Szia Attip,
Nagyon szeretnék majd lemenni az Alsóörsi motoros találkozóra. Akkor biztosan összefuthatunk. Úgy emlékszem Endre is mondta, hogy szívesen részt venne a felvonuláson. Jó lenne gurulni egyet ismét ott a Balaton felvidéken, mert az a Káli medencés túra nagyon jól sikerült...
Szia Clockwork,
Még sokkal szebb a hangja! Hallgasd meg személyesen! Úgyis szeretném látni a Te új gépedet. Szóval, ha örülnék, ha valamikor errefelé kanyarodnál
Köszi, bár megszenvedtem, egy üveg bizti elszállt a bal oldali dobozban. A fene sem gondolta hogy a töltésjelző állandóan áram alatt van. Az ampermérő sem ment be egyszerűen, de kész.
Mikor gurulunk a múzeumba?
Ez igen, tényleg sokan összejöttetek. Remélem azért az elmúlt évek gyakorlatát követve lesz még egy két túra. Remélem arra már el tudunk gurulni mi is.
Szia!
A képen Clokwort, Oldshit , Én/Balogh Imre/, Kovend vannak.
Ott volt még B. Zsolt Esztergomból , és szégyellem de az Army-val jött társunk, bár már másodszor gurulunk együtt, nevét nem tudom, csak azt, ritka lelkes igazi RE motoros.
Üdv: Imre
Gratula Nektek, biztos jó lehetett... sajna tegnap meló volt így ezt a találkozót ki kellett hagynom, bár a képeket elnézve egyre jobban bánom! Ma gondoltam motorozok egyet, na ugye ember tervez Isten meg végez....esett az eső.
Kié az Army modell? És tényleg kik voltak ott, akik ismerősek a fórumon? Téged és Clockwork-öt megismertem, mások?
Sziasztok, Tényleg fantasztikusan sikerült a tegnapi nap és hálás köszönet Imrének a szervezésért. Nem gondoltam volna, de óraműpontossággal érkeztünk Bánkra gyülekezőhöz. Nekem már az induláskor az első kanyar után sikerül benyekkennem egy hatalmas kátyúba amitől úgy éreztem, hogy a 2,27 BAR el is távozott a gumiból, de mint később kiderült ez csak felkészítés volt a Kétbodony és Magyarnándor közötti szakaszra . Természetesen a Cserháthaláp utáni szakasz mindenért kárpótolt. Elhatároztam, hogy oda visszaugrunk majd a kiscsaláddal is, mert meseszép az a vidék. Töltök majd fel én is pár képet (csak az íze kedvéért. Jó tapadást mindenkinek.
http://www.enfieldmotorcycles....
üdv, Ritt
Mikor lesz Alsóőrs? Clockwork tagtársnak új gépe van? Képek!
Nagyon szeretnék majd lemenni az Alsóörsi motoros találkozóra. Akkor biztosan összefuthatunk. Úgy emlékszem Endre is mondta, hogy szívesen részt venne a felvonuláson. Jó lenne gurulni egyet ismét ott a Balaton felvidéken, mert az a Káli medencés túra nagyon jól sikerült...
Még sokkal szebb a hangja! Hallgasd meg személyesen! Úgyis szeretném látni a Te új gépedet. Szóval, ha örülnék, ha valamikor errefelé kanyarodnál
Mikor gurulunk a múzeumba?
Na megtöröm a csendet, úgy is mindenki el van tűnve, remélem motoroztok mind
Ime Sir Arthur fehér "arca" teljes lett a kép
A képen Clokwort, Oldshit , Én/Balogh Imre/, Kovend vannak.
Ott volt még B. Zsolt Esztergomból , és szégyellem de az Army-val jött társunk, bár már másodszor gurulunk együtt, nevét nem tudom, csak azt, ritka lelkes igazi RE motoros.
Üdv: Imre
Kié az Army modell? És tényleg kik voltak ott, akik ismerősek a fórumon? Téged és Clockwork-öt megismertem, mások?