Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végrehajtva, probléma elhárítva
Köszi a választ! Természetesen üzem meleg motornál teszteltem, friss olajcsere után. Olyan szinten, hogy 2 személlyel, a Nagyvárad téri felüljárón felfele 160-nál elengedte egy pillanatra a kuplung...felpörgött visszaengedtem, újra megfogta. De az egész 2 tized másodperc volt. 23e az utángyártott lamella készlet+rugó készlet, szerintem ennyit meg ér, hogy ne próbálgassam. Csak attól félek, hogy -mivel olaj csere előtt nem csinálta- az olajban van valami súrlódás csökkentő adalék, és nem javul a helyzet. Valvoline 10W50.
Szerintem neki kene esni , kikapni a fekbeteteket, es kefevel (bronz, vagy fogkefe) megpucolni a fekdugattyut (dugattyukat), hogy vissza tudjon menni a helyere. Mert valszinüleg felrakodott ra a sok szutyok amit a fektisztito önmagaban nem fog lehozni, igy fekezes utan nem tudja a tarcsa visszapofozni, az folyamatosan hozzaer, melegszik, hötagul, megjobban melegszik, stb... Ilyenkor erdemes az fekfolyadekot is lecserilni, mert parszor megforralhattad mar. A letakaritott fekdugattyut meg alaphelyzetbe visszanyomni ( ne koszosan, mert betolod a szutykot a porvedö, karmantyu möge) hogy a dugattyu mögül is kitakaradjon a regi fekfolyadek, ne csak a fekcsöböl, mert a legszarabb alalpotban a fekfolyadek a dugattyu mögötti terben van...
szia!nekem is ezt csinálta(FZR400)!Mondjuk ezt nekem nem menet közben csinálta hanem télen járadtam.ventid bekapcsolt?az enyém nem.
köszönöm,ez lehet jó ötlet!Adok neki egy kis kenést.De lehet az egész kuplungkart ki kell cseréljem!
Nem értem a kérdést ! Ott van az orrod előtt a számítógép. meg a NET , mi az ami nem megy? Mikor nekem szerviz manuál kellett a 22 éves hondámhoz, akkor letöltötte a fiam 18 dollárért .
ne vonj le következtetéseket a kicsit alacsonynak tűnő vízhőfokról. a termosztátot figyeld és majd nyáron lesz a mérvadó.
Helló!

Tegnap felkerült a rendszám a gépre. Meg is hajtottam egyet.
Hiba az hogy menet közben 75fokos a víz csak?
Amúgy nagyon jól megy a gépezet

Köszi a segítséget!
Sziasztok!
Nem tud valaki egy Aprilia af 125 - ös szerelési útmutatót küldeni?
Elöre is köszi! Nagyon kéne a segítség? :$
Hello. valaki eltudná nekem küldeni mailben h egy MZ ETZ 150-es be mien csapágyak és szimeringek (szám,méret) kellenek. előre is kösszi mail:gyepres@citromail.hu
Talán megoldódott egyenlőre jó...
Sziassztok
Azt szeretném megkérdezni h valaki tudna e nekem egy 2001 GAS GAS EC 250 hez küldeni egy szerelési kézikönyvet.
köszönöm!
Heló mindenkinek.
Van egy olyan problémám hogy nagy fodulaton a hűtőböl kipasszírozza szinte az összes vizet a kiegyenlítő tartályba a moci.
Ez mitől lehet?
Hengerfej tömítés gatya?
Olaj nem fehér, indítási problémák sincsenek tehát nem fogyaszt vizet sem.
köszi előre is.
Annyira nem Utolsó kép
Hello akinek van honda xl 600hoz csapszeg rögzító seeger gyürüje légyszi jelezzen! használt is jó
Nem tetszik a régi,
Nézd, én a saját tapasztalatomat írom le, ez szól "ini" nevű társunknak is. A brigi kiszárítja a gumit és ezáltal gyorsítja az öregedését is. Én erre a célra nem használom, és nem is fogom. A motorszervizelést nem kívánom bemutatni senkinek, mindenki úgy csinálja, csináltatja ahogy akarja. "A motorozást, meg a szervizelést pedig nekem ne akard bemutatni." Mindenkinek megvannak a saját módszerei. A motorozást sem tőled akarom megtanulni, '79 óta motorozok, versenyszerűen is motoroztam.
Én MOL-os sprét használok, esőben nem motorozok, még nem volt különösebb gondom a lánccal. Régen a gyűrű nélküliekhez jó volt a rezespaszta vagy a marhafaggyú is. Lehet röhögni ifjak, az öregebbek tudják miről beszélek......
És neked van igazad!
Sziasztok! Szerintetek az miért lehet hogy ha nagy szélben motorozok akk fura hangokat ad a motor. Mindegy h széllel szemben vagy utána. Csendes időben csinálja a hangot de akk nem annyira. Van olyan is h néha be is fullad nagy szélben. Lehetséges h falshot kap vhol? Pl. a légszűrőnél mert az elég szar már benne. Köszi a válaszokat előre is.
Dolgozok Igaz, most itthon. Idén még nem motoroztam, de előbb úgy is lábtartót kell esztergáltatnom
Szép napot rossz erkölcsű! Helyzet?
Hali, miért fog be a hátsófékem? Nem teljesen, csak szorul, kicsit fog, befújtam féktisztítóval, akkor kiengedett a bakon, mentem egy kört és vissza felé megint éreztem.... mit szedjek szét/cseréljek ki?
Hát a lényeget lehet eddig is értettem de most már talán tényleg. Majd délután szétkapom.
Köszi a segítséget!
Van ez a cukor a tankba téma... Amitől egyes elméletek szerint besül a motor, mert ráég a dugattyúra, gyűrűre, a másik szerint a cukor nem oldódik benzinben, ezért a szűrőt, karbit tömíti csak el.
Valakinek használható ismerete?
ok köszi