Gyertyából gyári értékű van benne,már cseréltük újra,ugyanaz a tünet maradt. Karbi tisztítás is volt,persze ez nem azt jelenti,hogy állítani nem kellene esetleg,de ezt a szervízekben kellene tudniuk,vagy ilyesmi. Másik gyújtás elektronika is volt már benne,amivel ugyanaz a tünet maradt.
Sziasztok.Segítségre volna szükségem.Van egy XF 650 freewindem,2002-es,két éve használom,Red baronban vásárolt,1 évig problémamentes,azután felrakattam rá egy nem túl nyitott kipufogó dobot. Még itt sincs baj,ezután 3 hónappal alapjáraton néha néha leállt,mintha a kulcsot fordítanád le,hidegen,melegen,szívatóval,menet közben,néha 2 napig nem,aztán napi 15 ször is,teljesen rendszertelenül,de a lehető legrosszabbkor. 4(!) szervízben volt már,összesen 50 napot,ÉS SENKI NEM TUDJA,MI A BAJ! Yamaha soroksári út,Red baron kétszer is,most is ott van,+két kisebb szerviz is. Biztos,tuti megoldásra volna szükségem,vagy egy szakértö,vagy valami ötlet,hogy mivel lehet a probléma,szeretem ezt a motort,szeretném megoldani azt a gondját,mert balesetveszélyesnek tartom. Köszönöm szépen,ha van ötletetek. Szép napot!
szikra van megneztem csak a gyertyat topi le ugymond ugylehet h mar az elso rugasnal si de ha tobbszor probalom akkor biztosan mert megneztem
nem tudom h mi lehet :(
sziasztok! nm tudnatok nekem segiteni abban hogy vajon mia baja a mocimnak,egyik naprol a masikra nm gyult be a gyertyat kicsereltem de ugy si semmi:( mivel kellene kezdjem a szerelest?:| pls segitsetek
Sziasztok, ZXR 750-em van és az az új ötlete neki, hogy ha meghúzatom 200 felett tartósan, akkor ha lelassítok, elkezd 2-3 hengerezni, dadogni, meg is kell állnom. Egy idő után megint nincs baja és akkor sem, ha nem megyek 200 felett folyamatosan. Karbi szinkron, szelepállítás nem rég volt, látszólag minden előzmény nélkül jött ez elő. Sejti valaki mi lehet vele, esetleg hasonló problémája volt valakinek?
Keress a blokkon a gyújtásnál egy kis jelet és az állórészen is keress,azt tedd pontosan úgy hogy egy helyen legyenek.Ez a jel egy kis vonal szokott lenni.És elvileg találnod kell megszakítót is,azt onnan ismered fel,hogyha forgatod a lendkereket akkor mozog.(nyit-zár-nyit-zár)Nah azon állíts 0,4-es hézagot!
Az hogy megvettük a motort, egyik napról a másikra nem indult be.... rendeltem bele egy új gyertyát Ngk cr8e tipusút, azzal pöccröff... most azt használom 2hete kb, és megint ez van..., Szikra van, olyan hogy megis rázottt :DD Igen,uj gyertyával jó 1ideig aztán megint ezt játsza...most picit sikerült elörébb jutni, adtam a tűn neki anyagot, a legalsóra tettem, most beindul, jár alapjáraton akármeedig, deha gázt adok egyböl ledadog. Köszönöm, Dávid.
Mi az hogy már a 2. gyertyával játsza el?Megöli a gyertyákat?Nincs szikra?ÉS pontosan mit csinál?Mindig ha beleteszel egy új gyertyát azzal jó utána vége?Nem érte.Kicsit pontosabban.
Sziasztok
Lenne egy kis problémám!van egy italjet formula 50-es robogóm és ilyen 0-30-ig full gázon nagyon nehezen akar elindulni(hidegen tökéletes) és a végsebessége max 40-55 tudnátok segíteni?
a válaszotokat előre is köszönöm
nem tudom h mi lehet :(
most szeretnék vásárolni egy gilera rc125 de melegen nekiáll dadorogni ez mitől lehet és nagy probléma-e?
Lenne egy kis problémám!van egy italjet formula 50-es robogóm és ilyen 0-30-ig full gázon nagyon nehezen akar elindulni(hidegen tökéletes) és a végsebessége max 40-55 tudnátok segíteni?
a válaszotokat előre is köszönöm