Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

EZT igazán köszönöm!
Nagyon örülök,hogy vannak segítőkész emberek!
Vendégem vagy egy italra,ha sikerül megcsinálni!
a hibát a megkerülő furat eldugulása okozza, de ne kérdezd hogy hol van most keresem. a subertü környékén esetleg a pillangószelep nincs szinkronba a tűvel olyan nincs hogy nincs ez egy szólás.
Hello

van egy szatuna nevű cég balatonfűzfőn. motorhoz is csinálnak utángyártott plexiket de egyedileg is ha jól tudom. persze h mind ez menniyért az passz de egy próbát megér hátha http://www.szatuna.hu/
A robogókon az automata szívató hidegen nem okozhat indítási problémát, mert alapból áram nélkül is működik. Ha a motor beindul, akkor kap áramot, amitől felmelegszik és elzárja a szívató csatornát. Ezek szerint lehúzott a szerelőd....
1994
Milyen nincs?
bocs olyan nincs hogy nincs.
Szia needee milyen évjárat a géped olyan nincs nincs
Lenne néhány kérdésem .Van egy 125 ös 4 ütemű Suzuki robogóm.Rossz volt az automata szívatója hidegen alig indult , többször indítani kellet és csak pár másodpercig járt( le is szívta az aksit).Tudtam hogy szívató hibás elvittem egy szerelőhöz.Ő is megállapított , vett bele szívatót ( 14 ezer volt) és azóta hidegen hibátlanul indul.Beindítom az alapjárat magasabb forog a hátsó kerék, hőmérséklettől függ lehalkul és beáll a normális alapjárat.Megmutat a hibás szívató , kifogyott belőle a viasz.5 napja hoztam el tőle azóta is hibátlan de tegnap beszereltem egy benzinszűrőt és azt látom hogy a szívató elégé poros mintha hozzá sem ért volna.Lehetséges hogy nem is csinált vele semmit csak beállított egykét dolgot és lerántott xx ezerrel ?Mert én úgy gondolom egy 5 napos új szívatónak szembetűnőnek kéne lennie egy poros karburátoron.Azóta minden lelet a motorban cserélve ( olaj , benzin szűrő,gyertya,olaj Motul 10w40 5100 és kapót és 75 ml Prolongot, légszűrő.A motor jobban is megy hihetetlenül jól fogyaszt 1 liter 40 km )Melegen is elsőre indul de pár másodperccel többet teker az önindító , hidegen hamarabb elkapja.Mitől lehet ? Logikusan gondolva melegen hamarabb kéne indulnia nem ? Gyári ajánlót gyertya van benne.
Kérdés!
Még mindig szórakozik a motorom!
Jelenleg is a szerelőnél van és egyszerűen nem jön rá a gondra!
Alapjáraton tökéletesen megy, hirtelen gázadásra viszont teljesen leesik a fordulat és le is fullad sokszor.Ha egyszer átesik ezen a fulladási rohamon, akkor tökéletes, de kereszteződésben induláskor ez elég necces!
Városi tempónál meg sebességben rángat alsóbb fordulatszámnál.
Volt karbi tisztítás,gyári értékre visszalőve minden, úszószint miliméter pontosan beállítva, gumimembránok a karbiban tökéletesek, minden elvégezhető dolog legalább 2-3x megcsinálva!
Szelephézag belőve.
Gyertyák jók!

Ja és friss ÖMV-s benzin van a tankban!
Esetleg valakinek valami ötlete?
szasztok
szerintem ez az egyik legolvasottab hát ide írnám kérdésem.
Aprilia Tuareg 350 Windre szeretnék magasított nagyobb plexit vagy homlokfalat. Nem tudtok olyan helyet,üzletet ahol erre a gépre betudnék szerezni vagy céget akik saját elképzelés alapján tudnának ilyet csinálni?
Elképzelésem a plexiről képeim is vannak egy olaszországi motoron láttam ilyet úgyhog vannak képek ha netán egy ehez érte szakember olvasná.
ha tudnátok válaszolni kössszzzzzzz iiiiii
yamaha fzr250, fz400r alkatrészek eladóak.
hívj bizalommal, tel:
06305770865
kellemes estét mindenkinek!
Sziasztok
FZR 1000 genesis telóhoz (41mm, hagyományos becsúszó) szükségem lenne a teló tetején levő zárócsavarra, a menete cc 36,4mm. Akinek van ilyen alkatrésze, vagy esetleg szar telószár ne fogja vissza magát. A legjobb lenne tegnapra.
Köszi!
Szia teszteltelek hogy a fiamnál értelmesebb vagy-e hát nem mentél át a vizsgán. majd fejlődsz én bízom benne.
Üdv.Mindenkinek.Keresek Kawasaki KLR 600 (öninditos)Dugót gyürüvel + hengert ha van hozzá de külön is érdekel.Ha van valakinek eladó kérem jelentkezzen.Köszönöm.
Téged meg "rendesebb helyeken" egyenesen kiütnek a gecibe.
Mi van?
Ha nyög díjas leszek én is majd ennyit iszok...
Sziasztok!Benelli 491 Racing 50cc robogóban merre van a termosztát?Válaszotokat előre is köszönöm,további szép napot kívánok Nektek!
ilyenkor mindenki óvatosan szarjon az erdőkben mert kibújnak a siklók sütkérezni a napra nehogy valami ennivalónak nézzék a golyeszt nem árt ha van nálunk egy hosszított 32-es csillagvilláskulcs ....
rád mondják azt rendesebb helyeken hogy még szarni sem ülnék le veled egy erdőben.
király vagy egyszerűen lenyűgöz ez a felsőbb szintű hozzáállásod a semmittevéshez és szeretnék veled találkozni mert tanulni akarok sokat.
Nem kérdeztél rosszkor nem kell velünk foglalkozni...
Végül is ez nem a dühöngő fórum...
Ez csak egy szöveg kissé agyamra ment a pali ezt már nem bírtam cérnával.
Eddig próbáltam szalonképesen irományozni de hihetetlen hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak.
Vitázni, meg "bicskázni" meg végképp felesleges. Persze ez csak az én szerény véleményem....
hopp
lehet,hogy rosszkor kérdeztem?
Nekem is folyton beszólnak ha segíteni próbálok, pedig pár dolgot láttam már az életben. Mindig van aki "jobban tudja". De ha ez így van, akkor nem kell itt feltenni a kérdéseket. Vigye Mindenki a sza....jár a szervizbe...... Teljesen jogos amit mondasz.