Sziasztok,
A könyökcső elszíneződésre reagálnék.
Az elszineződés nem króm kérdés (a könyökcső szerintem nem is krómozott). Az igazi oka, hogy a károsanyag kibocsátás visszafogása okán elszegényítik a keveréket, ami nagyon magas égési hőmérsékletet eredményez. Ettől színeződik el a könyök és minden belső alkatrész idő előtt szétég, ahol a forró gázok átáramolnak. Mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy végigkövesse a gáz útját. Ezt a motort nem szegénykeverékes üzemre fejlesztették, így ez az üzem jeletősen megrövidíti az élettartamot.
A probléma könnyen orvosolható.
Azta qrva! Hát nem semmi egy brigád az konkrét! Szerintem a málha 80%-a benzin volt, mert arra felé hol a francban tankoltak azt el sem tudom képzelni!?
Egyetértek abban, hogy nincs két egyforma motor és két egyforma kipu elszíneződés sem! Viszont ha a képet megnézed nekem az a véleményem, hogy 26 km alatt ilyet egyetlen motor sem képes csinálni a legszarabb krómmal sem! Olyan mintha az a könyök izzott volna és bekékült végig meg a dob is megsárgult! Azt a motort valaki drasztikus módon nyelezte!
Igen, sajna az is igaz hogy az indiai króm azért nem egy I o minőség, ezt pár RE képen jól lehet látni. Ez a motor amiről a képet linkeltem tuti nincs megrángatva, a gazdája motorértő és nem gyilkos, mégis ilyen lett a kipuff
Most lehet hogy megköveztek, de sajnos nem nehéz "szint vinni" a kipuffra, főleg ha hidegen egyszer meghúzzák a fülit a gépnek. Amúgy ez akár 26 km belül is megy Ritka az olyan gép aminek olyan kíméletes gazdája van mint ti, hogy vigyáztok rá...
Ezt a motort a gazdija pl tuti nem tépte mégis ilyen lett..
Örömmel tapasztalom, hogy ébredeznek motorjaink téli álmukból! Jómagam is felébresztettem ami nagyon szépen sikerült! Második indításra röffent viszont 3-4 km kellet, hogy átjáródjon a rendszer, mert dadogós volt. Ezt szívatóval tudtam kompenzálni, majd gyönyörűen ketyegett mint az arany Doxa! 15 km-ert mentem vele a városban és nagyon jó érzés volt a motorozás!
ritt által belinkelt vaterás Royálról az a véleményem, hogy akkor van abban 26 km amikor én katolikus pap vagyok! Ha 26 km alatt olyan szinten elszíneződik a könyök sőt még a hátsó dob közepén is lehet látni elszíneződést, akkor azt a motort agyonhajtották és az órát vagy kikötötték, vagy pedig visszatekerték! Vigyázni kell, mert nagyon hamar leveszik az embert utána meg szívás hegyek! Mint tudjuk zsebbe nyúlós kérdés egy nagyjavítás!
fenyvesipontmarkkukacfreemailponthu