Szevasz!
Láttam hogy terveztél tárcsát,és kerestem hozzászólást mert ezt jelzi:D
Nincs kedved elvállalni egy tárcsa tervezést?
ha adnál egy e-mail cimet vagy msn-t akkor örülnék neki!
Üdv.:Frici
Sziasztok, ZXR 750-em van, és ha 8000 felett váltok, 4. sebességtől megcsúszik a kuplung. Lehetséges, haogy csak olaj cserével megoldódik a probléma, vagy tuti a lamella szett csere? Olaj csere a váltóban biztos, hogy rég volt, én nem rég vettem a motort.
Milyen gyakran szoktatok láncot fújni kb. és milyen gyakran tisztítani?
Brigéciol jó az O gyűrűs lánc tisztításához vagy spec lánctisztító nem árt?
2005-ös 600 RR-ről lenne szó.
Kösz a segítséget.
Köszi! Jók az infók,és amit leírtak a linkbe aszerint könyű a görgőm!Azt is cserélnem kell!
De mentem egy pár kört,és kivitem aszfaltra is (Nálunk salakus az út) és pár kör után mintha javulgatott volna! Kicsit meg is olajoztam a kontraszt rugó környékét,és javult a teljesitmény leadás! Olyan 60 körül mentem vele,de ott megált a gyorsulása és a fordulata se volt valami túl magas! Baszus ha sikerülne végre összehozni rendesen hogy minden okésan müködjön,nagyon fain kis motor lesz ez! Nekifogok a szíj vadászatnak!
Sziasztok Hőlgyek Urak.
A segítségeteket kérném van nekem egy Suzuki vl 800 Intruderem es szeretnék rátetetni két vadállat csövet a rendszer végére de ezekbe nincsen semmilyen folytás bár a rendszer hosszú félek attól nehogy a szelepek megégjenek tudom nem egy pörgős ez a V2 de drága mulatság lenne elba..ni
Sajnos nincsen meg ennek a típusnak a mérete, de próbálj meg keresni service manual-t, abban megtalálod a pontos méretet.Egy-két mm eltérés nem számít.
Bocsánat értetlenkedéseimért,de ez nem eset eddig le! Tényleg ezer bocs hogy itt mentem az idegeitekre! Nagyon szépen köszönöm kitartó türelmeteket hogy megértesétek velem! Hú de süsü vok! Most rendesen hülyének érzem magam!
Még egyszer bocsánat és ezer köszönet a segitségért!
Most már csak a pontos méretet kéne valahogy megtudnom akkor! Sajnos ezt érzem hogy nagyon nehéz lesz megtudnom!
Lemérni lelehet valahogy? Vagy megint hülye úton járok a mérésel?
A faszom!
Ez igaz!
De akor mi a faszomért nem jó az a szíj ami új és papirforma szerint rávaló?
Akor most honan tudjam meg milyen szíjat vegyek rá?!
Tényleg felgyújtom ezt a szart!
Értem tényleg most már hogy egyszere kell variálni,azt is értem hogy a szíj lehet a ludas,meg hogy a görgő kizárva,csak a kontraszt rugó az esetleg véletlenül nem okozhatja e? Bementem a motorosboltba,de az eladó is vadászot a neten,és a szíj mérete megfelelő,mivel ő is ezt a méretet találta hogy rávaló! Abban is megerősitet hogy tényleg egyszere kell variálni! De viszont többet nem tudot segiteni! Nem érti ő se hogy miért külön variál! Ő is a görgőkre és a rugóra tippelt még! Na mindegy, holnap ha sikerült összekaparnom annyit valahonnét veszek egy új rugót is!,Majd ha akor se javul meg,jön a nehezebb görgők!
Köszi a segítséget!