kedves imre, nem beugratás, írtam is hogy pár nap múlva leszek csak ott. egészen pontosan holnap délben indulok ezen a projekten munkálkodom most már több éve: http://csomasroom.kibu.hu/ azért tettem fel a kérdést mert két éve a hegyekben enfieldel tettem meg a távot lehből zangláig oda vissza és a sok küllőtöréstől volt egy hátsó defektem ami ott nagy szívás tekintve, hogy senkinek márha éppen jár arra valaki, nincs semmi eszköze a javításra úgyhogy elég kalandosat szívtam mire tovább tudtam haladni. lévén itthon nem vagyok egy nagy motoros nem tudtam séróból, hogy hányas a kerékkulcsot vigyek, hogy javítani tudjam ha bekapom megint, de gondolom a 24es jó lesz. na hát így, sajnos dél indiába nem tudok menni minden időmet lefoglalja a kőrösi csoma szobája felújítás de egyszer pedig nagyon jó lenne, pont dél indiai keralai srácok segítettek a defektnél két éve. na szevasztok.
Szervezett turara mesz? Ha igen, nem kell szerszam. Ha nem, keszulj fel rendesen :-) En Indiaban elek, ha van kerdesed, ne hezitalj feltenni. Az egy dolog, hogy forditott a kozlekedes... Itt a KRESZ meglehetosen ismeretlen fogalom. Viszont vannak dolgok amiket tudnod kell.
Ha gondolod, gyere le delre. Itt aztan van latnivalo. Meg meleg.
Sziasztok Enfieldesek! !
Kinek van kedve begurulni és bulizni pár napra ide?
IV. Zorall Sörolimpia Megyer (Sümeg mellett)
"Kedves Mindenki!
Örömmel jelentjük, hogy a sörolimpia finiséhez értünk. Minden szervezési és egyéb dolgokkal elkészültünk. Építettünk egy 2 x 10 fős wc-t a nagyszínpad mellé és egy ugyan csak 2 x 10 fős zuhanyzó blokkot a nagy kemping területére. Idén áram problémák se lehetnek, mivel inkább egy nagy teljesítményű aggregátort rendeltünk, kiküszöbölve a már megszokott kínos áramingadozásokat.. A nagyszínpad idén tényleg nagyszínpad lesz előtte egy nagy fedett nézőtérrel, ha az időjárás idén nem kedvezne nekünk. A részletes programot megtalálhatod a www.zorallsorolimpia.hu oldalon. Ugyanitt a vasúti menetrendet és a szállásokkal kapcsolatos infó is a rendelkezésedre áll. Sátorhelyek korlátlan mennyiségben állnak a rendelkezésünkre, természetesen ingyen. Idén egy profi vendéglátó cég a megszokott rajongóbarát árakkal eteti és itatja az olimpikonokat. Bármi kérdésed van, nyugodtan hívj az alábbi számon 06-20-560-8809
Üdv Hangya "
szevasztok,
indiában a himalájába fogok enfieldel tekeregni pár nap mulva. segítsetek milyen alapszerszámkészletet kellene vinnem, hogy mondjuk egy első/hátsó defektet magam is meg tudjak javítani. hányas kulcsok kellenek a kerekekhez ill. kell-e valamilyen spec szerszám, stb.? köszönöm a segítséget
tvm@marikar.in Ez az egyik trivandrumi kereskedo.
Ma vittem a gyereket suliba es mellem allt egy diesel Enfield. A kipufogo felol ugyanolyan hangja van, mint a benzinesnek, elolrol meg kattogo diesel. Fura volt a fust amit eregetett... Itt nagyon olcso a gazolaj illetve sokkal olcsobb mint a benzin.
Ok! Az arakkal viszont csak ovatosan... Indiaban mindenre ra van irva az ara. Kotelezo. Pontosabban az MRP van rairva, vagyis a max. retail price. Ha feher vagy, MRP-t akarnak kifizettetni veled folyton. Ha szep boltba mesz ott az indiai is MRP-t fizet. Rajtam mar latjak, hogy nem vagyok turista, egyre ritkabban neznek hulyenek... Vannak persze kisebb boltok, ahol lehet (kell) alkudozni. Ahogy neztem az indiai e-bay is nagyon draga. Nem tudom, hogy alkatreszekkel mi a helyzet, nekem a szerelom intezi a kocsim es a motorom dolgait, benne megbizom, nem hasonlitgattam arakat.
Szia Rakpartiroka,
Köszönet az "uptodate" hírekért és a fotókért is. Továbbra is szívesen vesszük őket itt a fórumon, ha időd engedi (talán a többi fórumtag is egyetért velem ebben).
Én semmiképpen nem fárasztanálak konkrét "rendelésekkel", de ha esetleg megtudnád és feltennéd egy-egy jobb RE kereskedő elérhetőségét (emil, web), akkor mindenki felvehetné velük a kapcsolatot, ha valamilyen igénye, bánata, kérdése van.
Üdv:
Attip
Irjatok le pontosan minek nezzek utana. A postakoltseg eleg magas, de majd osszel jonnek haverok veluk haza tudom kuldeni a cuccot. Persze nem kipufogot :-) Egyebkent 20-25 rongy 5 kilo elkuldese...
