1322 köszi válaszod alapjáratot állitgattuk arra gondoltunk kicsi feljebbvettük de akkor is leáll.mit csináljak pontosan vele akkor?hogy kell kidugitani.kösy válaszod
van aki segit de ö is csak minimálisat ért motorszereléshez.nem vagyunk motorszerelök de ha csak kis segitséget kapnánk miért áll le pár méter után,akkor tuti lenne mihez kezdeni mert napok ota brütyköljük alapjáratot meg mindent
Problem!
Azt a motort meg kell mutatni egy hozzáértő embernek, mert így innen elég nehéz lesz okos tanácsot adni főleg úgy, hogy nem igazán tudsz szerelni. Inkább a környékeden keress valakit, aki ért a motorokhoz. Szerintem lesz valaki a közeledben aki segít.
ja és ráadásul ujjonnan vettem kisfiamnak,3 hos garanciával rendeltem netröl,de se mailre nem válaszol sem felhivni nem tudom.szerelni amatör szinten tudom csak mert nem pasi vok.pl a szüröcsere még ment de evvel már nem tok mit kezdeni:(
vettem egy pocket bikét szürönél fojt a benzin,szüröcsere de csak nagyobb szüröt kaptam hozzá.avval is jo,de most pedig az a baja hogy lépten nyomon leáll:(mi lehet a gond?
Sziasztok. Nekem egy Honda VTR 1000F 9es évjáratú motorom van. Fejembe vettem hogy átmatricáztatom fehérre a sárga motort. Szét kaptuk levettük a tankot stb. Majd 3hét után össze szereltem a motort. Első indításra pöcre beindult!Aztán leállítottam egy picit.Majd vissza akartam indítani ami kicsit nehezen de sikerült majd 1perc után leált. Azóta bese tom röffenteni. Már végig néztem az benzin vezetékeket de nem találtam semmit.Valakinek volt már ilyen gondja?Én arra gyanakodok hogy a membrán a tankba.De már totál kifogytam az ötletekből. Ha valaki vágja a témát pls írja már meg nekem.Sokat segítene
Sziasztok olyan problémám lenne, hogy nem bírom az alapjáratot beállítani.3000-nél stabilan pörög de ha lejjebb veszem akkor leáll.Indulni indul menni is jól megy a gyertya színe szürke és barna közt van.
helosztok
erdekelne a velemenyerek mejik robogo a jobb a vizhutesuek erdekelnenek az aprilija sr 50,yamaha aerox 50,vagy a suzuki katana a megbizhatobb hoszutavra tervezek motrot venni es nem szeretnek mellenyulni ,kis fogyasztasu es gyors legyen.kb 1998-2004 es mocikrol lenne szo.elore is koszonom
Üdv!Van egy yamaha xj550-es mocim, nemrég lett felújítva.Van egy hiba amivel nem boldogulok: hidegen nem hallom de ahogy melegszik előjön a hengerfej felöl egy szelepkopogás, mintha nem lenne jó a hézag, pedig a gyári értéken van.Az zavar hogy hidegen kéne csattognia, de ez melegen jö elő belőle!A szelepfedél tömítés már nagyon rossz(15-16 ezer ft) és ezért gondoltam mielőtt leszedem, megkérdezlek benneteket hátha tud valaki valami okosat!? Köszi........
Namégegy problem: a szegecsek annyira kilazultak, hogy vagy fél centit lötyög a belső rész, a bemarások sem kőrköröse rajta. A külső rész jó. A 6 szegecsből 4 zégeres, tehát szétszedhető, ezért nem akarom kalapáccsal szét zömíteni, -hátha jó lesz valameddig- alapon. Ötlet, hogy mit csináljak vele? Esetleg egy jó esztergályos meg tudja csinálni a belsőrészt méretpontosan?
Az alapjárati rendszered teljesen bedugult, azt kell rendbe tenni, kitakarítani.
Azt a motort meg kell mutatni egy hozzáértő embernek, mert így innen elég nehéz lesz okos tanácsot adni főleg úgy, hogy nem igazán tudsz szerelni. Inkább a környékeden keress valakit, aki ért a motorokhoz. Szerintem lesz valaki a közeledben aki segít.
erdekelne a velemenyerek mejik robogo a jobb a vizhutesuek erdekelnenek az aprilija sr 50,yamaha aerox 50,vagy a suzuki katana a megbizhatobb hoszutavra tervezek motrot venni es nem szeretnek mellenyulni ,kis fogyasztasu es gyors legyen.kb 1998-2004 es mocikrol lenne szo.elore is koszonom
Vezérműlánc? Vezérműláncfeszítő? Nálam ezeket kellett cserélni.
cross gépnél ez különösen fontos