Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és az ilyet honnan szerezted? így jól néz ki! megmarad a crossos formája a motornak :)
Enyémen így nézett ki hajdanán. De ez a rács rövidebb mint a normál.
Szasztok skacok!Tudjátok melyik kipufogó a legütősebb,ami még a teljesítményt sem rontja valamint az esztétikát 100%-ban tuningolja?Képet sajna nem tok küldeni de kurva jó!
pff hát inkább rajtahagyom a simát mert nem akarok veszíteni a motor sportos jellegéből sem és ezért inkább meghagyom a rendes kipufot mert ez valami nagy ****
igen úgy van felfogatva az enyémen is! de nem fog szarul kinézni a rezón? hogy túllóg vagy valami? ha valaki tud adjon már képet rezós kipufról amin védőrács van! ha tudtok! köszi!
Hát a könyöknél ugye a bilincsre tudod felfogatni, hátul meg talán a tartónál, de ez nem bizti!
Mikor megvettem, és mikor eladtam.Csak érdekesség képpen.
nah..valaki segítsen! ha akarok venni egy gagyirezót és ugyan arra az enduró könyökre akarom rátenni hogy fogassam majd rá a rácsot? rákell szabni vagy mi? előre kössz!
kihalt a simsonon fórum valaki írhatna!
hali
Szerezzetek má nekem egy vevőt a simire. 55 ezerért adom irányár. gyöngyházmetál festés full jó minden műkszik pöccre indul stb stb.
kössz honda
Jaj hoppá a felső röhögő fej az nem kell oda, az véletlen volt! Kicsit hülyén jön ki! Nyomkodáshiba ellnézést!
Ugyan már zoli! Amennyit Te itt már seggítettél amelett eltörpül ez a kis dolog! Másik, h teljesen normális hangnemben szóltál és tommiboy is tök korrekten reagált! Adok egy 5-öst!
Én kérek elnézést hogy kellemetlenkedni voltam kénytelen, és a forumlakoktól is, hogy széjjel offoltam a hülyeségemmel a topikot.
rendben akkor hagyd majd elkérem én! már így is sokat tettél értem! majd elkérem én ha hazajöttem! nah de mostmár lassan meek mert 50-kor csörögnek be! utánna meg defektjavítás! kössz a segítséget mégegyszer!

helló!
Egyébbként az ensz csapatok már úton voltak, és elővettük a vállról indítható atomtengeralattjárót is.)
Várj!

Csak azt mondtam, hogy néz meg, hoyg mi tetszik, mitraknál ki szivesen, énmeg szólok Istvánnak, hogy kitennéd. Viszont jelenleg István nem elérhető.
De tulképpen írhatsz neki te is, elkérheted ami tetszik.
akkor innen már használhatom az anyagokat? (persze a forrás feltüntetésével! :) )
nagyon szépen köszönöm a segítségedet! remélem valahogy majd egy napon meghálálhatom! és hogy nem rögtön a legfelső bírósághoz fordultatok
ok!

nagyon szépenk9szönöm, a kimagaslóan korrekt hozzáálást!

gecseinek,Vidrának, Mihunak, Sanyának küldök mailt,hogy adjanak neked anyagokat.

Sajna én keddig nem leszek gépközelben, de utána segítek.

Addig is itt van Gecsei oldala, nézd meg, szólok neki, hogy ha esetleg valamimegtetszik neked, azt adja oda, oda fogja adni.
http://nutria.uw.hu/
már megvan írtam neki! valaki más is írt de már letöröltem mindent! nah akkor légyszives majd küld már el a cikkeidet és kérdezd meg gecsit hogy megengedi-e! jah és a honlapjának mi a címe? a cikkeket légyszives a tomiboy_23@vipmail.hu e-mail címre küld! köszönöm szépen!
marci@simson.hu
báhiszdi márton az?
értem...letöröltem kivéve azt a 2-t ami az egyiket én írtam a másik meg elvan kérve! akkor majd elkéregetem! légyszives akkor küld már el e-mail-ban a cikkeidet meg kérd már meg akkor gecsei istvánt is hogy használhassam a honlapját! előre is köszönöm szépen!
Hát figy.
Mivel több szerző cuccai is ott vannak nálad, tegnap körbekérdeztem, és nam mindegyik örült neki, hogy megint kikerültek dolgok.
Ráadásul ez már a sokadik eset, és kaptunk már olyan választ is, hogy "információszabadség,és kapjuk be" na annak a gyereknek letöröltettük az oldalát ahogy volt.
Te legalább normálisan állsz a dologhoz, ez mindenképpen értékelendő!

Én azt javaslom,hogy,írj egy mailt A simsonklub magyarország elnökének,(marcika) amiben elmondod, hogy te nem tudtad, hogy honnan vannak a cikekk, és amikor tőlem megtudtad azonnal leszedted őket.

Ezután,már nekiállhatsz megkérni egyenként a szerzőket, hogy adják oda a cikkeiket, vagy megengedik, vagy nem.
Az enyémeket viheted, ha akarod, elküldöm mail ban.
Ha szeretnél mást is kitenni, Megkérem Gecseit is, hogy ami megtetszik neked az oldaláról, adja oda neked, ő is tutira meg fogja engedni.
Mihutól elkérem neked a tuningos cikkét, ő is oda fogja adni.

Szóval, ha legális cikkeket szeretnél, akkor le kellene törölnöd, ami most ott van,és nem a saját írásod, legfeljebb pár napig kicsit üres lesz, de ha megérkeznek a legális cucok, akkor abba már nem köthet bele senki,és nem mellesleg szinvonalasabbis lesz a cikktárad
8.30-ig leszek csak mert az első órám maradt el és azért vagyok itthon! majd akkor vegyél fel msn-re és ott megbeszéljük.... a szóköre figyelj...