Szia Imre,
Igen, ezt ismerem. A 350-eshez való a 26mm-es CV. Ez ugye, 2mm-rel nagyobb, mint a Standard 350-es Micarb-ja.
Az Electrán 29mm-es CV van, ezért reménykedtem, hogy tán az új 500-asra rárakták a 34mm-es CV-t.
Ahá!
Szóval ott árulják az új blokkot karbival. Jó lenne megtudni, milyen méretű a Thunderbird CV karburátora. A képről nekem nagyobbnak tűnik, mint 28mm (a torokátmérő)!
Fantasztikus lenne, ha be lehetne szerezni értelmes áron egy 34mm-es CV-t.
Üdv:
Attip
Gyanúsak az ékezetes betűid, nem hiszem , hogy Indiában vagy.
Ha beugratásnak szántad.........nálam nem jött be.
Imre
Hunon!
Sikerült felvenni a kapcsolatot Jerzy Mydlarzal a Lengyel Royalossal?
Rubens
Ha gondolod, gyere le delre. Itt aztan van latnivalo. Meg meleg.
Kinek van kedve begurulni és bulizni pár napra ide?
IV. Zorall Sörolimpia Megyer (Sümeg mellett)
"Kedves Mindenki!
Örömmel jelentjük, hogy a sörolimpia finiséhez értünk. Minden szervezési és egyéb dolgokkal elkészültünk. Építettünk egy 2 x 10 fős wc-t a nagyszínpad mellé és egy ugyan csak 2 x 10 fős zuhanyzó blokkot a nagy kemping területére. Idén áram problémák se lehetnek, mivel inkább egy nagy teljesítményű aggregátort rendeltünk, kiküszöbölve a már megszokott kínos áramingadozásokat.. A nagyszínpad idén tényleg nagyszínpad lesz előtte egy nagy fedett nézőtérrel, ha az időjárás idén nem kedvezne nekünk. A részletes programot megtalálhatod a www.zorallsorolimpia.hu oldalon. Ugyanitt a vasúti menetrendet és a szállásokkal kapcsolatos infó is a rendelkezésedre áll. Sátorhelyek korlátlan mennyiségben állnak a rendelkezésünkre, természetesen ingyen. Idén egy profi vendéglátó cég a megszokott rajongóbarát árakkal eteti és itatja az olimpikonokat. Bármi kérdésed van, nyugodtan hívj az alábbi számon 06-20-560-8809
Üdv Hangya "
indiában a himalájába fogok enfieldel tekeregni pár nap mulva. segítsetek milyen alapszerszámkészletet kellene vinnem, hogy mondjuk egy első/hátsó defektet magam is meg tudjak javítani. hányas kulcsok kellenek a kerekekhez ill. kell-e valamilyen spec szerszám, stb.? köszönöm a segítséget
Tán arra motoroznál?
Hívj fel előtte és egyeztethetünk egy találkozót.
Üdv:
Attip
Te lent dolgozol Tihany körül? Augusztusban megtalálható vagy arrafelé?
Nekem se, de mindenesetre itt aztán minden könnyen hozzáférhető. Imre
http://4.bp.blogspot.com/-3T-5...
Alig néhány hónapja vagyok Enfield-telen, de már jelentkeznek az elvonási ünetek. Keresem a gyógyírt.
Ma vittem a gyereket suliba es mellem allt egy diesel Enfield. A kipufogo felol ugyanolyan hangja van, mint a benzinesnek, elolrol meg kattogo diesel. Fura volt a fust amit eregetett... Itt nagyon olcso a gazolaj illetve sokkal olcsobb mint a benzin.
Köszönet az "uptodate" hírekért és a fotókért is. Továbbra is szívesen vesszük őket itt a fórumon, ha időd engedi (talán a többi fórumtag is egyetért velem ebben).
Én semmiképpen nem fárasztanálak konkrét "rendelésekkel", de ha esetleg megtudnád és feltennéd egy-egy jobb RE kereskedő elérhetőségét (emil, web), akkor mindenki felvehetné velük a kapcsolatot, ha valamilyen igénye, bánata, kérdése van.
Üdv:
Attip
Ő Zakopane közelében lakik, tudtok vele egyeztetni túra ügyben!
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Valamelyik ATV-n is ez van.
Üdv:
Attip
Igen, ezt ismerem. A 350-eshez való a 26mm-es CV. Ez ugye, 2mm-rel nagyobb, mint a Standard 350-es Micarb-ja.
Az Electrán 29mm-es CV van, ezért reménykedtem, hogy tán az új 500-asra rárakták a 34mm-es CV-t.
Itt megtalálod a méreteket és az árát is...
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISA...
Üdv: Imre
Szóval ott árulják az új blokkot karbival. Jó lenne megtudni, milyen méretű a Thunderbird CV karburátora. A képről nekem nagyobbnak tűnik, mint 28mm (a torokátmérő)!
Fantasztikus lenne, ha be lehetne szerezni értelmes áron egy 34mm-es CV-t.
Üdv:
Attip