Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

könyen indul,ha lassan huzatom akkor se pörög többet,olyan 100km/h-nál nem megy most többet,és üresbe durranik akkorát hogy a garázsba lehulott a vakolat.
Lassan húzod kiforog? Könnyen indul?
segitség kéne nekem S.O.S
ven egy suzuki dr-em,gáz adásra torpanik és nem pörög ki padló gázon,és durrog.Már a második szerelönél van de idáig öse jutott vele elöbbre.Van olyan hogy megcsinálhatatlan motor?
Helló!
link
Itt meg tudod nézni.
egy 600-as kava olajszűrő azonosítás kemény mint a lágy sajt.
akkor rossz helyről akarod rendelni...
Hát ez az!Ott se tudták pontosan beazonosítani!
Ahonnan rendeled majd ő tudja....
Szerbusztok!
Srácok milyen olajat és olajszűrőt ajánlotok a ZX6R-be!Csakis túrázni használom,nem pálya párti vagyok!
Az olajszűrő száma kellene hogy megrendeljem!Sajnos nem tudom beazonosítani!
ez lemaradt gabesz1023@freemail.hu
sziasztok
Tudna nekem valaki segíteni, egy aprilia sr70 -el közlekedek és az utóbbi időben mindig forrt a hűtő vizem ha csak 1 sarkot mentem is, aztán szétszereltem a vízpumpát és a propellerből le volt törve 2 lapát, az egyik benne volt a másikat nem tudom, lehet hogy régebbről tört le, erre vettem egy feljavító szettet kicseréltem, a hengernél kicseréltem a tömítéseket mert már ott is szivárgott a víz összeszereltem be indult de nem változott semmi ugyanúgy forr a víz a tartályba, lehet hogy légteleniteni kellene de ha igen hogy kell.
elörei kössz
szevasztok!olyan problémám akadt,hogy.Van egy gsxr1000-esem,egy K4-es.olyat kezdett el csinálni hogy indulásnál mikor gázt adok,letűz a motor mintha lekapcsolnák egy pillanatra.utána meg azzal az erővel megy tovább.A mai napon elkezdte csinálni azt is hogy ha behúzom a kuplungot pl.(ha lámpához érek)gázt elveszem,megáll.ráindítok,pöcc röff indul.meg azt is csinálta hogy behúzott kuplungnál elengedett gáznál eltűnt minden a műszerfalról,fordulatszám nulla,mint amikor leállítom.de csak egy pillanatra és ugyan úgy visszakapcsolt mint amikor ráadom a gyújtást.Nem tudom elképzelni mi lehet a gond.Ha valaki tudna segíteni,megköszönném.
Sziasztok!

A kérdésem a következő lenne:
A hővédő bandázst mivel lehet rögzíteni a kipufogóhoz? Mármint elég egy sima csőbilincs? Vagy az nem elég mert a nagy hőtől elgyengülhet? Ha valaki tud valamit róla és hogy hol lehetne kapni kérem ossza meg.
Üdv Mindenkinek.lenne egy olyan problémám (Kawasaki KLR 600B)A motor alap helyzetbe (Ha üresbe van)kipörög rendesen.7000-8000-ig simán.De ha megyek vele mondjuk egybe akkor 3000 nél nem meggy feljebb.Olyan mintha ledadogna.Mondjuk ha alap helyzetbe el kezdem pörgetni akkor eléggé füstöl.Van valakinek valami ötlete mi lehet vele?Köszönöm.
mivel az adatlapod szerint román állampolgár vagy így a szekuritátétól hamarabb kapsz kielégítő választ
sziasztok! nincs valakinek ipar,gépműhelyes ismerőse, ahol van lézer?
mondjuk, azt amit te tennél a helyemben.
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Van egy MALAGUTI F18 150ccm robogóm és 120 km fogyasztott 5 litert. Kicsit sokallom ezt a fogyasztást. Van esetleg valakinek ötlete mitől ehet ennyit? Itt forumon írta egy srác hogy ő 2,5-3 literrel jár ugyanilyen mocival. Szóval várok minden tippet ötletet. Köszönöm előre is.
Na majd hétvégén beállítom a hézagok ha lesz egy kis időm
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy 2000-es régebbi fajta Derbi Sendám van. Arreche 217-es karbi van rajta. Már régóta bújom a netet de nem találtam eddig normális szívócsonkot, mert vagy újra vannak vagy nem tudom, hogy stimmel-e. A képen lehet látni, hogy a szívócsonk gumija már eléggé odáig van. A tetején egy cső megy bele. Az lenne a kérdésem, hogy az milyen cső? A szívócsonkoknál amiket eddig néztem még semelyiken nem volt ilyen cső nyílás. Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ezt lehet, hogy az előző tulaj tette bele? Talán ez jó lenne rá : http://motoroswebaruhaz.hu/spd... csak ezen sincs olyan csőnyillás. Ha valaki tud segíteni vagy tudja pontoson, hogy milyen sz.csonk kell rá az légyszi írjon! Előre is köszönöm!
99 % a szelephézag ! úgy tudom himbás ! van hozzá könyvem ha érdekel ! szívó 0,10-0,15 mm ig kipufogó 0,15-0,20mm ig
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne nekem hogy drz-nél csepeg a vizpumpánál a viz, na most elég szimeringet és tömitést cserélni vagy kell kompletten a vizpumpa? előre is kösz
mit szeretnél olvasni?
Helló! Segítséget szeretnék kérni AJP fékmunkahengerből a dugattyu ferdén jön ki és beszorul. Egy felújítókészlet megoldja a problémát, vagy cseréljem ki az egész munkahengert? Előre is köszönöm!