a kandi kamerán lévő féklevegőjárat szükitő furata berakodik és kevesebb benzint áramlik a hengerbe. a suber és a pillangószelep nyitása egy szegénykeverék állapotot idéz elő.alapjárat az jó fél gáztól jó csak az átmenet rángatózik.tapasztalatom az hogy itt lehet a baj.
gondolom felkapta a vizet, mert mostanság van pár magát mérnök úriembernek gondoló tag aki a keresőből merített szakszavakon lovagolt
aztán nem vette észre a mestert
nagyon még nem forumoztunk egymással. igy nehezen hiszi az ember hogy nem komolytalan a kérdésed. a válaszod elégé elbizonytalanitott de remélem ez a rángatásos gond valahogy megoldodik.
Jó ezt olvasni naponta kétszer, de milyen választ vársz?....egy csomó alkatrész van még a gyertyapipán kívül ami miatt nem adhat szikrát...... ...és azt így látatlanban nem nagyon lehet megmondani.....vagy tudod mit, megmondom.........a trafó....ha mégsem akkor valami más...
Helo Mindenki kérdeni szeretném hogy az miért van hogy a motorom rugásra egyáltalán nem ad szikrát? de semmit..(A gyertyapipa az jó) Válaszotokat várom előre is köszönöm Szecska.
Valaki Válaszoljon Már kérlekszépen titeket!
Lenne egy problémám amit a szervizben nem tudnak megoldani. honda cb 125 1974 évjárat alapjáraton még csak jár egyenetlenül de gázt nem lehet neki adni mert csak durrog és nem pörög fel olyan mintha nem kapna benzint. a szerelő azt mondta beszél a mamival és diagnosztikai gépre rakják. az meg mi? a srácon látszik hogy göze nincs a motorról. segitsetek ha lehet.
A felnit kell zsírozni Teeee!
Ne is mondd! Hihetetlen mennyi mindenre kell odafigyelni egy ilyen kis biciklinél. Mert szombaton túra. Már én is kezdem szokni!
2500 diák rohangál körülöttem nap mint nap és tudom hogy a türelem néha sokat ér nem lehet szaknyelven beszélni akkor ha valaki csak tanácsot kér de a lényeg az hogy a motor még mindig rángat és fulladozik.
Köszönöm! Voltam már jobban is! De süt a Nap, és itt cifrázza az ablak előtt egy pacsirta, és ez már rossz nem lehet. Megyek mindjárt alkatrészért az aprók biciklijéhez.
Komolyan.