a kép az install auto&hifi ben ötvenröl 40 re van leárazva.ö az am remélem nem ilyen problémásak ezek a szerkentyük mert szegény manom 5 éves de 7 orát dekkolt a kapu elött mikor várhato volt hogy érkezik.nagy csalodás volt a mostani baki .de már most okés a lelkivilága.örül nagyon.köszi ini
ez most az a huszonpár ezres mini pocket?
azon nekünk alapból gyújtótekercset kellett cserélni pár használat után
hiába szikrázott de nem ment ilyen volt a rettenet
A karburátorba tűszelep van, ezenkívül kellene lenni még a tankon is egy zárószerkezetnek, lehet hogy vákumos benzincsap, nem biztos hogy kézzel nyitogatós, a legjobb lenne ha tudnál feltenni esetleg képet róla, mert így elég nehéz...ezért mondtuk már az elején hogy vidd el egy szerelőhöz, annak lehet beletelik 10 percbe is megtalálni a problémát:)
install auto&hifinél rendeltem tatabányárol postázták ki attol félek ha visszaküldöm oda az ára és másikat meg nem küldenek vissza,vagy amit visszaküldenek is szar lesz.ujj motor hogy lehet ilyen hibás ez nem semmi.
nézd meg ha leveszed a karbiról a benzincsövet folyik-e rendesen
ha folyik (legalább egy litert folyass ki) akkor a tank része jó
amikor leáll és nem indul nézd meg van-e szikra
ha van lehet nem rossz a gyújtásod
amikor leáll gyors zárd el a benzincsapot és nézd meg a karbiban van-e benzin, ha van(és megfelelő mennyiség) akkor üzemanyag elméletileg jó
ezek közül szerintem valami hibázik,
ha mind jó(jónak tűnik) akkor irány a szerelő, mert úgysem jössz rá az életben sem
nyomozunk jofelé:)köszi tehát mikor kevesebb volt benne a benzin sürübben fordult elö.töltöttem bele akkor jo volt pár percig,most megint.töltöttem de már fojamatos a dolog
dani akkor keresek szerelöt de gondoltam ez motorszerelö forum és ha kis tippet kapok mi oka hogy leáll pár méter után meg tom brütykölni nem vok totál csajos háziasszony tipus
azon nekünk alapból gyújtótekercset kellett cserélni pár használat után
hiába szikrázott de nem ment
ilyen volt a rettenet
ha folyik (legalább egy litert folyass ki) akkor a tank része jó
amikor leáll és nem indul nézd meg van-e szikra
ha van lehet nem rossz a gyújtásod
amikor leáll gyors zárd el a benzincsapot és nézd meg a karbiban van-e benzin, ha van(és megfelelő mennyiség) akkor üzemanyag elméletileg jó
ezek közül szerintem valami hibázik,
ha mind jó(jónak tűnik) akkor irány a szerelő, mert úgysem jössz rá az életben sem
Ez így nehéz lesz
Merrefelé laksz ebben az országban?