Hello.Valaki segíthetne egy suzuki rm 125-re gyujtást csiholni.
Beázott és azota nem megy.Ujra lett tekercselve a blokkban van is áram,de amit csináltattam elektronikát hozzá abba már nem megy áram.
Kéne rá egy komplett gyujtás vagy nem tudom mi lenne a megoldás.
Aki tud segítsen,köszi.
fogltomi@freemail.hu
Üdv. Érdeklődnék, hogy mitől csalhat a sebességmérő? Az első keréktől érkezik a "madzag" :) Amikor 50 körül halad a vas, 80-90 körül mutat a mérő. Átlagosan minden tempóban kb 30-40-nel csal.
én is jártam vele ugy hogy nem pörgöt ki mert vettem bele a kipufogóba hang tompítót mert durva volt a hangja és ahogy beletettem nagyon vissza fogta de kilyukasztattam a hangtompítót jobb hangja lett meg jobban kipörög de szerintem nálad a gyújtással van gond de sajnos az elektronika részéhez nem értek. pedig most nekem is azt kéne beállítani.
nekem is simson s51-el van gondom... amit érdemes róla tudni: 60ccm, 4f, babetta gyújtás, p21 karbi
az a probléma hogy nem akar kipörögni teljesen (olyan mintha szabályozna) az előgyújtást 1mm-re állítottam...
valakinek vmi ötlet? :)
Szóval most elhoztam a szerelőktől(red baron) a motoromat,azt mondta,neki nem állt le egyszer sem 60 km alatt,ez van.6 km-t sem jöttem,a piros lámpánál állva ugyanúgy leállt alapjáraton,mint eddig.Talán úszószintet vettek vissza egy picit,ezt mondta,de szerintem szart se csináltak,már bocs.Talán valamilyen vonalon el kellett volna indulni,ha a FIZETŐ ÜGYFÉL azt mondja,probléma van.Inkorrekt hozzáállás. Ugyanott tartok ezzel a problémával,mint tavaly szeptemberben.Sehol.
Nem tudom mert a fólián marad és ha ráragasztom a motorra fóliával és le akarom szedni jön a stage 6 felírat is vele együtt, tudom h ez nem az a fórum de sürgős lenne most jó az idő, köszi
Beázott és azota nem megy.Ujra lett tekercselve a blokkban van is áram,de amit csináltattam elektronikát hozzá abba már nem megy áram.
Kéne rá egy komplett gyujtás vagy nem tudom mi lenne a megoldás.
Aki tud segítsen,köszi.
fogltomi@freemail.hu