Sziasztok!Tudna nekem valaki segiteni abban hogy, van nekem egy 92évjáratu Yamaha Yz 125 cross motorom és nem nyit ki benne a powerszelep!Mi lehet a baja?válaszotok elöre is köszönöm!üdv
A szivatót a legegyszerűbben úgy tudod ellenőrizni, hogy kiszereled(hideg motornál) a helyéről, leméred mekkora a távolság a tű hegye és pl a műanyag pereme között, majd befogod a karbin a szívató helyét, beindítod, kicsit járatod(közben a hidegindító vezetéke legyen összedugva) majd megint leméred, ha működik akkor a tű hegyének távolabb kell lennie a műanyag peremtől, mint hideg állapotában.
Na szétkaptuk karburátor szétlett szedve kiderült hogy ami tű benne van az ferde volt ezért szorult be a gáz és ezért forgatta összevissza, szerencsére sikerült kiegyenesíteni így megoldódott a probléma.Hidegen még mindig nehezen indul , de már rájöttünk miért szar az automata szivató szóval majd csere :)
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék, hogy aprilia rs125-ös motorba ki lett cserélve a kuplung lamella, de kb 5 hónap múlva megadta magát, bár szerintem csak utána kéne állítani, körülbelül mennyibe kerülne egy ilyen művelet?
honda sh50 -en nem müködik az öninditó
mi lehet agyikja?
aksi csere,talán ?
egyáltalán hol az aksi ,és hogy cserélem?
Érdeklődni szeretnék, hogy aprilia rs125-ös motorba ki lett cserélve a kuplung lamella, de kb 5 hónap múlva megadta magát, bár szerintem csak utána kéne állítani, körülbelül mennyibe kerülne egy ilyen művelet?