Köszi a választ! Természetesen üzem meleg motornál teszteltem, friss olajcsere után. Olyan szinten, hogy 2 személlyel, a Nagyvárad téri felüljárón felfele 160-nál elengedte egy pillanatra a kuplung...felpörgött visszaengedtem, újra megfogta. De az egész 2 tized másodperc volt. 23e az utángyártott lamella készlet+rugó készlet, szerintem ennyit meg ér, hogy ne próbálgassam. Csak attól félek, hogy -mivel olaj csere előtt nem csinálta- az olajban van valami súrlódás csökkentő adalék, és nem javul a helyzet. Valvoline 10W50.
Szerintem neki kene esni , kikapni a fekbeteteket, es kefevel (bronz, vagy fogkefe) megpucolni a fekdugattyut (dugattyukat), hogy vissza tudjon menni a helyere. Mert valszinüleg felrakodott ra a sok szutyok amit a fektisztito önmagaban nem fog lehozni, igy fekezes utan nem tudja a tarcsa visszapofozni, az folyamatosan hozzaer, melegszik, hötagul, megjobban melegszik, stb... Ilyenkor erdemes az fekfolyadekot is lecserilni, mert parszor megforralhattad mar. A letakaritott fekdugattyut meg alaphelyzetbe visszanyomni ( ne koszosan, mert betolod a szutykot a porvedö, karmantyu möge) hogy a dugattyu mögül is kitakaradjon a regi fekfolyadek, ne csak a fekcsöböl, mert a legszarabb alalpotban a fekfolyadek a dugattyu mögötti terben van...
Nem értem a kérdést ! Ott van az orrod előtt a számítógép. meg a NET , mi az ami nem megy? Mikor nekem szerviz manuál kellett a 22 éves hondámhoz, akkor letöltötte a fiam 18 dollárért .
Hello. valaki eltudná nekem küldeni mailben h egy MZ ETZ 150-es be mien csapágyak és szimeringek (szám,méret) kellenek. előre is kösszi mail:gyepres@citromail.hu
Heló mindenkinek.
Van egy olyan problémám hogy nagy fodulaton a hűtőböl kipasszírozza szinte az összes vizet a kiegyenlítő tartályba a moci.
Ez mitől lehet?
Hengerfej tömítés gatya?
Olaj nem fehér, indítási problémák sincsenek tehát nem fogyaszt vizet sem.
köszi előre is.
Nézd, én a saját tapasztalatomat írom le, ez szól "ini" nevű társunknak is. A brigi kiszárítja a gumit és ezáltal gyorsítja az öregedését is. Én erre a célra nem használom, és nem is fogom. A motorszervizelést nem kívánom bemutatni senkinek, mindenki úgy csinálja, csináltatja ahogy akarja. "A motorozást, meg a szervizelést pedig nekem ne akard bemutatni." Mindenkinek megvannak a saját módszerei. A motorozást sem tőled akarom megtanulni, '79 óta motorozok, versenyszerűen is motoroztam.
Én MOL-os sprét használok, esőben nem motorozok, még nem volt különösebb gondom a lánccal. Régen a gyűrű nélküliekhez jó volt a rezespaszta vagy a marhafaggyú is. Lehet röhögni ifjak, az öregebbek tudják miről beszélek......
Sziasztok! Szerintetek az miért lehet hogy ha nagy szélben motorozok akk fura hangokat ad a motor. Mindegy h széllel szemben vagy utána. Csendes időben csinálja a hangot de akk nem annyira. Van olyan is h néha be is fullad nagy szélben. Lehetséges h falshot kap vhol? Pl. a légszűrőnél mert az elég szar már benne. Köszi a válaszokat előre is.
Hali, miért fog be a hátsófékem? Nem teljesen, csak szorul, kicsit fog, befújtam féktisztítóval, akkor kiengedett a bakon, mentem egy kört és vissza felé megint éreztem.... mit szedjek szét/cseréljek ki?
Van ez a cukor a tankba téma... Amitől egyes elméletek szerint besül a motor, mert ráég a dugattyúra, gyűrűre, a másik szerint a cukor nem oldódik benzinben, ezért a szűrőt, karbit tömíti csak el.
Valakinek használható ismerete?
Tegnap felkerült a rendszám a gépre. Meg is hajtottam egyet.
Hiba az hogy menet közben 75fokos a víz csak?
Amúgy nagyon jól megy a gépezet
Köszi a segítséget!
Nem tud valaki egy Aprilia af 125 - ös szerelési útmutatót küldeni?
Elöre is köszi! Nagyon kéne a segítség? :$
Azt szeretném megkérdezni h valaki tudna e nekem egy 2001 GAS GAS EC 250 hez küldeni egy szerelési kézikönyvet.
köszönöm!
Van egy olyan problémám hogy nagy fodulaton a hűtőböl kipasszírozza szinte az összes vizet a kiegyenlítő tartályba a moci.
Ez mitől lehet?
Hengerfej tömítés gatya?
Olaj nem fehér, indítási problémák sincsenek tehát nem fogyaszt vizet sem.
köszi előre is.
Én MOL-os sprét használok, esőben nem motorozok, még nem volt különösebb gondom a lánccal. Régen a gyűrű nélküliekhez jó volt a rezespaszta vagy a marhafaggyú is. Lehet röhögni ifjak, az öregebbek tudják miről beszélek......
Köszi a segítséget!
Valakinek használható ismerete?