Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezeket nem szaban benzinben kimosni nem?
a kenőanyag kioldódik és kb soha nem lehet "visszatenni" belülre semmit nem?
Újabb bizonyíték, hogy a tű kb. 1/4 -3/4 gázig befolyásol...
Azért áll le, mert nem mágnesgyujtásos, mint a Pannonia, vagy a robogók többsége. A gyujtás, és a befecskendezés árammal megy és az áram az aksiból van. Ha az lemerül, ...
"Nyugodtan mosd Brigéciollal
Nem lesz semmi baja"

Ez igaz

"szekunder láncban található o-gyűrűk sav, benzin és olaj-ellenálló anyagbó készülnekl"

Ez nem igaz
egy kis szerelési hiba mekkora galibát okoz.
Köszönöm válaszodat, azóta megoldódott, a féknyerget kellett felújítani, a kicsi O gyűrű nem is volt benne valamint a dugattyúnál is rossz volt a tömítés, vettem újat, azóta fasza. Üdv
.. hidegindító rendszer... ?
bizony, ha nincs ellenállása, akkor valahol tömítetlen a rendszer és elfolyik. Ha a tárcsán látod a fékfolyadékot folyni, akkor szét kéne szedni a féket, zéger-fogóval kivenni a fékdugattyúkat (ha lehet vidd szakemberhez), lehet hogy a karmantyúk el vannak öregedve. De ha sok folyadékot látsz, a csöveket is érdemes megvizsgálni. Légteleníteni csak akkor tudsz ha rendesen zár a rendszer, különben nem lesz fékhatás.
Először is mérd meg az akumlátort. Ha 11V alatt van a feszültsége, akkor kuka. Járó motornál 14,4 V-nak kell lennie.
szia! Nyugodtan mosd Brigéciollal, mivel a szekunder láncban található o-gyűrűk sav, benzin és olaj-ellenálló anyagból készülnek. Nem lesz semmi baja.
Sziasztok.
Gsx-r 600-hoz szeretnék segitséget kérni. Menet közbe lelát a motorom, nem indult újra mert az aksi is le merült, gondolom nem volt töltés, de attól még miért állt le menet közbe? ha indítózni akarok csak kerreg. Ha jár a motor menyit kell mérni mikor tölt? Generátor lehet a probléma?
Válaszokat előre is kösz.
Hello!
Ha valaki tud neten valami leirást a Rieju rr 50 röl legyen szives küldje már el nekem erre az e-mail cimre !
sajtos_tibbi@freemail.hu
Elöre is köszönöm!
Hello!
Olyan kérdésem lenne hogy valaki nem ért a Rieju rr 50 hez?
Üdv Uraim! Megvan a Motorom hibája!
3 hónap elkeseredett próbálkozás után észrervettem a 4-es henger subler tűje kb 2 cmrel feljebb volt! ! aláesett a tetején lévő rugótartó műanyag Ugyanazok voltak a tünetek mint ha kompresszió hiányos lenne!
Figyelni erre a kis műanyagra!
mxc*bocs
Sziasztok nincs valakinek ktm msc 350 szervizkönyve?
Igaz-e az hogy 125-ös motorba a régebbiekbe 5.000km-enként az újakba (2007-től) 10.000km-enként kell-e dugót és gyűrűt cserélni?
sziasztok. valaki tudja hogy milyen olajat tesznek a yamahaba (r6 )gyárilag?vagy valami jol bevált olaj?köszi elöreis
Kössz! Megis fogom keresni őket!
Sziasztok!
Pesten hol érdemes motort javítattni? Nem huzzák le az embert és nem az átverésre mennek!
Sziasztok

Eltűnt a delej a technikámból (KTM EGS 250 '93). Híres-hirhedt SEM AMAL gyújtással szerelt (5 vezetékes; fekete,piros,zöld, 2sárga). Szikra nincs, de a villany is hiánycikk. A töltőtekercsnél (fekete-piros) meg van a 47kohm ellenállás, de a jeladónál (fekete-zöld) nincs. Javítható ez a fajta rendszer vagy nem érdemes vele foglalkozni?
Hátha másnak is lesz ilyesmi. Nekem beragadt az alsó munkahenger, ezért szorult meg teljesen.
Nem akarok így távban butaságot mondani, de lehet, hogy az a szelephézag állítás nem sikerült valami jól?! Meg kellene nézetned másik szerelővel, esetleg elmondani annak aki csinálta, azt amit tapasztalsz. Hátha rájön mi a baj?
Mi oka lehet annak,hogy elégetlen üzemanyag kerül a kipufogóba? Bocsánat,csak nem vagyok valami műszaki zseni.Mit nézessek át rajt? Olajcsere,légszűrőcsere,szelephézag állítás után kezdte csinálni,előtte nem volt ilyen gond,legalábbis nem vettem észre.