Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Van hogy a test kábel is áram alat van,váz is.......stb..." Egy zárt áramkörben a testkábelen és a vázon is áthalad az áram, mivel így tervezték. Talán ha normálisan leírnád a hibát, biztosan lenne értelmes válasz is....
Segitséget kérnék!
Van egy malaguti crosser robogóm és enyhén szólva gubanc van az elektronikával! Van hogy a test kábel is áram alat van,váz is.......stb! Már szét turtam rendesen és nem találom a hiba forrását! Ezért azon filózok hogy újra vezetékelném! Nem tud esetleg valaki vezetékelésről egy rajzot küldeni? Gondolom nem sokat számit ha esetleg más hasonló robi vezetékelés rajza lenne ami alapján újra vezetékelném!?
Sziasztok.
honda hm em van,és a 80ccm,és az 50ccm is hengernél megadta magát a tűgörgő,miért van ez tudnátok segíteni ? köszönöm
szia nekem kinroad xt50q van nézd meg a kipufogvégétt ha kicsi 15mm lyukat találsz akkor körülötte lévörészt kivágod és szép dörmögö hangot kapsz és jólfog meni
sziasztok volna egy nagy kérdésem minarelli rv 3 blokba lehet-e
4v5ös váltót belerakni
áthúz elvileg gyújtás fölső holtpont előtt nyit a kalapács tehát elvileg minden jó és mégse jó fogalmam sincs mit tegyek:( kutya dolog ez az elektronika:S
Viszont ha az index testkábelt kötöm össze a lámpával akkor van fék meg index,de nincs világitás...
Köszönöm a segitségeket!
Úgy néz ki hogy a test a bibi,külön kellene a világitásnak meg az indexnek. De ez hogyan kivitelezhető ha a lámpából csak egy testkábel jön? Amúgy igen,integrált indexes ledes hátsólámpa.
hali!
Hogyan kell a berugótengelyen a rugót felhuzni hogy vissza hozza a kart!?Kx 250 ről van szó!
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a robogóm a gázadásra nem mindig gyorsul, olyan mintha nem kapna elég benzint, de kitakarítottam a benzincsövet, de semmi nem változott, néha gyorsul néha nem max gázon a motorom Aprillia SR replica robogó
Mármint olyan ledes hátsólámpát amibe bele van integrálva az index?
Nekem sima ledes hátsólámpám van, de ott nincs ilyen gond(mint a képen).
Mindent bekötöttél rendesen? Én a testelést nézném meg elsőnek, aztán mérd meg a tápfeszeket a féklámpához menő 3 vezetéken(abból 1 test), h melyik hogy változik amikor beindítod.
Képet csinálj róla, h hogy néz ki a belseje.
A testelést keresd meg, és ellenőrizd!
Nekem pl elvetemedett. Sok vasas szakmában dolgozó barátom van, de mind1ik azt mondta, h csere. Sajna ez a fék kérdés ilyen.
Jól beszélsz!
Ja. Persze mikor megláttam azonnal tudtam hogy cserélni kell. De mégis írtam, vártam a csodát hogy: a hajszálrepedés az normális, én is így mentem évekig stb. hát sajnos ez nem normális. Vettem egy bontottat hogy rohadjon meg. Drága hobbink van, de nem mi választottuk, ő minket
Igen, gáz. Azonnal csere! Én nem használnám!
Sziasztok!
Szerelt már valaki hátsó ledes indexes lámpát?
Olyan problémám van hogy járó motornál minden led világit még az indexek is.Viszont gyujtáson meg müködnek ahogy kell.Mi lehet a probléma?Előre is köszönöm ha valaki válaszol!
sziasztok, szeretném a segítségetek kérni. a problémám a következő, emelkedőn, nagyobb gázadásra eléggé felmegy a vízhőfok a motoromon (nsr 160ccm pollini), már próbáltam teljesen leengedi, újra feltölteni, és egy darabig jó is volt. a tágulási tartályt minimum szintre töltöttem, most maximum felett van.. így ezek alapján mit javasoltok, mi a probléma oka? előre is köszönöm!
Sziasztok!

Nem találtam megfelelő topikot így ide írnám le kérdésem.
Valaki tud valami segítséget motortartó állvány készítéséhez?
Lényegében pontos méretek érdekelnének.Meg az,hogy milyen kapcsolatban érintkezik az állvány és a villa.
Első és hátsó egyaránt érdekelne.Sajnos nem ismerek senkit akinél megnézhetném élőben ezért fordultam hozzátok.Ha linkeltek valami jót az is megteszi.
Még egy kérdésem lenne, hogy ha kisbuszban szállítanám haza a mocit vételkor akkor ez megfelelő-e a szállításhoz ha még valahogy kikötném a mocit.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Ha csak annyi lenne a gond, gyertyacsere megoldaná, de ha cseréltél és utána sem indul akkor ott más okozza a problémát. A gyújtás rendesen be van állítva? Az hogy kint van szikra még nem jelenti hogy bent esetleg nincs de az sem mindegy mekkora az a szikra ami keletkezik. Itt olvastam valahol hogy levett gyertyapipa esetében a gyújtókábelt közel kell tartani és 8-10 mm távolságból át kell ívelni a szikrának, lehet nem pontos az általam megadott érték de ha ekkora távolságból keletkezik szikra akkor más nem lehet mint rosszul van beállítva a gyújtás.
Köszönöm a választ, hát sajnos ennyire azért nem értek hozzá... egyébként megtisztítottam és visszacsavaroztam (le volt esve félig) és most van hogy működik, van hogy nem... ez nem tudom mitől lehet.
Mert nemindul a motor benzint kap minden rendbe van kint van szikra gondolom valamiért nyomás alatt nincsen:S
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy egy 60/4 felömlős simson hengerhez a gyári 16n1 es karbiba kb mekkora fúvóka kell?
köszi!
Helló!
Olyan kérdésem lenne, hogy tud-e valaki valamilyen kétkomponensű epoxi-t, amivel be tudnám ragasztani az elrepedt hűtőmet? A lényeg, hogy bírja a hőt, meg hogy max méz állagú legyen a keverék, hogy befolyjon minden kis résbe. Van ilyen mert már javították így a hűtőmet, csak nem emlékszem a nevére.