de le is fekszek már mert szétrobban a fejem....
Mosmtár tökmindegy, volt osztálytársamnak felajánlottam hogy majd néha megyek a gépével amíg kimegy angliába mégse álljon kint a telken és rohadjon, mellesleg akárki be is törhet és elviheti... mind1, annyira nem vagyok oda simsonért, szóval szivesség lett volna részemről, ráadásul hogy le is hozom neki, zsámbékról, ezért terveztem át az egész hétvégémet, erre elötte gey nappal hívogat mindenféle baromsággal hogy anyja ügyvéd meg minden és hogy így csináljuk úgy csináljuk ezt írjuk bele papírba azt írjuk bele papírba, meg hogy nem elég a személyi szám, hanem kell az a hosszú szám is, hát már itt felbasztam az agyam, de aztán bejelenti hogy anyja most tudta meg hogy nem fizetek érte, és hogy így nem engedi, könyörgöm 20 éves, és egy szaros 20 etzer forintos szutyadékról van szó, de hát akkor bassza meg, ő baja... csak idegesít, mert kivittem a sisakom is, majd hozhatom haza azt is, egy kis benyát is vittem azt is cipeltem... és amúgy is egész héten minden egyes nap csak szívtam és szívtam, még most is, az utolsó kúrva órában, még most is, ilyen már tényleg nincs, le akarok feküni, ertre beleszart anyám kibaszott macskája az ágyamba, nem elég hogy az ebédlőben is bámulhatom 2 képen is a pofáját... á nem... és ezt már másodjára csinálja meg, hát esküszöm ha látnék sötétbe már nem élne, én kimentem és megkergettem, de eltünt... nem baj, nem gáz hogy a saját szobám ajtaját mindig zárnom kell ahányszor csak kimegyek a házból... de nem érdekel, kidobom a macskát, leszaorm már anyámat is, ez nem mehet így tovább, vagy kint marad a macska, mindig, vagy kitekerem a nyakát...
? 100 millából csináltak egy olyan kocsit ami 2 litert eszik. ezt egy simson is tudta volna 50 rpibol. kurvára megérné, nem lenne bpesten dugó. Csináljunk egy felvonulást fáklyákkal meg gyertyákkal (NGK) adjanak támogatást mindenkinek aki simsont akar venni. ajándék 5 sebességes váltóval membrános beömlővel. Ez a megoldás az üvegházhatású gázok visszaszorítására.
Viszont ez a sor4 nagyon komoly, kell szereznem 4 simsonblokkot
amúgy nem gondoltam volna hogy 2 karbitömítés 1 benzinszűrő (műanyag) kipufcsonk tömítés meg fél méter benzin cső 2000 ft! és még a legolcsóbb helyen vettem
A simson... Hááát én nem használnám más motorját.. Bármi lehet, akár baleset vele, akár meghibásodik, és jön a veszekedés, akkor is, ha esetleg ő adott mondjuk fékhibás gépet... Csináljon vele, amit akar! Ha ellopják, az ő baja!
egyik nem a talpára esett aztán majdnem eltört a nyaka, de 2 nap ra rá elütötte az autó
Ilyenkor kell kimenni valami motorral és szétfarkalni
KÖSZÖNÖM A VÁLASZT!
Egy valamire való utcai tuning is vagy 30 rugó, és az még csak henger,meg kipufogó.
Szóval nullától végtelenig.
Ha föl akarok tuningolni egy simot az kb mennyibe kerül?(henger, főtengely minimum)
ez a terv! szerintetek mi legyen még vele hogy nézzen ki? mindenki véleményét várom!
Kössz!