Brigéciolt használok lánctisztító helyett, szétbaszom a láncot? Sok helyen olvastam már, h. azzal tisztítják.
Bár ha le van szépen mosva mosószeres vízzel, és jól kiszárad, mielőtt le van fújva láncsprayvel, sz.tem nem lehet probléma.
Mondjuk hallottam olyasmit h. megmarja O gyűrűket.
Sziasztok! lemostuk a motort,és a gumidugó nem volt a helyén és befolyt a víz, ment a motor,de áthuzott, és látszik hogy megvan égve a tekercs! Mértük is! Nos az lenne a kérdésem,hogy valaki fölismeri e ezt a gyujtást, mert ez valami enduroé lehet szerintem, vagy nemtudom, de nem a gyári Meg szeretném tekercseltetni de nem tudom milyen lehet
Sziasztok. Kovetkezo a problemam: 500cm3 1 hengeres, beindittom alapjaraton megy szepen, kicsi gazt huzok neki es ugy kapkod mintha nem kapna benyot, ha nagyobb gazt huzok be is hal, mikor bemelegedik akor mar nem csinalya, hidegen is fellehet porgetni csak jatszani kell a gazzal. MI lehet a problem? atneztem a karbit es tiszta, mas mi lehet?
Valaszotokat elore is koszonom
Próbáld meg úgy hogy lezárod az egyik végét majd a másikba megpróbálsz levegőt fújni de előtte kend be jó bőségesen habbal ahol úgy érzed hogy lehet a hasadás!ha nem tudod tüdővel megfújni használj egy bicikli pumpát de fontos hogy zárt le jól a végeket hogy csak a hasadáson tudjon távozni a levegő!
Sziasztok! Azzal a problémával fordulnék hozzátok hogy a motorom mikor beindítom szépen jár alapjáraton de amikor elindulok és odahúzom neki akkor nem enged vissza a gáz csak nagyon kicsit és befékezek és ugyan úgy menni akar tovább a motor! Mit lehet a baj mit tudok tenni? Válaszotokat előre is köszönöm
Sziasztok. Valaki nem tudja véletlenül, hogy a Kymco People 50-ben hol van a gyújtáselektronika és ezt ki lehet cserélni egy Daytona Thunderbolt cdi- re?
Köszi!
a világ gdp-je 3 hét alatt megforog a banki tranzakciókban és a munkához és anyagvásárláshoz köthető a 18%-a a többi banki nyerészkedés.nem csodálkozom hogy dumagép a világ. amúgy egy sört nyáron megihatnánk.
Bár ha le van szépen mosva mosószeres vízzel, és jól kiszárad, mielőtt le van fújva láncsprayvel, sz.tem nem lehet probléma.
Mondjuk hallottam olyasmit h. megmarja O gyűrűket.