Szia.Mivel yamaha márkaszervíznél dolgozom így van némi rálátásom a dologra. Szervízkönyvben nézd meg pontosan mit ír a hibakódra, plusz ellenőrizd le hogy maga az EXUP motor rendesen müködik-e. jelre áll-e vissza. Nem a kipufogóban van a hiba, mivel ott egy egyszerü pillangószelep van ha jól tudom, hanem azt azt bowdenen keresztül müködtető léptető motornál lesz . Feltételezem én.. :)
Hali még lenne egy olyan kérdésem akinek már volt uj motorja az hogyan járatta be? Nekem ez az eslő uj motorom illetve volt egy uj robogom is de azért azt más volt bejáratni mert az csak 50-es volt alapból nem ment gyorsan meg fojtás volt benne amugyse tudtam volna benne kárt tenni. Uj honda cbr 250-est vettem és eddig ugy járattam hogy első kétszáz kilométeren 4500-ös fordulat fölé nem mentem aztán 300km után már 5000-ig pörgettem utána 400km-550km-ig 5000-5500-ös fordulaton használtam néha hatezer. Aztán most van benne 600km most egyszer mentem vele 7-ezres fordulaton. 1000km-ernél viszem szervizbe olajcserére. Tapasztalatot szeretnék kérni hogy lesz -e baja ha ilyen 7-ezres fordulaton is használom ami 120km/h-t jelent ugy hogy most vagyok 600km-ernél
Hali. Köszi a választ ja már probáltam csak nehéz eltalálni a leheletnyi gázt mert ha sokat huzok akkor azért áll le egyböl ha meg nagyon keveset télleg akkor meg azért. De már párszor sikerült ugy elinditanom hogy ne álljon le hidegen elsöre. Melegen nekem is gond nélkül indul meg hidegen is második inditásra nem áll le. Most van nekem benne 600km az 1000-es szervizen megnézettetem hátha tudnak vele valamit csinálni. A te csajod motorjába mennyi km van már? Nem állitották be neki hogy ne álljon le?
hali. Nekem ugy van ha hidegen beinditom elsöre indul aztán jár egy kicsit majd leáll. Utána ha inditok akkor meg tökéletes. Melegen meg semmi gond nincs vele. Hidegen probáltam hogy beindult aztán nagyon kis gázt adok van hogy összejön és nem áll le utána már de van hogy leáll akkor is mert télleg éppen hogy csak egy kicsi gáz kell mert ha nem akkor meg azért áll le. De azért majd az 1000-es szervizen megnézetem
Köszönöm a választ, segített!
Leolvastam, a 18 as hibakódot írja ki...
Utánanéztem külföldi fórumokon is.
Ez kipufogószelep! Állítólag tipikus betegség az R6 nál és R1 nél is.
Egyszerűen ki kell venni a szelepet a dobból, és kikötni a bovdent, mivel gyári dobról van szó, ha sportdob megy rá fel állítólag még a szalonban kikötik! Üdv!
üdv!
a segítségeteket szeretném kérni egy 1960-as 250-es jawa karburátorának beállításához.Ha teljesen,betekerem a csavarokat mennyit tekerjek ki?
elöre is köszönöm.
Sziasztok! Nem tud valaki esetleg Kolozsváron olyan műhelyt ahol utcai gépből építenek versenymotort és ha belekell nyúlni akkor az se jelent gondot! És hivatalos szervizt keresnék!
sziasztok
1996-os vizes aprilia rallyba
Milyen kuplung jár az enyémbe 2pofás van?
ja és 12-es dellorto karbi van rajta hanyas főfúvóka jár bele?
A variátorba hány g-os görgő jár?
Találtam minarelli m6-os termosztátot az jó rallyba? itt a link! http://citybike.hu/spd/093620A...
csak az a gond hogy szétszedtem a vezérlést is és lehet hogy egy foggal elraktam. De karbi szinkron után is csinálja egyszerűen nem tudom mi a baja. És nincs ember aki megmondaná hogy mi a gond.
lehet hogy akarbi szar de ha megcsinálom a szinkront akkor is csinálja
olyan mint ha egy henger nem menne , de megy és nem tudom mi a baja. a kompresszió 14-11-12-14.
