Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki szerelt már össze AM6-os kuplungot jelezzen légyszíves! Köszi
És azt nem tudnátok megmondani, hogy szétszedés után miért nem indulhat be?
megcsináltam.jóó.;))
Heló! Lenne egy olyan gondom a 150es Aprilia Leonardommal, hogy már a 2ik gyertyával játsza azt el, hogy beindul, szépen jár alapjáraton, majd ha gázt adok, akkor leáll....és hát nem annyira vitszes hogy 3000 egy gyertya bele.... Esetleg tudnátok valami segitséget adni hogy mi lehet a probléma? (Amig jó volt a moci, szépen járt semmi baja nemvolt, szówal a benzinnel sztem nincs gáz). Köszönöm! :)
kösz a segítséget csak ezzel azabaj beszélve egy öreg szakival hogy ezek az öntött dugattyúk jók egy kompesszorba vagy egy t5 ös pancsiba de egy nagy fordulatú motorba nem érdemes megevnni,, feleslegesen kidobott pénz,
Leveszed az oldalát és vékony csavarhúzóval a lamellákat szétszeded.
http://youtu.be/pzXRpxwfMJw
Próbálj meg féktisztítót fújni a levegő szűrőbe,ha úgy sem pöffen akkor már nagy a gond.Érdemes am kompressziót is mérni!Nekem mikor régen durrant a motor akkor a dugó alja szakadt le.
ezt elolvastam már.de mi az alamella?
Menetközben szét tudtam szedni a karbit, de semmi különöset nem látni rajta. :(
A fúvókák tiszták. Az az érdekes, hogy öntöttem egy pici benzint a hengerbe, de még csak nem is pöffent.
Szóval tanácstalan vagyok.
és azt hol nézzem meg?:O
De ha szét volt szedve akkor lenne kellett neki olaj nélkül is valameddig.Attól is összetapadhat már,szóval először mindenképp azt nézd meg.Írj ha van valami!
Igen, szét volt szedve.De kapott olajat.Akkor megpróbálom 10-es kulccsal meg csavarhúzóval állítani rajta!Ha nem jó majd akkor szólok!
HI mindenki! London mellett elek nemreg vettem egy szep allapotu suzuki gs 500-e 97'. olvastam egy itteni forumon hogy egy elszant gs-es tag egy cbr600 89 vagy 98-as... nem emlekszem de a lenyeg hogy egy cbr elejet raepitette egy gs 500-ra arra lennek kivancsi hogy ez mennyi munkaval (atalakitassal jar) az enyemnek a villai csunyan megvannak hajolva... mar igy vettem ezert is volt nagygygyon olcso egyebkent nagyon jo allapotban van. alenyeg hogy lehetseges ez csere mindenfele komolyabb furaf faragas nelkul? es hogy erdemes-e a csere.... elore is koszonom....
HA azt mondod nem kap benzint akkor érdemes megnézni a karbit,valahogy szét kell hogy jöjjön az tuti.
Az attól függ!HA szét volt szedve és olaj nélkül állt akkor lehet csak a lamellák vannak összetapadva.Ha annyira elvan kopva akkor cseréld ki,vagy vedd le az oldalát és állíts utána.10-es kulcs és kis csavarhúzó!
Én lehet hogy tudok de még nem biztos!Amint tudok biztosat írok!
Hali! 2002-es yz250f-be keresek berúgótengelyt ha valaki tud segíteni az kérem segítsen. Köszi
Dugattyú , ha nincs más
bmw f800s röl keresek manualst tud e vki linket mert nem találok! köszi
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi a tehendő ha nem emel ki a kuplung a simsonban?
Valaki tudna segíteni?:O
lehet itthon yamaháéknál kapni budapesten..80 ezer ft ért 2 dugattyú szettet amcsiból meg kb 200 dolcsiért.... gondolhatod h nem mind1
Hello, érdeklődnék, hogy a MAMI kupa futamaira, idén is ingyenes a belépés a nézőknek? Konkrétan itt most a brezovai versenyre gondolok
Előre is köszi!
Dani
Sziasztok.
Egy Cagiva Elephantom van, és olyat produkált tegnap, hogy üresben elkezdtem pörgetni a motort, kb 10000-ig, aztán mint ha levettem volna a gyújtást megállt, és nem is indul azóta.
Semmi reccsenés, vagy kattogás. Szikra az van, de benzint nem kap, legalábbis száraz a gyertya. Szét akartam szedni a karbit, de azon meg egyetlen egy csavar sincs. Mit lehet ilyenkor csinálni?
Eddig még nem kellett hozzányúlnom úgyhogy tanácstalan vagyok.
Gondoltam gyűrű törésre is, de azt lehetett volna hallani.
Mi okozhatja? Egyszerű dugulás vajon?

Ötleteket előre is köszönöm.

Üdv Laci
Ha mindegyik sebességet szarul veszi visszafelé, akkor valószínűleg a léptetővilla van elkopva, és nem forgatja visszafelé a kukactengelyt.