Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kedves imre, nem beugratás, írtam is hogy pár nap múlva leszek csak ott. egészen pontosan holnap délben indulok ezen a projekten munkálkodom most már több éve: http://csomasroom.kibu.hu/ azért tettem fel a kérdést mert két éve a hegyekben enfieldel tettem meg a távot lehből zangláig oda vissza és a sok küllőtöréstől volt egy hátsó defektem ami ott nagy szívás tekintve, hogy senkinek márha éppen jár arra valaki, nincs semmi eszköze a javításra úgyhogy elég kalandosat szívtam mire tovább tudtam haladni. lévén itthon nem vagyok egy nagy motoros nem tudtam séróból, hogy hányas a kerékkulcsot vigyek, hogy javítani tudjam ha bekapom megint, de gondolom a 24es jó lesz. na hát így, sajnos dél indiába nem tudok menni minden időmet lefoglalja a kőrösi csoma szobája felújítás de egyszer pedig nagyon jó lenne, pont dél indiai keralai srácok segítettek a defektnél két éve. na szevasztok.
Kedves Olek!
Gyanúsak az ékezetes betűid, nem hiszem , hogy Indiában vagy.
Ha beugratásnak szántad.........nálam nem jött be.
Imre
Üdv!
Hunon!

Sikerült felvenni a kapcsolatot Jerzy Mydlarzal a Lengyel Royalossal?

Rubens
Szervezett turara mesz? Ha igen, nem kell szerszam. Ha nem, keszulj fel rendesen :-) En Indiaban elek, ha van kerdesed, ne hezitalj feltenni. Az egy dolog, hogy forditott a kozlekedes... Itt a KRESZ meglehetosen ismeretlen fogalom. Viszont vannak dolgok amiket tudnod kell.

Ha gondolod, gyere le delre. Itt aztan van latnivalo. Meg meleg.
Sziasztok Enfieldesek! !
Kinek van kedve begurulni és bulizni pár napra ide?
IV. Zorall Sörolimpia Megyer (Sümeg mellett)

"Kedves Mindenki!
Örömmel jelentjük, hogy a sörolimpia finiséhez értünk. Minden szervezési és egyéb dolgokkal elkészültünk. Építettünk egy 2 x 10 fős wc-t a nagyszínpad mellé és egy ugyan csak 2 x 10 fős zuhanyzó blokkot a nagy kemping területére. Idén áram problémák se lehetnek, mivel inkább egy nagy teljesítményű aggregátort rendeltünk, kiküszöbölve a már megszokott kínos áramingadozásokat.. A nagyszínpad idén tényleg nagyszínpad lesz előtte egy nagy fedett nézőtérrel, ha az időjárás idén nem kedvezne nekünk. A részletes programot megtalálhatod a www.zorallsorolimpia.hu oldalon. Ugyanitt a vasúti menetrendet és a szállásokkal kapcsolatos infó is a rendelkezésedre áll. Sátorhelyek korlátlan mennyiségben állnak a rendelkezésünkre, természetesen ingyen. Idén egy profi vendéglátó cég a megszokott rajongóbarát árakkal eteti és itatja az olimpikonokat. Bármi kérdésed van, nyugodtan hívj az alábbi számon 06-20-560-8809
Üdv Hangya "
szevasztok,
indiában a himalájába fogok enfieldel tekeregni pár nap mulva. segítsetek milyen alapszerszámkészletet kellene vinnem, hogy mondjuk egy első/hátsó defektet magam is meg tudjak javítani. hányas kulcsok kellenek a kerekekhez ill. kell-e valamilyen spec szerszám, stb.? köszönöm a segítséget
Többen motoroznánk arra
Szia Ritt,
Tán arra motoroznál?
Hívj fel előtte és egyeztethetünk egy találkozót.
Üdv:
Attip
Üdv Attip

Te lent dolgozol Tihany körül? Augusztusban megtalálható vagy arrafelé?
Most mit mondjak, sajnálom.. Ha gondolod szívesen odaadom pár körre Arthur-t ha eljössz
Szia!
Nekem se, de mindenesetre itt aztán minden könnyen hozzáférhető. Imre
Nem az én stílusom, de biztos van olyan akinek ez a kedvence.:

http://4.bp.blogspot.com/-3T-5...

Alig néhány hónapja vagyok Enfield-telen, de már jelentkeznek az elvonási ünetek. Keresem a gyógyírt.
tvm@marikar.in Ez az egyik trivandrumi kereskedo.
Ma vittem a gyereket suliba es mellem allt egy diesel Enfield. A kipufogo felol ugyanolyan hangja van, mint a benzinesnek, elolrol meg kattogo diesel. Fura volt a fust amit eregetett... Itt nagyon olcso a gazolaj illetve sokkal olcsobb mint a benzin.
Ok! Az arakkal viszont csak ovatosan... Indiaban mindenre ra van irva az ara. Kotelezo. Pontosabban az MRP van rairva, vagyis a max. retail price. Ha feher vagy, MRP-t akarnak kifizettetni veled folyton. Ha szep boltba mesz ott az indiai is MRP-t fizet. Rajtam mar latjak, hogy nem vagyok turista, egyre ritkabban neznek hulyenek... Vannak persze kisebb boltok, ahol lehet (kell) alkudozni. Ahogy neztem az indiai e-bay is nagyon draga. Nem tudom, hogy alkatreszekkel mi a helyzet, nekem a szerelom intezi a kocsim es a motorom dolgait, benne megbizom, nem hasonlitgattam arakat.
Szia Rakpartiroka,
Köszönet az "uptodate" hírekért és a fotókért is. Továbbra is szívesen vesszük őket itt a fórumon, ha időd engedi (talán a többi fórumtag is egyetért velem ebben).
Én semmiképpen nem fárasztanálak konkrét "rendelésekkel", de ha esetleg megtudnád és feltennéd egy-egy jobb RE kereskedő elérhetőségét (emil, web), akkor mindenki felvehetné velük a kapcsolatot, ha valamilyen igénye, bánata, kérdése van.
Üdv:
Attip
Jerzy Mydlarz: jmydlarz@invenio.pl

Ő Zakopane közelében lakik, tudtok vele egyeztetni túra ügyben!
Irjatok le pontosan minek nezzek utana. A postakoltseg eleg magas, de majd osszel jonnek haverok veluk haza tudom kuldeni a cuccot. Persze nem kipufogot :-) Egyebkent 20-25 rongy 5 kilo elkuldese...
Ezt keresem, csak valami elérhetőbb áron:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Valamelyik ATV-n is ez van.
Üdv:
Attip
Szia Imre,
Igen, ezt ismerem. A 350-eshez való a 26mm-es CV. Ez ugye, 2mm-rel nagyobb, mint a Standard 350-es Micarb-ja.
Az Electrán 29mm-es CV van, ezért reménykedtem, hogy tán az új 500-asra rárakták a 34mm-es CV-t.
Vagyis ezek....
Szia Attip!
Itt megtalálod a méreteket és az árát is...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISA...

Üdv: Imre
Ahá!
Szóval ott árulják az új blokkot karbival. Jó lenne megtudni, milyen méretű a Thunderbird CV karburátora. A képről nekem nagyobbnak tűnik, mint 28mm (a torokátmérő)!
Fantasztikus lenne, ha be lehetne szerezni értelmes áron egy 34mm-es CV-t.
Üdv:
Attip
Na meg egy
Sziasztok! Ma beugrottam egy RE kereskedesbe. Ime nehany foto.