Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!Nincs valakinek yamaha xt 600 hoz kapcsolási rajza?
Szevasztok!

Valakinek nincs véletlen Yamaha Tzr 125 4Dl-eshez Service manualja? de csak a kapcsolási rajz is elég lenne

Köszi előre is
sziasztok!

A problémám az hogy nem megy a karburátoron keresztül a torokba nekem benzin!Az okát nem tudom!De ac-m telepumpálja a karbvikat a karbim tiszta!Lehetséges hogy farsort szívna?am Yamaha YZF 750 ről van szó!köszi a válaszokat!

Széles utat!
Üdv mindenkinek!

Egy yamaha Xs 400 típusú öreg vashoz kellene 1db 69,25 v 2 db 69,50 es bontott dugattyú... ha valaki tud ilyet kérem irjon vagy tud pár boontó telefonszámot ahol esetleg lehet kapni..

Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.thomxt
A csavarlazítójuk....
Nincsenek! De a fejemben némi szaktudás leledzik!
Nézd meg az emailed.
vannak kapcs.rajzaid? Kaphatok?
majd megnézem
de valami pontos típus van, vagy ott nincs olyan választék
mert találtam ettől a gyártótól rézpasztától kezdve hegesztési cuccig mindent
Én inkább elektromos dolgokban tudok segíteni.
hát most javitottam ki az enyém,mert azt hittem alapban hozza a mail cimet. De nem.....
szoval esetleg tudsz segigetni?
A java résznek az adatlapon van elérhetőség. A többivel nem beszélgetünk.
Szevasz!
Attila vagyok,most vettem a motort,de át szeretném nézni és a kipufogója érdekel a legjobban.
A motor évjárata 2000.y.hó -pontosan nem tudom,mert a forgalni a kocsiban van.Én meg melózom.
Ha tudnál hasznos leirást küldeni azt nagzon megköszönném.
Sajnos itt ugy látom senkinek nem lehet privátba irni.
Attila
Új bicikli lesz ebből! A kis unokám bicikl-jének múlt héten emeltem meg a kormányát! Na meg az enyémen is! Mert a kezemen feküdtem.
Kéne egy kicsit több adat rólad, hogy ki is vagy, illetve a motor évjárata. 1998 - 2000 évjárathoz van.
Szép napot mindenkinek!
VL1500 Intruderhez keresek javítási,szerelési könyvet,útmutatót.Tud valaki nekem segíteni ebben?
Esetleg a mail címemre küldeni? szemermetlen@citromail.hu cimre?
Előre is köszi!
Nem véletlen írtam a gépműhelyt. Én már elkeféltem egy kerékagyat. Rendbe lehetett hozni de nem kis meló volt. Nem véletlen monják:"bízza szakemberre!" A kiszedő nem rossz dolog, de el lehet rontani könnyen és akkor nagyobb lesz a gond, mint volt!
Bontech....a legjobb cucc amit ilyenre találtam.....és az auchanban is lehet kapni....
imbuszcsavar ott van a bicikli mellett, az alsó ék vagy mipicsa lötyög az alján de nem moccan, pedig bika csávó vagyok
összerohadt az alumíniumm meg a króm-molibdén ötvözet
napok óta kenegetem mindenféle anyaggal de nem ereszt
erre a korrodált rész "kigyóyításra" keresek gyógyírt már ha van
Ja , az a bajod? Akkor figyelj More! Kigajtod az imbuszcsavart, ami a kormány forgástengelyében van, olyan 6 menetet, majd kalapáccsal ráütsz a csavarra!Nem nagyon nagyot! És már külön forog az első kerék a kormánytól. Mert gondolom ez a bajod.
ló@ újat.... neizéjjéééé már öreg
ennek menni kell 20 év múlva is most vettem bele hatezeré monoblokkot
csak alacsony a kormány, vagy a sörhas a nagy
Mit akartok a kiszedővel? A csavar magmérete 4,6 körül van ,abba kellene belefúrni 3,5 körüli fúróval. Aztán ha az elejét szétnyomja , még jobban bele szorul.
Szevasz!
VL1500 Intruderhez tudsz küldeni segédletet a szemermetlen@citromail.hu cimre?
Előre is köszi!
Vegyél egy újat! meddig akarod, hogy jó legyen? A gyár álljon le More ?
Hali!
Én is a kiszedőt ajánlom! Ha csak úgy megpróbálod kifúrni nem lesz egyszerű. És könnyű elbaltázni! A csavar keményebb anyag, mint a blokk és ha félremegy rákefélsz. Tőcsavar kiszedőnek nevezik. De ha nem akarsz barmolni, vidd el egy gépműhelybe az a tuti!