Aki tud segítsen.
Feljavítottam egy 51-es simson blokkot.Főtengely,csapágyak szimeringek,tengelyek fogaskerekek kuplung kosár,lamella dugó,
gyűrű csapszeg tügörgő.
Mért csörög mégis? Minden új a blokkban.
Hát látva ezt az állórészt, be sem raktam volna... Ilyen tekercselést kb. 12 éves koromban csináltam Mindenesetre 1-2 motoros haverral meglátogatnám a vállalkozó urat, és visszakérném a pénzt.
Miért van az szerintetek, hogy motorféknél füstöt ereget a gép? Természetesen túráztatásnál ugyanez tapasztalható, amikor elengedem a gázt. Elég nagy már az olajfogyasztása emiatt.
Egyébként egy Suzuki DR 650 SE a paciens.
Ha valakinek lenne hozzá hátsó sárvédője, illetve hátsó lámpája akkor szóljon.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy Suzuki GS 650 tipusú motor szelephézag beállítására lennék kíváncsi, hogy mennyire kell állítanom. Ha valaki tudja, írjatok! Előre is köszönöm!
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a kick start gear, az berúgótengelyt jelent? Próbáltam már fordítóba ott nem jártam sikerrel, a szó szerinti fordítással meg nem értem semmit. Előre is köszönöm.
Ssép napot kedves motoros társaim ! Csak azt szeretném tudatni veletek , hogy generátort vagy bármien elektromos dolgot hol ne javítassatok ! Budapest VIII Dioszeghy Sámuel u 36/A.. Én elég csúnyán megjártam 30.000 forintér megtekercselte a generátort. 50 Km után szénné égett . Motorblokkom fulra telerakódott a kétes eredetű anyagokkal amit használt . Kép magáért beszél !
Az alkatrészek méretpontosak! Nem sufniban készülnek! Méter feletti hegesztett szerkezetnél a tűrés 0,5 mm! Pedig az nem illesztett.Képzeld el, ha a gyárban válogatnák össze: ez jó, ez nem!
uraim hozzáértők válaszát kérem elestem a géppel, és a blokk alsü felébör kitört egy darab a generátornál, elvileg megheggeszthető, de a kérdésem az lenne ha veszek egy alső felet, azt össze tudom rakni az én felsömmel amibe a szám is van, vagy csak a saját felsörészével lehet rendesen összerakni?
válaszokat elöre is köszi.
Azért köszi nem lettem okosabb.
Aki tud segítsen.
Feljavítottam egy 51-es simson blokkot.Főtengely,csapágyak szimeringek,tengelyek fogaskerekek kuplung kosár,lamella dugó,
gyűrű csapszeg tügörgő.
Mért csörög mégis? Minden új a blokkban.
Egyébként egy Suzuki DR 650 SE a paciens.
Ha valakinek lenne hozzá hátsó sárvédője, illetve hátsó lámpája akkor szóljon.
Szeretném megkérdezni, hogy Suzuki GS 650 tipusú motor szelephézag beállítására lennék kíváncsi, hogy mennyire kell állítanom. Ha valaki tudja, írjatok! Előre is köszönöm!
Remélrmme j sokatejie segíteene .
Kick start shaft lehet a tengely inkább
válaszokat elöre is köszi.
De azért kössz!