Nem tudom mikor volt utoljára belenézve a gépbe,de ennyi idős gépnél a szelepeknél keresd a hibát,a füstölés gondolom csak akkor van ha magasabb fordulaton megy a gép és leginkább abban a pillanatban amikor visszaengeded a gázt.Ez szimering szokott lenni!
Sziasztok!
Segitséget kérek töletek. Van egy kinaí 50-es robogom nem igazán értek hozzá, ami tavaj télen kint ált és most nem indul.
Mi lehet a baj? A kalburátor és a gyergya meglett tisztitva és szikra van. Benzin megy a karbiba ugy sikerült bepöfenteni, hogy fecskendeztünk benzint a gyergyához. De utána semmi. Másnap elsö rugásra beindult az alapjárat gyenge volt,de kb-1orát tudtuk járatni. Összeszereltük és most két napja probáljuk berugni és nem indul.
Elöre is köszönöm a segitségeteket.
Sziasztok!
Van egy Yamaha zealom és a következő a probléma magas fordulaton az egyik kipufogóból fekete füst-jön és az aljáratom is meg szűnt ez így egyik napról a másikra van valami tippetek mi lehet vele a gond
Helló!Yamaha Tzr 50-es 2004-as motorom üresben pörög 10000-12000-et terhelés alatt minden sebességben esik a fordulat 1000-2000-et hatodikban már csak 3000-4000-et pörög max gázon szaggat ha tudtok segíteni meg köszönöm.Sanyesz
Helló mindenkinek nekem több motorom is van de most egy riga 16-ost akarok rend behozni.15 évet ált a garázsban kipucoltam és így beindul. Viszont ha be akarom rakni eggyesbe vagy lefullad vagy ha mégis sikerül akk kiugrik a sebességből. Még egy gondom van ha nem full gázzal indulok akkor ahogy a kuplungot eresztem ki lefullad.Kérlek titeket válaszoljatok.
Nah most fel adtad a leckét! Ebbe lehet lehet mélyedni nagyon.Külsőre lehet ugyan azt látod a robogó tekercs és a tiéd között de az mégsem teljesen úgy van.Az indukált feszültség függ a sebességtől,ez neked maradt ugyan az,szóval gond nem lenne,de függ az indukcióktól,a tekercsek menetszámától,a fluxus változás sebességétől.Nah most hogy neked hogy reagálna arra ha olyan tekercset tennél bele aminek nem egyezik a menetszáma azt meg nem mondom,elvileg lenni kell feszültségnek az tuti.Csak hogy mekkora az a kérdés.Nah ezen agyalok még egy kicsit és ha valamire jutottam írok!
Van egy ducati energia gyújtás, megégett a gyújtótekercs. Az lenne a kérdésem,hogy lenne pl egy yamaha robogóból gyújtótekercs... ugyan úgy néz ki csak a furat távolság nem egyezik meg... egyáltalán rá lehet faragni másik motorét? Esetleg nincs valakinek elfekvőbe? Itt az enyém:
Elég jó láncok!Nem szokott panasz lenni rá!Ha H-s típusnál szokott az lenni hogy hangos az elején de idővel csitul ahogy bejáródik és összeáll a lánckerékkel.De ez a H-s típusra jellemző mint már írtam,neked meg gondolom egy 126 tagú RO-s lánc kell!
Ezt eljátszotta az én nsr-em is ,igaz csak 50-es és 95nél történt ugyan ilyen eset.....mint kiderűlt az olajszivattyú nem tolt elég adalék anyagot és pillanatnyi sülés lett a vége. Kapásbol 50 ezerbe került a teljes felújítás . Azt javaslom vidd el szerelőhöz...
Ez a hang nekem akkor volt amikor a dugó aljából tört le egy darab.Ha ilyen problémáid vannak ilyen előzményekkel akkor nem hiszem hogy csak a karbi dugult volna el ilyen hirtelen.Mindenképp húzd le a hengert,akkor minden kiderül.Bármi lehet odabent,de addig is ne indítózz.
1994 karbis
Segitséget kérek töletek. Van egy kinaí 50-es robogom nem igazán értek hozzá, ami tavaj télen kint ált és most nem indul.
Mi lehet a baj? A kalburátor és a gyergya meglett tisztitva és szikra van. Benzin megy a karbiba ugy sikerült bepöfenteni, hogy fecskendeztünk benzint a gyergyához. De utána semmi. Másnap elsö rugásra beindult az alapjárat gyenge volt,de kb-1orát tudtuk járatni. Összeszereltük és most két napja probáljuk berugni és nem indul.
Elöre is köszönöm a segitségeteket.
Van egy Yamaha zealom és a következő a probléma magas fordulaton az egyik kipufogóból fekete füst-jön és az aljáratom is meg szűnt ez így egyik napról a másikra van valami tippetek mi lehet vele a gond
Van valaki aki vészvillogóval szerelte fel a vasat, és ezt meg is osztaná velem?
Fáradtságod előre is köszönve: kazy
Van egy ducati energia gyújtás, megégett a gyújtótekercs. Az lenne a kérdésem,hogy lenne pl egy yamaha robogóból gyújtótekercs... ugyan úgy néz ki csak a furat távolság nem egyezik meg... egyáltalán rá lehet faragni másik motorét? Esetleg nincs valakinek elfekvőbe? Itt az enyém:
A segítséget előre is köszönöm!
hívj bizalommal, postai utánvétellel is!
tel:06305770865
Kellemes napot mindenkinek!
Még egy kérdésem lenne hogy a KMC 520-as láncról mi a véleményed?