Üdv Mindenkinek!
Segitségetekre lenne szükségem!
Van egy malaguti crosser tipusu robogóm!Most furatam,új dugó,gyűrű,új visszacsapó szelep vagy mi(karbi henger közé),de a piszok nem akkar beindulni!Ha öninditózok,akkor addig mintha indulgatna befelé,de ha befejezem az inditózás,ő is befejezi a röfögést!:S Már kiakaszt,felgyújtásán filózok! Valakinek valami ötlet,hogy mit nézek még meg esetleg? Segitségeteket előre is köszönöm!
Üdv urak!
Van egy yamaha yzf750r-em és azt vettem észre hogy csöpög a benzinem(ilyen benzin árak mellett)fel emeltem a tankot és a karburátoron a hátsó részén van 2 csavar mintha dűzni lenne és ott könnyezik,ezzel mit kezdjek?Köszi
Semmi különös. Anya, alátét, gondolom, az enyémen így van. A hátulja biztosítós alátétes. De neked helyben van Sz. Bandi, ő profin ért ezekhez a dolgokhoz. Tőlem messze laksz, kb 55-60 km. De ne ezeken aggódj, hanem a lánc normálisan legyen végtelenítve...
Sziasztok! Most hétvégén akarok láncot cserélni a motoromon, és nem tudom hogy az első kis fogaskeréknél van-e valami biztosító lemez, ami esetleg egyszer használatos lenne, csak mert szombaton nem lesz nyitva a bolt és nem szeretném félbe hagyni a dolgot! Esetleg van-e valami speckós dolog a cserénél, pl. a hátsó lánckerék csavarjait csavarrögzítővel kell visszarakni? Bocsi a sok kérdésért de ez lesz az első Ja és suzuki gsxr 600 k4-ről van szó! Előre is köszi a segítséget!
Lehet a leállást is a keletkezett problémája idézte elő. Látni kéne, mert ez nem tűnik egyszerűnek..... Nincs mese, meg kell mutatni valami normális szakinak.
Sziasztok!Most vettem a mocimba egy 600-as blokkot,és nem fordul át a főtengely ha bent van a gyertya.Csak nagyon nehezen.A gyertya nem hosszú,vezérlés a helyén.Viszont amikor nagy nehezen húzásra sikerül beindítani akkor szépen jár.Viszont semmi erő nincs benne.Erre tudna valaki valamit?Ja egy Cagiva riverröl van szó.Előre is köszi
Mentem vele . leált. Utána rögtön be is indut mikor inditottam de akkor már erőtlen lett.... ennyi történt se durranás Se semmi...Gyujtás helyén....Karbi tiszta. Pöccreindul de most kb annyi erelye van mint egy babettának ....a 150 ccm-er helyett:S
Sziasztok. Nekem olyan bajom lenne hogy hirtelen elszállt az erő a 150ccm-es Quadomból és alig megy nincs benne erő , de viszont ugyanugy pöccre indul meg megy is csak erőtlen.
mi lehet a Probléma ?
Várom válaszotokat Kedves Motoros Társak .
Kedves panyo kolega is megpróbál segíteni ő pedig a generátorra gyanakodik!
panyo11
[40526] ma 21:02
Szia Srici!
Szerintem a töltőtekercsed adta be a kulcsot!
Multiméterrel rámértél az aksira amikor jár a moci?
Lehet,hogy ha rátetted volna a világítást a kölcsön aksinál is,akkor sem jutottál volna sokáig(csak kis fogyasztók mentek,annyit lehet tud tölteni a tekercs)
Egy otthoni multimétermérést minndenképpen megér világítással is!
a bizti dobozban van két dióda meg relék azokat is nézd meg mert ez ahogy a rajzon nézem ez úgy müködik mikor be inditod akkor kezd világitani ha gerjed a generátor az van egy diódán rákötve egy relé tekercsére ha beindul húz a relé és világit .............most töltöm a másik manualt majd utána hátha megoldodik
Segitségetekre lenne szükségem!
Van egy malaguti crosser tipusu robogóm!Most furatam,új dugó,gyűrű,új visszacsapó szelep vagy mi(karbi henger közé),de a piszok nem akkar beindulni!Ha öninditózok,akkor addig mintha indulgatna befelé,de ha befejezem az inditózás,ő is befejezi a röfögést!:S Már kiakaszt,felgyújtásán filózok! Valakinek valami ötlet,hogy mit nézek még meg esetleg? Segitségeteket előre is köszönöm!
Van egy yamaha yzf750r-em és azt vettem észre hogy csöpög a benzinem(ilyen benzin árak mellett)fel emeltem a tankot és a karburátoron a hátsó részén van 2 csavar mintha dűzni lenne és ott könnyezik,ezzel mit kezdjek?Köszi
mi lehet a Probléma ?
Várom válaszotokat Kedves Motoros Társak .
panyo11
[40526] ma 21:02
Szia Srici!
Szerintem a töltőtekercsed adta be a kulcsot!
Multiméterrel rámértél az aksira amikor jár a moci?
Lehet,hogy ha rátetted volna a világítást a kölcsön aksinál is,akkor sem jutottál volna sokáig(csak kis fogyasztók mentek,annyit lehet tud tölteni a tekercs)
Egy otthoni multimétermérést minndenképpen megér világítással is!