Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudod mit vegyél fel msn-en tomiboy_23 @ hotmail.com
megköszönném :) akkor töröljem le őket?
Nagyszerü, kösz.
Mostmár csak marcikának kellene,egy mailt írnod, hogy kiraktad a forrást, de gyanítom ez már kevés lesz.

Őszintén szólva, én a helyedben letörölném az összes cikket, és egyenként elkérném a szerzőktől.

Hogy ne legyen teljesen üres a cikktárad, felajánlom az én bejáratós cikkemet,és a membrános cikkemet is ha kell, valamint megkérem Mihut, az egyik elsmert szakit,hogy adjon neked anyagot ,mert van egy jól működő utcai tuningja,hengerrel kipuval.
Ez a korrekt,legális út!
tessék! minden hová odaírtam a forrást amúgy meg a simson.hu-ról vannak!
Megtehetnéd, csakhogy mi, 6 évvel ez előtt elkértük, Feribá, meg odaadta.
Örülök, hogy nem egy anyázós hangvételü választ írtál, hanem normálisat.

Tábori Feribá Műhelyének és oldalának a címe:
http://www.taborituning.hu/bem...

(tudod, a gugli a barátod:)

Viszont elnézést kell kérnem, nem gecsei István oldaláról van a fékes cikk, hanem a simson.hu-ról, onnan Vida Bálint munkája.
Azért tévesztettem össze, mert Bálint és Gecsei együtt dolgoznak-fejlesztenek, és kissé hasonló stílusban is írnak.
A sztenderes cikkszintén a simson . hu ról van

Ha valamilyen szerzőtől anyagot szeretnél kapni az oldaladra, célszerű, he ELŐSZÖR ELKÉRED mielőtt kiteszed, a legtöbb szerző megengedi, hogy kitedd, ha megjelölöd a forrást.

Javaslom, hogy írj egy mailt a simsonklub magyarország elnökének marci@simson.hu amiben elmondod, hogy szeretnél anagokat elkérni az oldalról, gondolom meg fogja adni a szerzők mali címét, ha ők megengedik, akkor sinen vagy, mint Józsf Attila:)

Viszont így, hogy már eleve tele van az oldalad innen-onnan összeollózott forrás megjelölés nélküli anyakokkal,így nehéz lesz.
ilyen alapon én is bejelenthetném a simson.hu-t! utcai tuning itt sincsen feltüntetve
emzoli az egész oldalt én szerkesztem! és ahonnan "kiollóztam" ott sem volt feltüntetve mert akkor be lenne másolva az is! meg.....14 éves vagyok azért......még van mit tanulnom a motorokról....pl a Tábori Tuningból se a rajzot se a fele magyarázatot nem értem! azért tettem be mert más hasznát veheti! amúgy....ha megmondanád hogy mi a Tábori Feribá honlapja vagy e-mail címe akkor én feltüntetem!
Pl. nézd meg a tuningoknál a Légszűrők részt ------ itt van
Felvan tüntetve mert tudom hogy kinek a munkája! Add meg Tábori Ferenc és Gecsei István oldalának címét és feltüntetem!
vftsforever... nem egy szürke robogód van? és egy kék simsonos sráccal rohangálsz az állás utca feleé?
OK! Köszönöm a gyors választ
ez a speedway gokartpálya kiskunlacházán.
Tele van az oldalatok innen onnan lopkodott cikkekkel.

Nem valami elegáns dolog ctrl-c ctrl-v vel kiollózni innen onnan írásokat,és azt a saját oldalunkra feltenni, minimm az eredeti szerzőt illene feltüntetni.

Az utcai tuning leírása Tábori Feribá munkája,a fényképe is ott van, illene kiírni a nevét, ha már kiollóztátok -nyilván engedély nélkül- a motorrevüben megjelent cikket.

Több más cikk Gecsei István oldaláról lett kimásolva, biztosan tudom, hogy őt sem kérdeztétek meg, csak simán kiollóztátok.

Nem szokatm ilyet csinálni, de ha meglátom, hogy az én valamelyik munkám , az engedélyem nélkül megjelenik az oldalatokon, akkor a szolgáltatókhoz fogok fordulni jogorvoslatért.
Eddig minden alkalommal befenyítették a jogosulatlan tartalmat felrakó felhasznlókat, nyilván akkor is így lesz

Hoyg ne ilyen barátségtalnul fejezzem be, elmondom, hogy ha elkéritek, GI is simán odaadja amit az oldalára kitett, és én is kifejezetten büszke leszek rá, ha valaki érdemesnek tartja valamelyik munkámat arra, hogy a saját oldalán közzétegye.

Én sem járok a kertetekbe virágot csórni, de ha becsöngetnék, hogy a csajomhoz megyek, és nincs pénzem, az ugye mindjárt másképp venné ki magát, mintha csak simán átmászok a kerítésen egy metszőollóval:)

Sok sikert az oldalatokhoz.
Ez a pálya melyik pálya emzoli?
Mondom, be leeht fűzni valamelyik mz felnijét, arra valami 3,25 ös guni negy, de nem jó vele motorozni, az a vékony pilincka lngővilla megérzi, hogy bagyobbkaron terhelik, és nagyobb súly lötyög rajta.
nah! jó nap ez a mai! 44 látogató eddig! nézzétek meg ti is------- Simson-Fighters
engem nem basztak át... max az előző gazdiját aki fujatta!
köszi a tájékoztatást
haver azóta is maga alatt van hogy nem lesz széles gumija
10 ért viszem akár holnap megyek érte
a 25 ezres tankot megtarthatod mert úgy is levakrom róla azt a festést
ne úgy írd be hanem zotya_90 kukac citromail pont hu
Nemtok simsonnal csapatni sajnos, emrt ninsc HUF szervizelni:( Robogóval mehetünk egy lightos felvezetőt valamerre majd
mehetünk dzsuvában meg mindenhol... kiviszek egy sprajt a csöpöri auchan parkoloba felfujunk valami ki pályát és zajongunk...
láthattad sokhelyen... a zöld nsr-es srác csömörön zenél a zenesuliban... én meg kergetem a népet a sárga csunyasággal XD
felvettelek... igy ahogy van ezt irjam be?
25 volt a festése? akko téged jól át**sztak
hali srácok eladó ez a gép! a blokkja is megvan össze kell rakni csak a festése 25volt nagyon szép munka és alig volt használva elég gyárias moci nekem nagyon kell a pénz ezért eladó amugy megtartani vettem!de ien ez a magyarország !ha valakit érdekel hivjon 20\3925146 vagy msn stohladam@hotmail.com
üdv
És azt a sárga simsont mitnha láttam volna már a léva utcánál a reptér fele felbakolva.
A zöld nsr-es srác-nak asziszem van némi köze a csonkához is, azt nagyon soakt láttam már csömörön szerintem msn-em: zotya/aláhúzásjel/90@citromail.hu
Mennék én simsonnal csak kéne rá költeni és most nem nagyon van HUF, de robesszal kimehetek csak annak nem merem csapni nagyon mer nem kéne lenullázni, a simsonnak mindegy:)