Az szerintetek lehetséges, hogy ha a kuplungtengely vége el van kopva (ha ugy tetszik fix tengely) és kogyog egy kicsit, akkor a váltó fogaskerekei néha- néha összeérnek? Minarelli RV6-os 6 sebesség blokkom van. Most lett benne váltó cserélve normálisna ki van hézagolva...
Nem tudja valaki hogy miért csinálja azt a motor, hogy 5-6000es fordulat fölött nem megy a motor? olyan mintha 6000körül behuznám a kuplungot és üresben pörögne a motor...
A műanyagkosaras annyival jobb, hogy talán csendesebb. De csapágyba nem tesznek gagyi műanyagot (ez nem fröccsöntött :) ) csak egészen nyugodtan tedd bele. Az nem a hagyományosan értendő műanyag, hanem egy nagy kopásállóságú, jó hőtűrő képességű szintetikus anyag.
Kontakthibának tűnik, de nem a csatlakozóknál, hanem valamelyik reléd kezd el kifáradni vagy beégni. Szerintem. Ez türelemjáték lesz, elő kell venni egy multimétert, és lépésről-lépésre a világításod csatlakozónak az ellenállását ki kell méregetni. Ha ez jó értéket mutat, (optimális esetben nullát :) ) akkor az odatartozó relét cseréld fel egy másik ugyanolyannal.
Távba elektromosságot javítani nem lehet 4 Fogom a műszert, és mérek, nézem a rajzot honnan hová megy , illetve nem megy ! Keress a közeledben hozzáértő , villamos szakembert , és méresd meg vele. Szerintem valahol olyan kontakt hiba lehet, ami rezgés hatására lép fel.
Sziasztok
Tudna nekem valaki segíteni hogy simsonon hogyan tudnám bekötni az inddexet és az index relét. A bekötési rajz nem segített mert már nem gyári vezetékek vannak benne. Kápeket is szivesen fogadok. Meg a gyujtáskapcsolora hova kell kötni?
Köszönöm a segítséget
Így néz ki most a helyzet
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne vettem egy yamaha tdr 125 R típusú motort és valami miatt csak 100 110 km/h a végsebessége és fordulat is csak 8-9 ezer ez mitől lehet ? Viszont erő az van bent és 100 ig nagyon szépen gyorsul. Előre is köszönöm.
Sziasztok!
A motorszerelő gurukhoz lenne 1 kérdésem illetve remélem tudnak valami irányt mutatni! Szóval adott egy kawa 636!Az első fényszóró nem ég! Se a tompított se a távolsági viszont a helyzetjelzők világítanak! Ha a motort beindítom és a fényszóró kábelkötegét szétszedem és összedugom hibátlanul működik! Egészen addig amíg a motort le nem állítom mert utána megint csak a helyzetjelző jó! :/ Nem hiszem hogy kontaktos lenne!
Sziasztok!
A mocimban Cagiva river 600 blokk van és van egy olyan problémám hogy akkorát sűrít hogy csak húzásra indul de nehezen és 5.ben is alig fordul át. Ha nagy nehezen be is indul akkor viszont megy de nagyon gyenge.Erre tudna esetleg valaki valamit?Előre is köszi
Az szerintetek lehetséges, hogy ha a kuplungtengely vége el van kopva (ha ugy tetszik fix tengely) és kogyog egy kicsit, akkor a váltó fogaskerekei néha- néha összeérnek? Minarelli RV6-os 6 sebesség blokkom van. Most lett benne váltó cserélve normálisna ki van hézagolva...
Remélem tudtok válszolni!
Üdv