Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a lényeget a köd mögé dugni ez a való világ nekünk nem az előírások kellenek hanem feltalálók vagyunk. a spanyolviasz minden nap megvan a fórumon.
Közelebb is keressen már valaki motorszerelőt Jó volna ujra szakmámban dolgozni, de erre sehol senki na de bocs az offért.
Ahhoz képest én a 87"évj GSX-R 750 hez 10w50 Power1 Castrolt használok évek óta,most szedtük le a szelepdeklit hézagállításhoz,és gyönyörű fém-tiszta,kopásmentes az egész cucc!
Hozzá kell tennem,ha valaki ,akkor én kíméletesen hajtom,ismeri a leszabályzást inkább az a ritka,ha nem így váltok!
A blokkban 70 000km van,és még nem volt hozzányúlva ,eddig,de most is csak egy vezműláncot kapott!
Szóval a olajról ennyit,pedig itt még a hűtést is az végzi!
esetleg ez betakarja? www.manualedereparatie.info/hu
abban az időben még csak az ásványit ismerték rakjad a 10w40-est mert testesebb olaj, és a csapágyhézagokat, olajszivattyút a motor üzemidejű hőfokát mind erre az olajra kisérletezték ki.
Vettem nem olyan régen egy öreg Honda CBR 1000f-et (1991).Nos, az lenne a kérdésem, hogy számít, hogy szintetikus vagy fél szintetikus olajat öntök bele? Meg mi lenne jobb 10- 30w vagy 10-40W vagy 10-50W. Mit javasoltok? Nincs faszom szervizkönyvem, mert 20 éves a motor.
Sziasztok,
csatlakozva az előttem szólóhoz:
veresegyházi szervizbe keresünk motorkerékpár szerelőt.
jelentkezni itt:
info@kerekcsere.hu
Elnézést kérek ha off, nem találtam jobb helyet a témának.

Motor szerelőt keresek ,azaz álást ajánlanék ,motorszerelésben jártas embernek,fontos ,hogy egyedül is tudjon dolgozni,felszerelést és a feltételeket biztosítom ,alap+% fizetéssel bejelentve,akár nyugdíjas is jöhet.
20/530-4568
Váci Út 39
Suzuki dr 600 bontott alkatrészek eladóak.

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Kellemes napot mindenkinek!
magas a benzin szinted.. vagy tul sokat kap, és ezért hajlandó csak akkor kiforogni mikor már kevesebb a benzin.. javaslom nézd át a karbi beállításait, az úszószintet, a tüszelepet illetve a hidegindító rendszert.
hali,tzr125 94-es,tavaly pöcc röff ,most meg 8000-nél nem pörög többet,kivéve ha a karbiból ki akar fogyni a benya,akkor 12000- mihejt a csap kinyit újra 8000- az agyam eldobom ,ehhez szóljatok.
Ja és alkatrészeket nagyon megköszönném
1979 suzuki rm 250 hez keresek kezelési könyvet aki tud segíteni írjon, köszi
sziasztok nem tudná valaki megmondani hogy az olajszivattyú meghajtó fogaskereke alá milyen vastag alátét kell?befolyásol ez sokat vagy normál alátét is jó?
Kedves István!

Köszi a kimerítő választ!
A következő olajcsere előtt leszedem a deklit, és megnézem mi a helyzet a kosárral, remélem csak a beverődés a gond.
Mégegyszer THX
Üdv!
Eladó pár mázsa V2-es alkatrész.
Megtekinthető : bontospityu.hupont.hu
Tel:06703525376
Üdv Kaczkó
Milyen gyújtás van rajta? Akkus vagy mágnes?
benya az jó benne megyek megis csinálom azt röffentem :D hátha
Pucold meg a gyertyát,vagy rakj be egy újat,lehet úgy megszivattad hogy beköpte.Szagolj a tankba,milyen szaga van a benzinnek,bár nem hiszem hogy megromlott.Pucold meg a légszűrőt,nézd meg kap-e üzemanyagot,ad e szikrát a gyertya.Ha nem megy akkor ott más bibi lesz,ha nem akkor pöcc röff.
nekem az jött be hogy egy rongyal teljesen be takartam a légszüröt
hali, 2004 es xr em nem indul, 2 hónapot állt és most akárhogy rugdosom már mindent kipróbáltam semmi, max pöffen 3-4 et és vége.
valaki valami tanács? rugdosási technikákkal kiméljetek légyszi mert nemsegit
e-mail:d.domi13@hotmail.com köszi :)
Szia!

Ha adsz egy e-mail címet és elküldöm!

Üdv!
Sziasztok! Valaki megtudná mondani, hogy 2002-es yz250f-nek mekkorák a gyári szelephézagai? És aki tudna linkelni ugyanehhez a típushoz szervizkönyvet pdf formátumba annak is örülnék. Előre is köszönöm.
láttam én kapupánt csavart is idomcsavarként
és nem is nézett ki nagyon szarul