A dadogásnak nem hiszem hogy a vezérléshez lesz köze.Amit ott megnézhetsz az esetleg a szelephézag de nem valószínű hogy a vezérlés elment volna,mert akkor nagyobb lenne a baj a dadogásnél.A karbi körül keresd a hibát.
Keresel hozzá neten egy gépkönyvet( pl ittvan ez, de nem tudom, hogy évjáratban stimmel-e a tiédhez), és ott bevan mutatva, hogy hogyan kell összerakni És hogyan dadog, nem lehet, hogy csak a karbival van gond?
Helló mindenki van egy nagy gondom vettem egy zx9r-t és elégkaka
dadog a vezérlését hogyan kel össze rakni valaki tut benne segiteni?!
Rajz vagy valami link.................
Üvd A TÖRÖK.
Megfordítod, és egy jó nagy zeeger gyűrű fogja. Azt leveszed, aztán ki lehet húzni az alu gombócból a lánckereket, de nem könnyen, mert gumipogácsák vannak benn, hogy csökkentse a lánchajtás rángatásait.
EXUP motort nézd meg müködik-e rendesen.. nyit-e rendesen.. ha az sem, akkor ki kell olvasni milyen hibát ír ki. Elvileg ki tudod úgy íratni a hibakódot, hogy a müszerfalon levő két gombot nyomva tartod, miközben gyújtásra teszed a motort.
Lenne egy kérdésem miért nem nyomhat elég benzint a karbim?
Minden ki lett tisztítva, utólsó darabig szétszedtük, az o-gyűrűket cseréltük.
Alapjáraton OK, de 5-6e fordulaton már tortyog nem akar pörögni, meg durrog!
Leolvastam, a 18 as hibakódot írja ki...
Utánanéztem külföldi fórumokon is.
Ez kipufogószelep! Állítólag tipikus betegség az R6 nál és R1 nél is.
Egyszerűen ki kell venni a szelepet a dobból, és kikötni a bovdent, mivel gyári dobról van szó, ha sportdob megy rá fel állítólag még a szalonban kikötik! Üdv!
a segítségeteket szeretném kérni egy 1960-as 250-es jawa karburátorának beállításához.Ha teljesen,betekerem a csavarokat mennyit tekerjek ki?
elöre is köszönöm.
Olyan gondom lenne hogy van egy Honda Lifán motorom (pitbike) és nem tudom milyen idomszett jó rá most rendeltem neten KLX idomszettet de nem jó :(
Ha valaki találkozot már ilyen motoral akor segíthetne hogy milyen idomszett jó rá! Választ előre is köszönöm!
CRF 450 R 2005 motorhoz keresek Service Manualt.
Tud valaki segíteni?
előre is köszi
1996-os vizes aprilia rallyba
Milyen kuplung jár az enyémbe 2pofás van?
ja és 12-es dellorto karbi van rajta hanyas főfúvóka jár bele?
A variátorba hány g-os görgő jár?
Találtam minarelli m6-os termosztátot az jó rallyba? itt a link!
http://citybike.hu/spd/093620A...
olyan mint ha egy henger nem menne , de megy és nem tudom mi a baja. a kompresszió 14-11-12-14.
dadog a vezérlését hogyan kel össze rakni valaki tut benne segiteni?!
Rajz vagy valami link.................
Üvd A TÖRÖK.
Lenne egy kérdésem miért nem nyomhat elég benzint a karbim?
Minden ki lett tisztítva, utólsó darabig szétszedtük, az o-gyűrűket cseréltük.
Alapjáraton OK, de 5-6e fordulaton már tortyog nem akar pörögni, meg durrog!
Valaki segítsen.
köszi előre is.
ez a kuplung jó aprilia ralyba?