Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Le van írva. ha nem tudsz olvasni az a te hibád.
Az utolsó az nem kopoltyús volt hanem a frissebb és az 8 körül evett és 140 volt a vége.....és az a benzinkályha!....télen ha összevesztem az épp aktuális asszonnyal nagyon jó volt.....
A villanymotor az olyan. Beindítod és felpörög. Te motoros vagy? Milyen motor , egyáltalán miről van szó?
Helló. egy kis segítséget szeretnék kérni.
ma összeraktam a motort. Első rúgásra indult. ezzel nem is volt gond.
De mikor húzok neki egy gáz, úgy csinál mintha beakadna a gáz, és felpörög. Én benzincsap elromlására tippelek. De aki tudja, vagy sejti hogy mi lehet a probléma az írja le lécci, és hogyan lehet orvosolni.
meg szét van kopva mint a picsa
Jellemzöen a kuplung kosar beverödese okozza. A lamelak "fogai" beverödtek a kosarba, hiaba kuplungolsz ki , nem tudnak szetcsuszni, mert "beakadnak",nem tehermenetesülnek a lamellak. Marad rajtuk terheles, nyomatek, ezert olyan nehez kivenni sebessegböl.
Sziasztok!
Van egy 1991-es GPX 500R-em, a probléma a következő vele: melegen nagyon nehezen lehet megtalálni az ürest. Ökölbe szorított lábbal tudom csak kivenni. Mi a véleményetek mi okozhat ilyet? A kuplung holtjátékot kizártam , ha rá van állítva akkor is ezt csinálja. Hidegen viszont minden fa**a.
köszi megkaptam
Ez abban az esetben állt elő, ha szarrá égtek a szelepek ! Ha minden jó volt akkor el lehetett vele járni 6-6,5 literrel ! Persze nem volt szabad 100-nál gyorsabban menni vele!
Köszönöm !
Köszi a választ!

Igazából nem akarok teljesítményt növelni, csak a hangja miatt szeretném Persze azt sem szeretném hogy baja legyen a blokknak. Ezért kéredztem, hogy kell-e valamit állítani rajta, vagy az injektor megold mindent :D

üdv
Hy, tud valaki egy linket küldeni, ahol 2009-es RMZ 250-hez való szerelési könyvet le tudok tölteni ?
Szia!

Elküdtem a leírást levélben.
Ha teljesítményt akarsz növelni, akkor be kell avatkozni az üzemanyag menyiségbe, de ha nem azt talán tudja kompenzálni, hogy ne legyen túl szegény a keverék. felteszed, próba, és ha nagyon durrogósan üzemel, kel egy power commander!
Sziasztok! Megtudná nekem mondani valaki hogy egy 350-es RD 2T mennyit eszik ? Vagy a Banshee ? (elvileg ugyan az a két blokk)
Pedig a zapi nem is evett sokat...nekem volt 4 is.....na jó, volt amelyik 15-öt evett..
Sziasztok!

Van egy 2004-es évjáratú Kawasaki Z750-em.
Szeretném, a gyári kipufogót lecserélni a lenti képen látható HP corse dobra. Na mármost, ezzel együtt nekem van valami teendőm,kell-e valamit állítani, bekötni a motoron, vagy csak leszedem a gyárit, felhúzom rá a HP-t, és kész ?

Lehet hogy hülyeségnek hangzik a kérdés, de annyi mindent hallottam már, hogy utána állítani kell itt-ott, be kell kötni ilyen-olyan szondát, stb, és szeretném tisztázni

Köszönöm előre is, üdv.
szia!

az a helyzet hogy én is pont erre számítottam
aztán csak vártam vártam és vártam
és még mindig várok
azért köszönöm
Egyszer érdemes lenne megnézni egy olyan motor belsejét amelyik kiherélt kipufogóval megy,és egy normált. Lehet , hogy nagy meglepetés lenne.Egy biztos ! A sovány keverék veszélyes. Üveggyertyával nézve "bunzen kék" égésnek hívtuk. Én még így tanultam, és szedtem szét anno olyan MZ-t amelyiknek leolvadt a dugattyú a kipufogó nyílásnál..
Vagy a Zaporozsec , elégett szelepei , négy hengerből kettő ment, mert a gazda takarékosságból drótszálat húzott a főfúvókába !
Megnézed az eredeti fúvókát, mekkora , majd kiszámolsz egy tíz-tizenöt százalékkal nagyobbat, és teszel bele akkorát. De én a helyedben megnézném a szikra nagyságát , mert a színből úgy látszik, hogy jó a keverék.
Szia motogpbrno2!

Nekem lejött de amikor lejárt a visszaszámlálás meg kellet volna jelenni a letöltés feliratnak. Neked nem így volt?
Hogyan fuvokázzák át akkor?
a gyertyának szép özbarna szine van olyan mind aminek lennie kell,
szikra is jó van rajta,igaz két gyertyás ez a verda de mind a kettön szerintem jó a szikra.
Na mongyuk azt megfigyeltem hogy kisebb gyertyahézaggal késöbb kezd durrogni.
Na várjunk már a szétbarmolásrol azért. hé ! A versenymoitorkban se nincs katalizátor meg a pályán nem sok mindenkinek volt benne. Egyik haverom kicsipte már uj korában egy 2006os bol azota ugy hajtja lehetö legrövidebb áttétele van szabályzik neki mindig yosi csövel a végén,kb 5e-nél vette ki most40van benne....