amikor így nagyon befűti magát, tehát már a műszer szerint ende, akkor alapjáraton /bár nem tudom mennyire van nálad állítva/ pl. az olajnyomás nem szokott felvillanni? Mert cimborámnál ilyen tünet volt amikor a 150es főzte magát, mivel a vecsési aprilia szervíz szakembere vízpumpa csere után a légtelenítés manővert kihagyta. Bár ez nagyban függ az olajtól, a motor állapotától, az olajgombától... tehát ez nem mérvadó., ja és az alapjárati fordulattól
Csá högombát vettem ma egyet hát ezzel is bele megy pirosba de inkább álló helyzetbe.De mikor ráhuzom a gázt ugy megy le az óra mintha levenném a gyujtást de pár pillanat alatt ugyan ugy vissza a piroshoz.Már kicsit kezdek bedepizni rajt
Nem nyeleztem mèg mivel bejaratos eddig max fel gàzon hasznàltam ès a legtobb amit mentem vele az 45 km/h volt . Alapjàrat melegen normalis vagy legalabbis nekem :D
ha melegen szépen pöfög és van alapjárat akkor jól van beállítva elvileg, bár ki tudja...
a 4 liter nyélen vagy hogy lett mérve? nekem a 25-ös sportom akárhogy hajtom 4-et fogyaszt ami lehet szomorú ha lassan megyek és spórolnék
Köszi a vàlaszt !Akksi is most lett belerakva . Tehàt a karbi rossz beàllìtàsàtol nem lehetnek ilyen hibàk?Ja es azt lehagytam h kb 4 litert eszik szàzon .
Sziasztok.A hèten vettem egy honda tact af-16 os robogòt. Az elado azt mondta ,hogy kell neki egy karburator beàllìtàs mert hidegen nehezen indul, ès ha nem hùzigàlom a gàzt akkor leàll ( melegen tènyleg pöcc-röff es alapjàraton is elpötyög egy darabig de kb 5 perc mùlva melegen is leàll ) .A kerdesem az lenne hogy àllìtsam be a karburàtort, hogy hidegen is jòl induljon ès legyen alapjàrata ,mikre figeljek oda a beàllìtàsnàl ? Azt mèg hozzà tennèm hogy a motor mèg bejàratòs most lett benne kicserelve a kuplungon ès a karburàtoron kivül kb minden, ez nem tudom mennyire befolyàsolja ezt a rossz tulajdonsàgàt, kb 130 kilòmètert ment a motor az összeszerelèse òta.A vàlaszokat elôre is köszönöm. Ja az elfelejtettem mondani h 1998-as a motor.
Hali megnéztem amit mondtál jó minden,a iegyenlittö tartályra jön felüröl egy csö és ha ráhuzom a gázt tolja bele rendessen a vizet szóval a víz az kering.A vízóra elhagya a pirosat is de megtudom fogni a hűtöt.Lehet a högombám szart be.
Mondjuk alapjáraton bekapcsol sokszor a ventillátor.A tartályba a víz tiszta és gázhuzásra se nyomja ki belölle és nem buborékol.
Nemtudom mi lehet.De menet közbe is ezt csinálja amikor van menetszél.
járó motornál nézz bele elöl a hűtő felett lévő kiegyenlítő tartályba nem-e buborékozik, és gázhúzásra láthatóan tekeri e a vizet? /mindezt üzemmeleg motornál/
Sziasztok!
Kérdésem az volna, hogy egy kormánycsapágy csere úgy kb milyen árban van? 93-as kawa kdx 125 ben kell cserélni. robbantott rajzot nézegettem és láttam alul kúpcsapágyat, felül meg csak golyókat. Úgy kb ezek milyen árban lennének?
Szisztok! Van egy 2002-es leonardo 125-m! Arra lennék kíváncsi hogy valaki tudja-e hogy lehet-e fúrni a blokkját, mert kicsit elment már belőle az erő!
Hali segitség kellene.
Aprilia leom van és mindig melegedik,termosztátot már kiszedtem belölle,de mostis azt csinálja hogy ingadozik a vízhöfok de cefetül.Ha nem huzom neki jobban melegszik mintha huzom neki.
Le van légtelenittve.
Mi lehet ez vízpumpa?
