Sziasztok. Ha van egy 2cm-es hajszálrepedés a Gsxr 1000es első tárcsáján az azonnal csere vagy nem gáz(a tárcsa belső felén nem látom hogy lenne). Pályán is megyek.
Köszi
üdv mindenki!
van polini for race 3-as kipufogóm, 70-es top hengerszettem (levegös), top vario és kuplung, motoforce harang, és elég sok alkatrész jog-hoz (3kj,3yk,3yj,27v) és még egy suzuki adress tune bontva! van még italjet formula bontott alkatrészek, af1 elsö villa (enyhén görbült szárral) és légszörőház, malaguti f12 főtengely, fél szekrényre való simson alkatrész, derbi predator tükrök,
30/2420786 zombori.motor@citromail.hu
Az hogy kint van szikra semmit sem jelent. Lehet hogy bent nyomás alatt már nincs. Kint a gyertyapipát levéve, a kábel végét a blokkhoz közelítve 8-10 mm-ről erős kék szikrának kell átugrania. Ha nem teszi, esetleg gyenge sárgás szikra van, akkor kondenzátor hiba.
hali, van egy suzuki katana levegős robesz, nagyon nehezen indul be, vagyis beindul és le is áll, kb 30. rúgásra marad meg az alapjárat, de utána még várni kell vele, mert ha gázt húzok akkor is leáll, kb 5perc járatás után húzok gázt és leáll. Gázzal elindítom akkor nagy nehezen felpörög és onnét már jó, lehet vele menni meg minden. Én az autómata szivatóra gyanakszom, a moci 1 éve áll, elötte volt már szerelőnél.
Cseréltem gyertyát, karbi tisztítás (gyári karbi) légszűrő új + kevés olaj, ahogy kell. Ti milyen hibára gondoltok? HELP !
Létezik!
mert a siklócsapágy lötyöghet a külső csőben (ekkor csak kicsit vagy alig enged,majd egy idő után kikopik(főleg ha koppan a teló ha krossz) és hát utána már nagyon folyik , és ekkor nem csak a szimmeringeket kell már cserélni, hanem a sikló csapágyakat is,miután visszacserélted a 2 telószárat.(egy haver is beszívta így sajna)
Milyen moci?évjárat?
hello simson s50-es motorom van olyan kérdésem lenne hogy kint van szikra benzint kap elvileg minden jó és mége indul a motor mi lehet a baj most lett felújítva a blokk válaszotokat köszönöm.
Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom megnézni, hogy folytás van-e a motoromon, egyáltalán miaz és hol van. Ez elég hülyén hangzik, de ne szóljatok le! 14 vagyok 1 hónapos a jogsim és első motor szóval még csak kis amatőr vagyok :P Előre is köszönöm!
ÜdV!
olyan bajom lenne h Piaggio nrg mc2 ment tökéletesen egyszer csak megállt alattam es azóta nem indul.
karbi tiszta,szikra van benzin van kompresszió(nem mertem műszerrel) de nem tűnik rossznak,gyűjtőtrafó szikrát ad le rendesen.
kifogytam a tippekből vki segítsen várok bármilyen értelmes hozzáaszólást.előre is közi. ÜDv!
Sziasztok!
Nekem van egy KTM MX 125-ösöm és a dugatyún gyűrüt kellene cserélni csak az az egy problémám van hogy sehol se találok hozzá. Válaszotokat előre is köszi!
Valaki nemtud olcsobban(20.000ft-nál) ktm exc 450-hez vezérmúláncot?
Vezérműlánc cserekor kell valamilyen tömítést cserélni?
Előre is köszönöm a segítséget!
szóval akkor cserélsz vagy nem?
Köszi
Ahogy az előttem szóló írta ellenőrizd az automata szívatót. Ha már sikerül beindítani akkor nem erőtlen alacsony fordulaton a motor?
Ki kell próbálni a szivatót.Vedd ki nézd meg,hogy könnyen jár-e aztán köss rá 12 V ot ha behúzza, akkor elvielg ok.
Nincs meg valakinek véletlenül pdf-ben a következő szabvány:
MSZ-07-4402/1992
Naggyon jól jönne!
van polini for race 3-as kipufogóm, 70-es top hengerszettem (levegös), top vario és kuplung, motoforce harang, és elég sok alkatrész jog-hoz (3kj,3yk,3yj,27v) és még egy suzuki adress tune bontva! van még italjet formula bontott alkatrészek, af1 elsö villa (enyhén görbült szárral) és légszörőház, malaguti f12 főtengely, fél szekrényre való simson alkatrész, derbi predator tükrök,
30/2420786 zombori.motor@citromail.hu
Köszönöm a hasznos választ..
Yamaha Yz450f "08
Üdv Tibor.
Cseréltem gyertyát, karbi tisztítás (gyári karbi) légszűrő új + kevés olaj, ahogy kell. Ti milyen hibára gondoltok? HELP !
mert a siklócsapágy lötyöghet a külső csőben (ekkor csak kicsit vagy alig enged,majd egy idő után kikopik(főleg ha koppan a teló ha krossz) és hát utána már nagyon folyik , és ekkor nem csak a szimmeringeket kell már cserélni, hanem a sikló csapágyakat is,miután visszacserélted a 2 telószárat.(egy haver is beszívta így sajna)
Milyen moci?évjárat?
olyan bajom lenne h Piaggio nrg mc2 ment tökéletesen egyszer csak megállt alattam es azóta nem indul.
karbi tiszta,szikra van benzin van kompresszió(nem mertem műszerrel) de nem tűnik rossznak,gyűjtőtrafó szikrát ad le rendesen.
kifogytam a tippekből vki segítsen várok bármilyen értelmes hozzáaszólást.előre is közi. ÜDv!
Nekem van egy KTM MX 125-ösöm és a dugatyún gyűrüt kellene cserélni csak az az egy problémám van hogy sehol se találok hozzá. Válaszotokat előre is köszi!
Vezérműlánc cserekor kell valamilyen tömítést cserélni?
Előre is köszönöm a segítséget!