Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindenkinek !

Komar mr 2352 első teleszkópjában milyen műanyag vagy gumi szerű betét van? Nem tudja valaki? Előre is köszi a választ.
hali, xr 400 himba felújításában tudna valaki segíteni? A porvédő szimering alatt van 1 fém hát amibe a tűgörgők voltak és a csap, a csap elkopott, a fémház pereme el van törve, szóval kuka, hogyan kéne nekikezdenem? Képet tudok küldeni
Ha egy 52 es hátsó fogaskerék helyett felteszek egy 46 ost többel menne? Mennyivel?
igen már csak a cdi lehet szerintem vagy a trafó,mert a gyertya is uj vezérlés a hején minden bevan löve.Csak kéne szereznem probára trafót meg cdi-t mert feleslegessen nem akarom megvenni.
gyertyák gyertyapipa gyújtókábel gyújtótrafó cdi ha tényleg minden jól be van állítva...
Sziasztok nekem egy segítség kéne drz 400e olyan alkatrész kellene a blokkból jön ki a lánc kerék tengely Az a tengely kellene nekem ha valakinek van jelez meg vásárolnám meg a tud valaki hol tudnék szerezni azt is Köszi baneras@freemail.hu minden nap nézem!
csá kébzeld ma felhivtam a szerelömet,ez már a második.
suzuki dr 600-rol van szó,ami torpanik és nem pörög teljes gázon csak durrog.Na ö mondta hogy mindent beállitott de változás nem történt és csak az ideje megy el a motorra inkább hozzam vissza töle.No azért ez nem semmi Motorszervizbe dolgozik azért ez faxa.
Sziasztok! :)

Segítsetek nekem kérlek! Nemrég vásároltam egy Aprilia RS-t és nem tudom, hol van a benzincsap... igazság szerint csak azért kérdezem, mert pár nap leállás után még szivatóval is nehezen indul a moci, gondoltam ez lehet a baja, miután az akksi zsír új benne.
Köszönöm a válaszokat! :))))
majd eljatszok vele holnap csavargatom amig jo nem lesz
sziasztok sógoromnak van egy yamaha tzr 50-ese de 75-re van furva évek óta áll és sajnos nem tudjuk beindítani szikra van benzint kap aksi feltöltve de csak puffog a kipuff betolásra önindítóval eggyáltalán nem indúl ha lenne pár ötletetek meghalgatnám !
A 66-os főfúvókát meg keveslem. Nekem SR50-en ugyanilyen karbiban 80-as van, havernak meg Yamaha BWS-ben 93-as.
Alapjárati keverékszabályzót másfél fordulatra kicsavarod. Ez általános beállítás, ezzel már indulnia kell. Persze csak ha gyári szabályzócsavar van benne....
Automata szívató?...
2007es crf 250 hez nemtudna nekem valaki service manulat adni? köszönöm előre is!
légkulcsal lejön csak rakd vissza a lemellákat és ronggyal fogd meg
van baj de az olaj az nagyon meggyőző.
Sziasztok! Segítséget kérnék. Kawasaki el 250-es motorom van, és véletlenül meg lett ütve egy kicsit a sebváltó rudazat a váltókar felhelyezéskor. A kipróbáláskor csak az 1.es és üres van. Valószinü a karmantyú ugrutt ki a helyéről, de nem tudon megnézni, mert nem tudom hogyan szedjem le a kuplung alatti csavart. Sajnos öntvény az egész ezért nem mertem beékelni. Ha valaki tud segíteni azt köszönöm. A váltó tengelynek kb. 1cm mozgása van oldalirányba. Ha képet vagy rajzott tudtok küldeni szivesen veszem. Szép napot.
Én ezeken a szelepeken nem látom a záró élt,ami nagyobb problémának tűnik mint a koksz...
na a helyzet az h amikor megvettem jart jovolt hazajottem vele kb10kmt es semmit nem mozdult a benzinszintmutato aztan nem indult elallitottuk de nem nezztuk meg h holvolt a levego meg a masik kulso csavar az alapjarati,igy utolag csak gratulalni tudok magamnak is,szal nem hinnem h a sublertű csak bekene allitani ujra jol azert kerem h akinek van ilyen tipusu karbi es jol fogyaszt az ha leirna h neki h all a csavar helyzete az lenne a jo.
a füstölésben benzin is lehet. ha mered rakd lejjebb a sublertűt hogy hosszabb legyen és úgy menjél vele.a levegő csavar okozhat dadogást de nem ekkora túlfogyasztást.
hat kicsit nehezen olyan félgazon indul el(sztem a gorgok miatt),de utana jol megy vegig olyan 90 a vége,de amikor hidegen hirtelen huzol neki egyet akkor valtas elott igy ledadog,melegen mar nem csinalja de van amikor ott is torpan egy picit,ja es eléggé sok olajat kap hidegen meg melegen is fustol rendesen,de maganak a motornak az ereje okés,nem gyenge v ilyesmi
amúgy hogy megy? minden tartományban elemezd.
nem hinnem h alakitva lett gyarinak tunik karbi belseje a fofuvoka meg a tobbi is.fő 66 alapjarati 36 szal nem hinnem,csak bekene lonni rendesen a karbit sztem...
a tü nem lett alakítgatva mert fordulaton ha sokat kap az nem látszik.
Jó napot! Lenne egy kérdésem, Honda Xr600-asom van és rossz az alaplapja, csk berugós akku nélküli. A haver hozott hozzá Xl600-ból alaplapot de azé szélesebb és nem ment fel a bal oldalo deklivel a helyére. Most olaszból elhozza hozzá a deklit is érdekelne hogy vajon jó lessz-e hozzá? Elvileg meg lesz csinálva öniditósra is. Képeken hasonló a dekli de érdekelne a véleményetek!
Válaszotokat elöre is köszönöm!
Esetleg a többi motorosnak alkatrészbeszerzésben tudok segíteni, Msn-en vegyen fel akinek segítség kellene!