Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Suzuki Tsr 125-höz ha valaki tudna nekem kuplung állítási információval szolgálni akkor azt nagyon megköszönném!
Esetleg robbantott ábrát ha valaki tudna...
Sziasztok ,
Segítségeteket szeretném kérni az alábbiakban: Fzr 500 de 3HE motorkódú motoromhoz keresek főtengely szimeringet és tömítésgarnitúrát. előre is köszi
Utána nézek és holnap írok !
Írj egy mailt a postámra .
Az ép gyűrűről kellene valami adat . De a Zichy utcaiak netes címét mintha láttam volna a sportmotoron.
vagy esetleg ha ajka közelébe tudnál valakit
köszi a választ
elérhetőséget is tudnál mondani mert veszprém megyei vagyok
BPest.Zichy utcai gépműhely legyártja neked. Vagy bármely esztergályos műhely !
sziasztok !
dt-t raktam össze és eltörtem a gyűrűt és nem kapok sehol, csak holibilis összegért nem tud valaki segíteni 125-ös lc1 es, az se baj ha használt
elöre is köszi
üdv zs
helló!
kompresszió megvan benne mert én igy látatlanba arra gondolok
üdv : zs
Üdv emberek!

Honda MTX 125R LC 2t Olasz típus.

Első fékkel lenne gondom. Nem akar fogni az istenért sem. Épp hogy csak lassít, ha tövig húzom is. Már igy vettem a motort. Arra tippeltem, hogy nem jó a felső munkahenger, ezért vettem rá másikat... (Brembo) Azzal is ugyan az a szitu. A tárcsa már szépen vállas, de szerintem ettől még fognia kellene. Nem tudom mi lehet vele.

A másik: Valamiért alacsony fordulatnál, ha oda rántom koppig a gázt, semmi erő nincs, így elkezd fulladni. 3000 körül megáll a fordulat, és csak fullákol, nem megy. Ha lassan húzom fel 6-7ezerig, onnan már ránthatom, megy mint a bolond. Szerintem a karbiban kellene állítgatni, de nem tudom, hogyan álljak neki, mit nézzek, mit merre állítsak!

Elsőre is köszi!
jó Köszönöm .akkor álitok a karbin :D
Én mindezektől függetlenül gyújtás, vagy kontakt hibára tippelnék...
Sziasztok !

Korábban is evvel a problémával jöttem. Nos az lenne, hogy a 250 es ETZ ém egyszerűen 100-110 et eléri, és olyan mintha valaki fel/le kapcsolgatná a gyújtást... Nagyon bosszantó, mert már 1 ideje ez van.
Próbáltam: trafó csere ( sikertelenül, ja amúgy TIRISZTOROS a gyújtás ), gyertya csere ( sikertelenül ), üzemanyag gondokra is gyanakodtam ( csapot kimostam, összes fuvókát átfújtam, sikertelen ), a gyújtásnál meg az van, hogy van egy tirisztorom, és egy jeladóm. Ezek közül valamelyik rossz, akkor az mindig rossz, nem csak 100 nál. Minden vezeték a helyén van. Utolsó lehetőségként a szimering maradt, amit a hét folyamán cserélek, ha ezek után is fenn áll a probléma, kifogytam minden ötletből.
Ha valaki tapasztalt hasonló problémát, kérem segítsen ! Köszi : )
Nézd át a szívatót is, ezen kívül ha új kipufogót raktál rá, akkor előfordulhat hogy hozzá kellene állítani a karburátort is...
Itt van egy kis cikk róla:
http://karpatinfo.net/gazdasag...
Lentebb meg egy link megmutatja milyen autóba lehet tankolni az E10-et. Egyébként nem lesz tőle baja, max ha nem tetszik neki, akkor rángatni fog. Ha rángat, akkor tankolj rá benzint és ennyi. Én egész nyáron "tiszta" etanollal(E85) jártam. A Suzuki szereti, persze egy kis okosítással....
Hát nekem is ilyen motorom van. Teljes motorgenerálon esett át, Prox versenyszett van benne... így ha nem számítom a munkadíjat akkor 70ezer környéke...
Nagyon sokat kibír a motorja ! Nehéz kinyírni! Én is 93 Kg vagyok és repít mint a golyó :)
Üdv. nem tudna nekem valaki segíteni mert minden nap robogóval járok munkába és az a problémám hogy 1 yamaha jog 27v-m van és eddig ment 60km/h és már párnapja alig indul be sokat kel rugdosni na meg az hogy csak 40-35km/h megy nem pörög nehezen indul már a karbiát kitisztogattam meg a levegőszűrőtis és nem értem mért nem megy kipufogótis vettem rá újat és még sem ha valaki valamit tud kérem segíteni nagyon meg köszönném nem birok munkába meni .
óh te gyerek.. azt a "nemtommit" villanyaknak hívják.. azért akad középen , mert valoszinüleg rommá van már kopva a csapágy.. kiszeded, kicseréled, összerakod, BEÁLLÍTOD!
és lehetőleg zsírral rakd össze.
Én azon a véleményen vagyok, ha nem tudod megnevezni a villanyakat sem, akkor kár nekiállnod szétszedni. Jobban jársz ha szerelőhöz viszed, amíg még van min gurítani, mint hogy szétborítod mint hülyegyerek a legot és kosárban viszed a szerelőhöz
Szeddszét, és látni fogod mi van vele! Alul kúpgörgős csapágy , felül ferde hatásvonalú golyós van benne. Mindkettő cserés. Meg tudod csinálni? Nem kellene szerelőhöz vinni?!
Egy csomó szennyeződést fel fog oldani. A gumitömítések nem szeretik.
De gugli a barátod , beírod a keresőbe: bioetanol használata
és tudni fogod.
Japán,olasz Robogóbontó!
www.fonixrobogok.hupont.hu
Tel:06703046693
Sziasztok!

Vadonatúj X lite701 és X lite 602 NCOM bukósisakok, SIDI Vertigo AIR csizmák, Nolan N103 NCOM bukósisakok eladóak.

Nézd meg a weblapom itt minden hasznos információt megtalálsz képekkel, árakkal:ű, elérhetőséggel:
www.speedlife.fw.hu

Köszi,

SpeedLife
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy kawa kdx hez. az a bajom vele h komolyabb fékezéseknél mikor elengedem a féket roppan egy qrva nagyot az a rész ahol a (nem tudom hogy hívják) váz és az első felfüggesztés találkozik. csapágyra gyanakszok, cmsnl en találtam róla rajzot és kúpos csapágynak nézem. nem nagyon értem a dolgot mert azon nem nagyon tud sokminden elromolni. és még annyi h mikor jobban meghúzom felül akkor középen akad a kormány. arra gondoltam szétszedem az egészet és kicserélek mindent ami van benne, vagy elég volna egy alapos tisztítás és újra zsírzás?

itt van róla rajz: http://www.cmsnl.com/kawasaki-...
Te ne csinálj vele semmit ! Vidd szerelőhöz. Érthetetlen , hogy mit akarsz írni mi a bajod vele. Ekkora képzettséggel hozzá ne nyúlj !
Üdv. nem tudna nekem valaki segíteni mert minden nap robogóval járok munkába és az a problémám hogy 1 yamaha jog 27v-m van és eddig ment 60km/h és már párnapja alig indul be sokat kel rugdosni na meg az hogy csak 40-35km/h megy nem pörög nehezen indul már a karbiát kitisztogattam meg a levegőszűrőtis és nem értem mért nem megy kipufogótis vettem rá újat és még sem ha valaki valamit tud segíteni nagyon meg köszönném nem birok munkába meni .