Kíváncsi vagyok, milyen hibát találsz. Nekem mindig ugyanúgy kattog, nálad biztos lesz mechanikus probléma, ami a hőtágulással jön elő. Hát, akkor az a tömítés nem lesz egyszerű...
Ez T profilú és egybe van öntve a vezérmű tengely vonalbafúrásakor keletkezett félkörfurat tömítéséhez kiképzett gumiprofillal.Nem sima gumilapból készül -sajnos.De már rémlik valami medoldás-féle.Az eredeti kb huszonéves ,kemény, toldozott -foltozott.
köszönöm szépen.
most jutott eszemben hogy már az Rs 50 fórumban is találkoztak ilyennel a srácok hogy ráadták a gyújtást önindító tekert szikra meg nem volt :(
Hali!A gyujtáskapcsolóból kikötve a gyujtás vezetékét, majd összekapcsolva azt próbáld a szikrát.Valszeg a betét a kapcsolóban rossz vagy időnként kontakthibás.Esetleg egy elektromos átvizsgálás sem ártana?! A kontaktusok vizsgálatánál terheléssel (Izzóval) kellene megnézni őket mert lehet hogy csak így jön ki a hiba, főleg azoknál az érintkezőknél ahol a kapcsoláskor szikrázás(az átvitt teljesítmény miatt)jöhet létre!
Hali!Ez a kopogás -csattogás a melegedéssel egyetemben erősödik.A főtengely jó nem lógnak a hajtókarok, most ott tartok hogy lebontom a szelepfedelet és belenézek, más nem jut az eszembe.
A segítségeteket szeretném kérni. Mitől lehet az hogy egyik nap még tökéletesen működik a robogóm ( Gilera DNA) Piaggo blokk)
következő reggel az istennek sem akar beindulni. rugdalom egy negyed órát nagynehezen beindul, utánna egész délelött tökjól működik du megint próbálom indítani semmi.
gyertyát kivettem szikra nincs. de ezt nem hiszem el hogy egyszer van szikra most meg nincs?
hihetetlen
mit csináljak?
Szia, nekem a ZXR750-em csinálja -szerintem- ugyan ezt. Fordulatszám függően ketyeg halkan valami, de mindenhol azt mondják -ha egyáltalán kihallják a motorhang mögül-, hogy ez normális a ZXR-nél 95-ig. De engem akkor is nagyon zavart, szétszedettem és sehol semmi rendellenes nem volt található benne. Most szépen ketyeg-kattog, én meg próbálok vele együtt élni Majd írd meg, mit találtál benne!
multkor a gyöngyben az a csaj tudod a közös ismerősünk , elkezdi így rángatni a jobb kezét a levegőben mintha gázt húzgálna: te vagy az a motoros mi? Fecónak a haverja.
most jutott eszemben hogy már az Rs 50 fórumban is találkoztak ilyennel a srácok hogy ráadták a gyújtást önindító tekert szikra meg nem volt :(
következő reggel az istennek sem akar beindulni. rugdalom egy negyed órát nagynehezen beindul, utánna egész délelött tökjól működik du megint próbálom indítani semmi.
gyertyát kivettem szikra nincs. de ezt nem hiszem el hogy egyszer van szikra most meg nincs?
hihetetlen
mit csináljak?
Vakon és pontatlan hiba leírással nem szeretek tippet adni úgy, hogy -mint írtad- nem is értesz a szereléshez.
Amúgymeg ja, ennyi!
multkor a gyöngyben az a csaj tudod a közös ismerősünk , elkezdi így rángatni a jobb kezét a levegőben mintha gázt húzgálna: te vagy az a motoros mi? Fecónak a haverja.
mindom aha
ennyi
na de hagyjuk a dolgot, mert elfáradtam a sok firkálásba