Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali !A gyári csapágy nagyon drága és ráadásul spec méret így a helyettesítés is gáz.A komplett csere a 20db ezrest is verheti, a kereskedőtől függően.Sok sikert!
Hát, talán vidd vissza szakszervizbe.
Szia! Hát nem a legkönnyebb feladatba vágtál bele!Ha nagyon profi vagy akkor kicserélheted a szimmeringet úgy hogy a hengerfejet nem veszed le(Nagy bűvészkedés!), de jobb ha leszereled.Kell egy célszerszám is hogy a szimmering felső peremét ne roncsold össze, ezzel az eszközzel tudod visszanyomni a helyére a tömítőgyűrűt.Én nem szoktam ütni hanem nyomom, mert úgy érzem hogy mikor ül fel a helyére.Ki kell szerelni a szeleprugókat, szelepeket.Ha himbás a mocid , akkor szerelhető hengerfej levétele nélkül a szimmering ,de ez csak akkor ha nagyon gyakorlott(ügyes) vagy, de ha nyomótőkés lapkás állítású akkor nem úszhatod meg a fej levétele nélkül.Egyébként a szétszedéskor meg lehet vizsgálni a szelepeket, esetleg becsiszolni sem árt, de a kiszerelt alkatrészeket semmiképp NE keverd össze.Ha konkrét kérdésed van akkor írj! Üdv...
Szevasztok ki tudná nekem megmondani hogy egy Aprilia Leonardonak menyit kell töltenije lámpán és anélkül.
Mert az enyém mikor beindittom 13 volt felett van de ahogyan melegszik annál kevesebbet tölt.És ugyan anyi a töltése alapjáraton is mint padlógázon.
Mi lehet a gond mert szerintem ez igy nem ok.
Üdv!Lenne hozzátok egy ÉRDEKES PROBLÉMÁT megoldó kérdésem!A napokban a robogóm Benelli 491 léghűtéses 50es indulás után kb 100méter után leállt sok füstel.Kipucoltam a karbit,kipufogót (csont tisztára) fojtások 2 hónapja lettek kiszedve szakszervizben!
Pöccre indult, belevágtam minden gond nélkül 30 km-et.Majd másnap megint kb 100méter után lefulladt.
Gondoltam szívató!Vettem is egy ujjat,aznap egész nap,,ment de másnap megint negált !
Sziasztok!Aprilia af1 -be hogyan kell bekötni a töltést?Írjátok már le részletesen,hogy mit hová,mert egyáltalán nincs töltésem.Az akksira 2 vezeték megy.Az egyik a z önindító reléről a másik a biztiről.SÜRGŐS!
Remélem én is:) Sok sikert!
Oké köszi szépen a tippeket holnap akkor neki is esek remélem sikerül valamit varázsolni rajta :)
kösz de jó ötletet adtál lehet kösz van a karbiba
Darabos benzint raktál bele
van 1 simson s51-esem és 1 napja darabosan megy az miért van valaki nem tudj?
Na megkerestem a hozzászólást, ő szerintem vedd le a karbit róla, és ellenőrizd a benzinszintet, meg hogy elzár-e normálisan a tűszelep, meg a hidegindítót(gondolom automata), hogy működik-e.
Sajna nem kell indítózni rendesen mire beröffen aztan ha nem húzom neki a gázt le is fullad pár kör után pötyög egy kicsit de ingadozik az alapjárat mivel a hátsó féket be kell húzni mert ha nem huznám forgatná összevissza :S amúgy leírtam hosszabban mi a baj vele pár hsz-el lentebb :)
A karburátort ki kellene tisztítani, a benzinszintet ellenőrizni, és beállítani az alapjárati keveréket. Hidegen könnyen indul?
hidegen nincs is alapjárat, de az más miatt lehet aztán ha megyek vele pár kört és felrakom sztenderre akkor pörgeti ,amíg nem teljesen meleg addig nagyon, miutan teljesen bemelegedett akkor már kevésbé pedig a gázkar nullán áll :S
Csak hidegen magas az alapjáratod? Vagy hidegen melegen egyaránt?
Robogó Honda tact af-16
Milyen motor ez?
Hello, annyiszor, ahány méretű dugó van hozzá:)
Sziasztok.Az miért lehet hogy ha beindítom a motort és nem húzom a gázt akkor is forgatja a motort nem is kicsit.Lehet a gázbowden a szar vagy esetleg ki kéne pucolni a karburátort ? pls help :)
sziasztok
lenne egy olyan kérdésem hogy egy hengert hányszor lehet fúrni?
az enyém most lesz másodszorra
(aprilia sr 50)
akkor szerintem nem olyan meleg az mint amit mutat, legalább is sztem
Köszönöm az infót!Ezt jó tudni. Sikerült kideríteni és megszüntetni a hiba okát(egy forrasztás a szivattyún),így újra teljesértékűen üzemel a gépsárkány.
Sziasztok! Egy Derbi Senda Xtreme 50-esem van. Olyan gondom van,hogy menet közbe kigyullad a hőfok jelző,viszont nem forralja a vizet.Lehet,hogy a jeladóval van gond? Előre is Köszi:)
Hát nekem az alapjárat se tökéletes mert van hogy feljebb megy utánna meg szépen visszaáll.De az olajnyomással még nem volt gondom.Melegen is már önindittóra elalszik a lámpa.