Azt hiszem túl nagy fába vágtam a fejszémet ... Elcseréltem a motorom egy Honda Mtx 125-ös re de a blokk szinte menthetetlen volt ezért úgy döntöttem szerzek bele egy másikat vettem is egy komplett 125 cagiva endúró blokkot 6 sebességes önindítós vízhűtéses karbival vezeték köteggel kipufogóval mindennel együtt meg is érkezett rendben a blokk és akkor jött a döbbenet nem fér bele a vázba kell még 3 centi az önindító miatt de ahhoz csövet kell hajlítani vágni és hegeszteni és én nem tudom szakszerűen megoldani ezért elszeretném cserélni egy működőképes 125 köbcentis vagy attól nagyobb cross vagy endúró gépre nem új gépekre gondoltam mindent meghalgatok mert szerintem van aki ezt megtudja oldani az idomok meg vannak képet küldök mindenről ha érdekel valakit! remélem valakinek tetszik majd és megtudunk egyezni ! e-mail: adi.ladavfts@freemail.hu
sziasztok,segitség kéne,gépem yz250f 2003-as.benzin van szikra van de nem akar indulni,a gyujtáselektronikára gyanakszunk mert a 4 tekercsböl 3nak 250 ohm az ellenállása a negyediknek meg csak 56 ohm,szerintetek ez lehet a gebasz? kérem aki tud valami ötletet adni az segitsen.elöre is köszönöm
A gyári szivattyú elég drága(56 000 Ft.), de Kakasdon a motorbontóban van használt 15 000-ért! Én nem mertem bontottat belerakni, így egy hasonló méretű újat vettem, amire örökélet garanciát vállal a gyártó(USA), remekül üzemel! Itt van róla egy kép.
Hali! Segítség kellene... soha nem szedtem szét még kormánycsapágyat, de mik a tünetei ha meghal? Mert nekem néha mikor fordítom a kormányt kattan 1 picit meg mintha mikor jár a motor ott zörögne a kormánynál picit valami.
helló! az lenne a kérdésem,hogy ha KTM adventure 640 ből átcserélem az sm szettet enduro szettre a kilométer óra mérnifog-e vagy van valami jeladó valahol a keréken vagy valahol? digitális kijelző van rajta! kösz
Sziasztok!
Nemrég vettem egy '99-es cr250r-t. Érdekelne, hogy a motor vázra való felfüggesztésénél a csavar alatt, eredetileg van-e vmi gumigyűrű, vagy valami, ami csillapítja a rezgést,mert nekem nincs. És így nagyon vibrál a váz, és az egész motor.Köszi...
Helló mindenkinek szeretnék segítcségetkérni cagiva mitomhoz mivel most kezdem a mitos életet és akat egykis problémám nemtudom önindítoval beinditani mert csak durran egy ketöt nehezen indul de az aksitis leszivja mivel kicsivan benne nemrég megérkezet hozzá az új aku mit felkel savazni és mehetbele ! és milehet annak az oka hogy durog mielöt beindulna mikor megvettem közel két 3 napja nemcsinált ijet nekem montakmár gyujtást de aznem mert nemozog azjo montak szelepet de szerintem assem koszos mert nyit rendesen a power szelep kinek van valami tanácsa kérem írjon
Sziasztok. Nemrég vásároltam egy honda NS 125-öst. Mekkora fúvókák vannak benne gyárilag? a karbi dellorto phbh 26-os
Az a helyzet vele,hogy 4000 és 6500 fordulat között nincs benne erő.mi lehet a hiba?Köszi a válaszokat
a 4 liter nyélen vagy hogy lett mérve? nekem a 25-ös sportom akárhogy hajtom 4-et fogyaszt ami lehet szomorú ha lassan megyek és spórolnék
Mondjuk alapjáraton bekapcsol sokszor a ventillátor.A tartályba a víz tiszta és gázhuzásra se nyomja ki belölle és nem buborékol.
Nemtudom mi lehet.De menet közbe is ezt csinálja amikor van menetszél.
Víz nem fogy?
Kérdésem az volna, hogy egy kormánycsapágy csere úgy kb milyen árban van? 93-as kawa kdx 125 ben kell cserélni. robbantott rajzot nézegettem és láttam alul kúpcsapágyat, felül meg csak golyókat. Úgy kb ezek milyen árban lennének?
Aprilia leom van és mindig melegedik,termosztátot már kiszedtem belölle,de mostis azt csinálja hogy ingadozik a vízhöfok de cefetül.Ha nem huzom neki jobban melegszik mintha huzom neki.
Le van légtelenittve.
Mi lehet ez vízpumpa?
Sok sikert!
Nemrég vettem egy '99-es cr250r-t. Érdekelne, hogy a motor vázra való felfüggesztésénél a csavar alatt, eredetileg van-e vmi gumigyűrű, vagy valami, ami csillapítja a rezgést,mert nekem nincs. És így nagyon vibrál a váz, és az egész motor.Köszi...
köszönöm
Az a helyzet vele,hogy 4000 és 6500 fordulat között nincs benne erő.mi lehet a hiba?Köszi a válaszokat