Suzuki Tsr 125-höz ha valaki tudna nekem kuplung állítási információval szolgálni akkor azt nagyon megköszönném!
Esetleg robbantott ábrát ha valaki tudna...
Sziasztok ,
Segítségeteket szeretném kérni az alábbiakban: Fzr 500 de 3HE motorkódú motoromhoz keresek főtengely szimeringet és tömítésgarnitúrát. előre is köszi
Utána nézek és holnap írok !
Írj egy mailt a postámra .
Az ép gyűrűről kellene valami adat . De a Zichy utcaiak netes címét mintha láttam volna a sportmotoron.
sziasztok !
dt-t raktam össze és eltörtem a gyűrűt és nem kapok sehol, csak holibilis összegért nem tud valaki segíteni 125-ös lc1 es, az se baj ha használt
elöre is köszi
üdv zs
Első fékkel lenne gondom. Nem akar fogni az istenért sem. Épp hogy csak lassít, ha tövig húzom is. Már igy vettem a motort. Arra tippeltem, hogy nem jó a felső munkahenger, ezért vettem rá másikat... (Brembo) Azzal is ugyan az a szitu. A tárcsa már szépen vállas, de szerintem ettől még fognia kellene. Nem tudom mi lehet vele.
A másik: Valamiért alacsony fordulatnál, ha oda rántom koppig a gázt, semmi erő nincs, így elkezd fulladni. 3000 körül megáll a fordulat, és csak fullákol, nem megy. Ha lassan húzom fel 6-7ezerig, onnan már ránthatom, megy mint a bolond. Szerintem a karbiban kellene állítgatni, de nem tudom, hogyan álljak neki, mit nézzek, mit merre állítsak!
Korábban is evvel a problémával jöttem. Nos az lenne, hogy a 250 es ETZ ém egyszerűen 100-110 et eléri, és olyan mintha valaki fel/le kapcsolgatná a gyújtást... Nagyon bosszantó, mert már 1 ideje ez van.
Próbáltam: trafó csere ( sikertelenül, ja amúgy TIRISZTOROS a gyújtás ), gyertya csere ( sikertelenül ), üzemanyag gondokra is gyanakodtam ( csapot kimostam, összes fuvókát átfújtam, sikertelen ), a gyújtásnál meg az van, hogy van egy tirisztorom, és egy jeladóm. Ezek közül valamelyik rossz, akkor az mindig rossz, nem csak 100 nál. Minden vezeték a helyén van. Utolsó lehetőségként a szimering maradt, amit a hét folyamán cserélek, ha ezek után is fenn áll a probléma, kifogytam minden ötletből.
Ha valaki tapasztalt hasonló problémát, kérem segítsen ! Köszi : )
Itt van egy kis cikk róla: http://karpatinfo.net/gazdasag...
Lentebb meg egy link megmutatja milyen autóba lehet tankolni az E10-et. Egyébként nem lesz tőle baja, max ha nem tetszik neki, akkor rángatni fog. Ha rángat, akkor tankolj rá benzint és ennyi. Én egész nyáron "tiszta" etanollal(E85) jártam. A Suzuki szereti, persze egy kis okosítással....
Hát nekem is ilyen motorom van. Teljes motorgenerálon esett át, Prox versenyszett van benne... így ha nem számítom a munkadíjat akkor 70ezer környéke...
Nagyon sokat kibír a motorja ! Nehéz kinyírni! Én is 93 Kg vagyok és repít mint a golyó :)
Üdv. nem tudna nekem valaki segíteni mert minden nap robogóval járok munkába és az a problémám hogy 1 yamaha jog 27v-m van és eddig ment 60km/h és már párnapja alig indul be sokat kel rugdosni na meg az hogy csak 40-35km/h megy nem pörög nehezen indul már a karbiát kitisztogattam meg a levegőszűrőtis és nem értem mért nem megy kipufogótis vettem rá újat és még sem ha valaki valamit tud kérem segíteni nagyon meg köszönném nem birok munkába meni .
óh te gyerek.. azt a "nemtommit" villanyaknak hívják.. azért akad középen , mert valoszinüleg rommá van már kopva a csapágy.. kiszeded, kicseréled, összerakod, BEÁLLÍTOD!
és lehetőleg zsírral rakd össze.
Én azon a véleményen vagyok, ha nem tudod megnevezni a villanyakat sem, akkor kár nekiállnod szétszedni. Jobban jársz ha szerelőhöz viszed, amíg még van min gurítani, mint hogy szétborítod mint hülyegyerek a legot és kosárban viszed a szerelőhöz
Szeddszét, és látni fogod mi van vele! Alul kúpgörgős csapágy , felül ferde hatásvonalú golyós van benne. Mindkettő cserés. Meg tudod csinálni? Nem kellene szerelőhöz vinni?!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy kawa kdx hez. az a bajom vele h komolyabb fékezéseknél mikor elengedem a féket roppan egy qrva nagyot az a rész ahol a (nem tudom hogy hívják) váz és az első felfüggesztés találkozik. csapágyra gyanakszok, cmsnl en találtam róla rajzot és kúpos csapágynak nézem. nem nagyon értem a dolgot mert azon nem nagyon tud sokminden elromolni. és még annyi h mikor jobban meghúzom felül akkor középen akad a kormány. arra gondoltam szétszedem az egészet és kicserélek mindent ami van benne, vagy elég volna egy alapos tisztítás és újra zsírzás?
Üdv. nem tudna nekem valaki segíteni mert minden nap robogóval járok munkába és az a problémám hogy 1 yamaha jog 27v-m van és eddig ment 60km/h és már párnapja alig indul be sokat kel rugdosni na meg az hogy csak 40-35km/h megy nem pörög nehezen indul már a karbiát kitisztogattam meg a levegőszűrőtis és nem értem mért nem megy kipufogótis vettem rá újat és még sem ha valaki valamit tud segíteni nagyon meg köszönném nem birok munkába meni .
Suzuki Tsr 125-höz ha valaki tudna nekem kuplung állítási információval szolgálni akkor azt nagyon megköszönném!
Esetleg robbantott ábrát ha valaki tudna...