Sziasztok!
Ősszel tartozott egy motoros haverom 20000 forinttal, van egy jó szerelője, aki csak versenyzőkkel foglalkozik
(meg vele ), már szerelte az én motorjaimat is, de azt mondta többet nem akar látni(nemtom mért). Szóval azt mondta az új motoromat átnézeti vele olajcsere stb. a pénz helyett. Aztán visszaadta a motort és a kezembe nyomott 1LElf moto4hp olajat. azóta max 3000 kilómétert mentem vele, de tök fekete az olajam, és a kis ablaknak a 3/4 én is túl van, de a motor is baromi lomha és torpan. Azt mondták(mivel nincs rá pénzem, h cseréljem ki én az olajat.
A kérdésem az, hogy lehet -e különböző márkákat keverni? Milyen minőségű az Elf? Illetve: ha leengedtem, át kell mosni a kartelt petróleummal, közben pár mp-ig beindítani a motort, vagy csak simán töltsem bele az újat? Ismerős azt mondta, nem petróleumozzak, mert felhígíthatja az olajat...
Az olasz nem igazán használ 85-ös benzint.
A fő fúvókám 70-es a gyorsító 42.5-ös. Kint szépen indult az ottani klímán.Ezért gondoltam hogy be kéne ittenire lőni,csak nem találok semmi leírást a neten rá.
épp ez az hogy régen amikor csináltam villamosságot a tzr ben akkor is 1-et szikrázott és annyi, akkor azvolt a gond h 2 vezeték nemvolt összekötve, valami biztosnsági kapcsoló lehetett pl stender, de most az istené nemjövök rá h mivan véle
Hali srácok!
Hozzám került egy Suzuki Address robesz.Csak úgy tudom elindítani hogy kiveszem a gyertyát és a hengerbe öntök egy kevés benzint de így pöccre indul, egyébként meg rugdoshatom mint valami hülye nem indul és ha ez a manőver megvan akkor kb.3órán át nincs gond akkor pöcc-röff, meg nagyon jól megy, nincs vele semmi más gond.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Egy CDI-t csak egyszer lehet hibásan bekötni, utána általában elszáll. Az sem biztos hogy a Jog töltőtekercse eléggé fel tudja tölteni a TZR CDI-jét. De ha már egy-két szikra van, akkor a bekötés elvileg rendben lesz.
A javítási kézikönyv biztosan leírja hogy mekkora ellenállásúnak kell lennie. Ezen kívül ez sem mindegy hogy milyen távol van tőle a mágnes, mert az elektronika egy bizonyos szintű jelet vár. Ha a távolság nő, akkor a jelszint csökken.
Keress a közeledben egy autóvillamossági műszerészt, és semmi perc alatt beköti neked. De a rajz alapján, egy értelmes elektromossággal foglalkozó ember is be tudja kötni neked!
Keresek egy olyan személyt, aki tudna nekem segíteni villamossági ügyben, konkréten egy Yamaha Jog gyujtáshoz szeretnék bekötni egy Yamaha tzr 125 ös CDI-ét, kapcsolási rajz alapján eljutottam odáig hogy néha szikrázik egyet, de az istené nemtudom bekötni jól ha van valaki aki tudna segíteni legyen szíves írjon
Írj az e-mail-emre, hogy tudjak veledbeszélni. De addig is a szikra hosszát nézd meg! Pipa nélkül, legalább 6-12 mm távolságot át kell üssön.Ha ez megvan, akkor tegyél bele két új gyertyát. Nem bánnám ha kicsi a szikra akkor kicserélnéd a -gyertyakábel pipa- kettőst. Ha megnézted a szikrát írj!
Merre laksz vazsmegyében? Írj Mailt.
Érdeklődni szeretnék meg tudná-e valaki mondani hogy mekkora fúvókák kellenek egy ducati monster 750-be? 99-es évjárat.
A motor olasz import és át kell hangolnom mert nagyon durrog és nehezen indul.Túl sok anyagot kap.
csá haza hoztam mekkelektöl a verdát,suzuki dr 600.A gyertya kormos,kipufogon lángok jönnek,és a légszüröbe is bedurrog.Ha van valami ötleted irj,köszi.Csak ne a MÉH-telep cimét add meg
Ősszel tartozott egy motoros haverom 20000 forinttal, van egy jó szerelője, aki csak versenyzőkkel foglalkozik
(meg vele ), már szerelte az én motorjaimat is, de azt mondta többet nem akar látni(nemtom mért). Szóval azt mondta az új motoromat átnézeti vele olajcsere stb. a pénz helyett. Aztán visszaadta a motort és a kezembe nyomott 1LElf moto4hp olajat. azóta max 3000 kilómétert mentem vele, de tök fekete az olajam, és a kis ablaknak a 3/4 én is túl van, de a motor is baromi lomha és torpan. Azt mondták(mivel nincs rá pénzem, h cseréljem ki én az olajat.
A kérdésem az, hogy lehet -e különböző márkákat keverni? Milyen minőségű az Elf? Illetve: ha leengedtem, át kell mosni a kartelt petróleummal, közben pár mp-ig beindítani a motort, vagy csak simán töltsem bele az újat? Ismerős azt mondta, nem petróleumozzak, mert felhígíthatja az olajat...