Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gaben, gondolkodj egy kicsit, és kűdd a picsába azt, aki szinkront javasol. Lehet, hogy ráférne a motorodra, de az említett hibajelenséget tuti nem szinkron rossz szinkron okozza.
Szerintem nem karbiszinkron probléma, de ha az a baja, akkor sem 15000 FT, hanem jóval kevesebb. Két karburátornál pedig maga a szinkronizálás pár perc. Én saját magamnak csinálom, ilyen alapműveletért nem adok ki pénzt.
Sziasztok!

Olyan segítség kellene hogy a fényszóróimnak a magasságát szeretném leellenőrizni, ezekre van valami leírás, hogy a tompítottnak milyen magasságra kell világítania, adott távolságban?
Szerintem magasra világít.

Azt tudom hogy hol lehet állítani, Suzuki Sv650S K2

Köszönöm!
Sziasztok! " kérdésem lenne. Egy gilera runer 50es robogóm van, és még a múlt évben egyszer nekidőlt a falnak. A plexin keletkezett egy (kb miliméteres) karc, és az oldalidomon, egy kicsit nagyobb. Ez hogy javítható?
Hello nekem 1 telefonszám érdekelne ..
a Palini hengerfúratás valamilyen Őri...
akinek megvan az legyen szíves írja ide... sürgős lenne..
előre is köszi..
tanksapka nélkül kerüljél egy nagyot és nyélgázon.
Ez hogyan nézne ki?
Amúgy elég rugalmasnak tűnik a cső, meg nem is folyik sehova a benzin. Ha esetleg elrepedt volna, akkor gondolom, valahol szivárogna.
Hali!Aprilia etx 125 höz keresnék szerelési kézikönyvet.Ha van valakinek meg köszönném.
Megtörted a benzincsövet mikor a tankot visszaengedted...
Üdv!
Közel 4 éve van CBR 125-ösöm (2004. márciusi példány). Eddig 26000km-t raktam én bele, és semmi gondja nem volt. Ma légszűrőt akartam cserélni, addig eljutottam, hogy a tankot leemeltem, ill. majdnem, mert nem volt kedvem a sok csövet lehúzni az aljáról, így visszaraktam mindent. Egy szellőző cső lehúzódott, ami a lenti csövek mellett fut ki a szabadba (szóval elvileg akkor sem lett volna semmi, ha nem rakom vissza), de persze most már a helyén van. Most szerintem minden vissza van rakva. Aztán mikor el akaraok menni, akkor jöttek a gondok. Csak szivatóval járt a motor és erősen ingadozott az alapjárat, aztán már csak 1-2 alkalommal indult be és akkor is 1-2 pöffenés után leállt, most már be sem indul. A gyergyát megnéztük, tök jól néz ki, szóval avval nincs gond. Mintha kifogyott voltna a karbi úszóházból a benzin (tank majdnem tele van benzinnel), és nem kapna utánpótlást a tankból. Mi történhetett, mikor csak meg lett mozgatva a tank, aztán minden vissza lett rakva szépen a helyére? (Szűrők eltömődése, vagy valami borulás elleni védelem?)
Sziasztok!Egy kis segítség kellene!Aprilia af1 50-em van.Az önindító nem tekeri meg a lendkereket csak üresen forog.Új akksi van benne(12V 4Ah).Behúzni behúz csak az önindító fogaskereke üresen forog a tengelyen.Mi lehet a probléma?
Sziasztok!egy olyan probléma van a motorommal hogy úgy viselkedik mintha nem jutna el a benzin a motorba elöször gyanakodtam a benzincsapra mert már azzal is voltak gondok,de nem az a baj onnan jön a benzin csak egyszerűen menet közbe egyszer csak el kezd rángatni vagyis nem is rángatni hanem nehézkesen menni aztán a hangja is megváltozik mintha (2 hengeres lenne csak)olyan a hangja mintha nem minden hengerbe jutna üzemanyag és majd szépen lassan leáll,és utána rögtön be sem akar indulni,olvastam már elég sokat utána itt a fórumon és tapasztaltam h voltak már másokkal is hasonló gondok,és azt szeretném megtudni hogy mi lehet a baj?sok szerelőt megkérdeztem szerintük karbiszinkron lenne a megoldás,az ivanicsnál meg is csinálják 2-3 óra alatt ami azt mondták 15 ezer körül lenne,érdemes lenne márkaszervízben csináltatnom vagy nem lenne muszáj?(garancia miatt)köszönök minden segítséget
Helló valaki tudna segiteni nekem drz 400 e szeviz rajz a nten? köszi!
sv2
utólag is az egészségedre! még 1x kössz a segítséget. az öregem örült h jólett a robogó, jön is nekem egy sörrel
Fakírnak készülök!
szenvedsz vazze
te érdemed én csak ittam közben egy kis durbincs sógort de ha bajod van szívesen segítek
Kedves Sv2 köszönöm a segitséged!
összeraktam tökéletesen működik a rotyogó
A Gyári számára gondoltam.
ja igen tudom a számát az elektronikának.
Nem a telefonszám B+! Az elektronika száma!
Telefonszáma megvan.
Hívd fel a figyelmét, nehogy nagyfasz legyen. Valami száma nem volt ? Hogy tudd, az-e az?
Elő szokott az fordulni, hogy a láb amire a saruk mennek, ki van törve a forrasztásból. pl.