A problémám az hogy nem megy a karburátoron keresztül a torokba nekem benzin!Az okát nem tudom!De ac-m telepumpálja a karbvikat a karbim tiszta!Lehetséges hogy farsort szívna?am Yamaha YZF 750 ről van szó!köszi a válaszokat!
Egy yamaha Xs 400 típusú öreg vashoz kellene 1db 69,25 v 2 db 69,50 es bontott dugattyú... ha valaki tud ilyet kérem irjon vagy tud pár boontó telefonszámot ahol esetleg lehet kapni..
Szevasz!
Attila vagyok,most vettem a motort,de át szeretném nézni és a kipufogója érdekel a legjobban.
A motor évjárata 2000.y.hó -pontosan nem tudom,mert a forgalni a kocsiban van.Én meg melózom.
Ha tudnál hasznos leirást küldeni azt nagzon megköszönném.
Sajnos itt ugy látom senkinek nem lehet privátba irni.
Attila
Szép napot mindenkinek!
VL1500 Intruderhez keresek javítási,szerelési könyvet,útmutatót.Tud valaki nekem segíteni ebben?
Esetleg a mail címemre küldeni? szemermetlen@citromail.hu cimre?
Előre is köszi!
Nem véletlen írtam a gépműhelyt. Én már elkeféltem egy kerékagyat. Rendbe lehetett hozni de nem kis meló volt. Nem véletlen monják:"bízza szakemberre!" A kiszedő nem rossz dolog, de el lehet rontani könnyen és akkor nagyobb lesz a gond, mint volt!
imbuszcsavar ott van a bicikli mellett, az alsó ék vagy mipicsa lötyög az alján de nem moccan, pedig bika csávó vagyok
összerohadt az alumíniumm meg a króm-molibdén ötvözet
napok óta kenegetem mindenféle anyaggal de nem ereszt
erre a korrodált rész "kigyóyításra" keresek gyógyírt már ha van
Ja , az a bajod? Akkor figyelj More! Kigajtod az imbuszcsavart, ami a kormány forgástengelyében van, olyan 6 menetet, majd kalapáccsal ráütsz a csavarra!Nem nagyon nagyot! És már külön forog az első kerék a kormánytól. Mert gondolom ez a bajod.
Mit akartok a kiszedővel? A csavar magmérete 4,6 körül van ,abba kellene belefúrni 3,5 körüli fúróval. Aztán ha az elejét szétnyomja , még jobban bele szorul.
Hali!
Én is a kiszedőt ajánlom! Ha csak úgy megpróbálod kifúrni nem lesz egyszerű. És könnyű elbaltázni! A csavar keményebb anyag, mint a blokk és ha félremegy rákefélsz. Tőcsavar kiszedőnek nevezik. De ha nem akarsz barmolni, vidd el egy gépműhelybe az a tuti!
Valakinek nincs véletlen Yamaha Tzr 125 4Dl-eshez Service manualja? de csak a kapcsolási rajz is elég lenne
Köszi előre is
A problémám az hogy nem megy a karburátoron keresztül a torokba nekem benzin!Az okát nem tudom!De ac-m telepumpálja a karbvikat a karbim tiszta!Lehetséges hogy farsort szívna?am Yamaha YZF 750 ről van szó!köszi a válaszokat!
Széles utat!
Egy yamaha Xs 400 típusú öreg vashoz kellene 1db 69,25 v 2 db 69,50 es bontott dugattyú... ha valaki tud ilyet kérem irjon vagy tud pár boontó telefonszámot ahol esetleg lehet kapni..
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.thomxt
de valami pontos típus van, vagy ott nincs olyan választék
mert találtam ettől a gyártótól rézpasztától kezdve hegesztési cuccig mindent
szoval esetleg tudsz segigetni?
Attila vagyok,most vettem a motort,de át szeretném nézni és a kipufogója érdekel a legjobban.
A motor évjárata 2000.y.hó -pontosan nem tudom,mert a forgalni a kocsiban van.Én meg melózom.
Ha tudnál hasznos leirást küldeni azt nagzon megköszönném.
Sajnos itt ugy látom senkinek nem lehet privátba irni.
Attila
VL1500 Intruderhez keresek javítási,szerelési könyvet,útmutatót.Tud valaki nekem segíteni ebben?
Esetleg a mail címemre küldeni? szemermetlen@citromail.hu cimre?
Előre is köszi!
összerohadt az alumíniumm meg a króm-molibdén ötvözet
napok óta kenegetem mindenféle anyaggal de nem ereszt
erre a korrodált rész "kigyóyításra" keresek gyógyírt már ha van
ennek menni kell 20 év múlva is most vettem bele hatezeré monoblokkot
csak alacsony a kormány, vagy a sörhas a nagy
VL1500 Intruderhez tudsz küldeni segédletet a szemermetlen@citromail.hu cimre?
Előre is köszi!
Én is a kiszedőt ajánlom! Ha csak úgy megpróbálod kifúrni nem lesz egyszerű. És könnyű elbaltázni! A csavar keményebb anyag, mint a blokk és ha félremegy rákefélsz. Tőcsavar kiszedőnek nevezik. De ha nem akarsz barmolni, vidd el egy gépműhelybe az a tuti!