Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

30/2496515
köszi meg probálom azt remélem csak ennyi a baja!mégegyszer köszi majd irok ha ugy se jo:Dhátha sikerül távgyogyitanod!üdv
Mivel távgyógyítani elég nehéz, azt tudom csak mondani, hogy próbáld meg kitisztítani a powernyelv környékét, lehet csak megvan szorulva.
Mechanikus!
Milyen módon van ott működtetve a power szelep?
Sziasztok!Tudna nekem valaki segiteni abban hogy, van nekem egy 92évjáratu Yamaha Yz 125 cross motorom és nem nyit ki benne a powerszelep!Mi lehet a baja?válaszotok elöre is köszönöm!üdv
Köszönöm! De sajnos ez az e-mail cím nekem nem működik! Valmiért azt írja h nem létezik ez a cím!
sziasztok
honda sh50 -en nem müködik az öninditó
mi lehet agyikja?
aksi csere,talán ?
egyáltalán hol az aksi ,és hogy cserélem?
Ez igazán bíztató azért köszi!
2T kétütemű!
Lehetséges hogy tudok segíteni rugó ügyben.Ha gondolod írj a semi1000@email.hu-ra és ott adok egy telószámot!
5 perces munka + idom le, fel szal nem nagy dolog
Köszi az instrukciókat :) Már nézelődtem a neten találtam is 4800-5500 közötti áron mozognak, majd ha kapok fizut berendelek 1et :)
Akkor keresned kell olyan embert akinek van hozzá eszköze, biztosan nem kérnek érte milliókat
A szivatót a legegyszerűbben úgy tudod ellenőrizni, hogy kiszereled(hideg motornál) a helyéről, leméred mekkora a távolság a tű hegye és pl a műanyag pereme között, majd befogod a karbin a szívató helyét, beindítod, kicsit járatod(közben a hidegindító vezetéke legyen összedugva) majd megint leméred, ha működik akkor a tű hegyének távolabb kell lennie a műanyag peremtől, mint hideg állapotában.
Na szétkaptuk karburátor szétlett szedve kiderült hogy ami tű benne van az ferde volt ezért szorult be a gáz és ezért forgatta összevissza, szerencsére sikerült kiegyenesíteni így megoldódott a probléma.Hidegen még mindig nehezen indul , de már rájöttünk miért szar az automata szivató szóval majd csere :)
beállítanám ha lenne olyan szerszámom ami befér a dekni oldalán lévő kis lyukba, de nincs
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! 94es évjáratú Suzuki rm 125ccm motoromba kellene nekem berugó rugó akár használt is! Előre is köszönöm!
Kuplung holtjátékot szerintem te is be tudod állítani magadnak otthon:) Bár nem ismerem az Apriliákat.
hát inkább a beállitás, mert 5 hónapja volt cserélve a lamella, nem hiszem h ennyi idő után cserélni kéne, vagy igen?
Mármint, mi mennyibe kerülne? A beállítás vagy a lamella csere?
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék, hogy aprilia rs125-ös motorba ki lett cserélve a kuplung lamella, de kb 5 hónap múlva megadta magát, bár szerintem csak utána kéne állítani, körülbelül mennyibe kerülne egy ilyen művelet?
Motorszerelő vagyok de robogóba annyira nem vagyok otthon így típus alapján de megkérdezhetem hogy ez 2 vagy 4 ütem?
Feszültség szabályzó tippelek,de vedd le és mérd meg akkor kiderül!
Nézzétek meg hogy a szikra akkor van -e amikor annak gyujtani kéne!?