Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy 1955 ös darab
Jajj vajon mikor ér ide hozzánk....
Üdv Mindenkinek! Sajnos itt már esik az eső. :( Egy kis érdekesség, szépség, aki még nem ismeri ...
http://www.enfieldmotorcycles....
Eddig nem rossz, a telefonom már be van kapcsolva.
üdv, Ritt
Nézzük meg milyen idő lesz reggel, aztán max összecsörgünk!
Üdv Attip
Mikor lesz Alsóőrs? Clockwork tagtársnak új gépe van? Képek!
Holnap mondanám hogy ráérek, illetve ráérünk, de hogy az idő milyen lesz? Te mit gondolsz? Bár én egy lokális sivatag kellős közepén lakom
Szia Attip,
Nagyon szeretnék majd lemenni az Alsóörsi motoros találkozóra. Akkor biztosan összefuthatunk. Úgy emlékszem Endre is mondta, hogy szívesen részt venne a felvonuláson. Jó lenne gurulni egyet ismét ott a Balaton felvidéken, mert az a Káli medencés túra nagyon jól sikerült...
Szia Clockwork,
Még sokkal szebb a hangja! Hallgasd meg személyesen! Úgyis szeretném látni a Te új gépedet. Szóval, ha örülnék, ha valamikor errefelé kanyarodnál
Szia Attip, Még mindig olyan szép hangja van?
Ha hétvégén ráértek, mehetünk. Bár Rubens mondta,h ez a hétvége lehet, h nem lesz jó neki.
ÚÚ Atti, igen jó hangulatú képek, ma dolgozni indultam Sir Arthurral, de mindjárt a Balaton fele kanyarodom...
Üdvözlet a Balatonról
Köszi, bár megszenvedtem, egy üveg bizti elszállt a bal oldali dobozban. A fene sem gondolta hogy a töltésjelző állandóan áram alatt van. Az ampermérő sem ment be egyszerűen, de kész.
Mikor gurulunk a múzeumba?
Gratula, sirály lett!
Üdv Royalosok

Na megtöröm a csendet, úgy is mindenki el van tűnve, remélem motoroztok mind
Ime Sir Arthur fehér "arca" teljes lett a kép
Köszönöm a plusz infót.
Ez igen, tényleg sokan összejöttetek. Remélem azért az elmúlt évek gyakorlatát követve lesz még egy két túra. Remélem arra már el tudunk gurulni mi is.
Az Army-s márkatárs Gulyás Gyula Budapestről.
Szia!
A képen Clokwort, Oldshit , Én/Balogh Imre/, Kovend vannak.
Ott volt még B. Zsolt Esztergomból , és szégyellem de az Army-val jött társunk, bár már másodszor gurulunk együtt, nevét nem tudom, csak azt, ritka lelkes igazi RE motoros.
Üdv: Imre
Gratula Nektek, biztos jó lehetett... sajna tegnap meló volt így ezt a találkozót ki kellett hagynom, bár a képeket elnézve egyre jobban bánom! Ma gondoltam motorozok egyet, na ugye ember tervez Isten meg végez....esett az eső.
Kié az Army modell? És tényleg kik voltak ott, akik ismerősek a fórumon? Téged és Clockwork-öt megismertem, mások?
Szép mixtúrája az angol-amerikai-szovjet formavilágnak
Egy kis off. A Sapka Művek ezzel a Triumph átépítéssel indult a 2011-es motorépítő bajnokságon a Millenáris parkban. Egy igazi ékszer...
A két kedvencem a tegnapi napból...
Sziasztok, Tényleg fantasztikusan sikerült a tegnapi nap és hálás köszönet Imrének a szervezésért. Nem gondoltam volna, de óraműpontossággal érkeztünk Bánkra gyülekezőhöz. Nekem már az induláskor az első kanyar után sikerül benyekkennem egy hatalmas kátyúba amitől úgy éreztem, hogy a 2,27 BAR el is távozott a gumiból, de mint később kiderült ez csak felkészítés volt a Kétbodony és Magyarnándor közötti szakaszra . Természetesen a Cserháthaláp utáni szakasz mindenért kárpótolt. Elhatároztam, hogy oda visszaugrunk majd a kiscsaláddal is, mert meseszép az a vidék. Töltök majd fel én is pár képet (csak az íze kedvéért. Jó tapadást mindenkinek.