Ahhoz képest én a 87"évj GSX-R 750 hez 10w50 Power1 Castrolt használok évek óta,most szedtük le a szelepdeklit hézagállításhoz,és gyönyörű fém-tiszta,kopásmentes az egész cucc!
Hozzá kell tennem,ha valaki ,akkor én kíméletesen hajtom,ismeri a leszabályzást inkább az a ritka,ha nem így váltok!
A blokkban 70 000km van,és még nem volt hozzányúlva ,eddig,de most is csak egy vezműláncot kapott!
Szóval a olajról ennyit,pedig itt még a hűtést is az végzi!
abban az időben még csak az ásványit ismerték rakjad a 10w40-est mert testesebb olaj, és a csapágyhézagokat, olajszivattyút a motor üzemidejű hőfokát mind erre az olajra kisérletezték ki.
Vettem nem olyan régen egy öreg Honda CBR 1000f-et (1991).Nos, az lenne a kérdésem, hogy számít, hogy szintetikus vagy fél szintetikus olajat öntök bele? Meg mi lenne jobb 10- 30w vagy 10-40W vagy 10-50W. Mit javasoltok? Nincs faszom szervizkönyvem, mert 20 éves a motor.
Elnézést kérek ha off, nem találtam jobb helyet a témának.
Motor szerelőt keresek ,azaz álást ajánlanék ,motorszerelésben jártas embernek,fontos ,hogy egyedül is tudjon dolgozni,felszerelést és a feltételeket biztosítom ,alap+% fizetéssel bejelentve,akár nyugdíjas is jöhet.
20/530-4568
Váci Út 39
magas a benzin szinted.. vagy tul sokat kap, és ezért hajlandó csak akkor kiforogni mikor már kevesebb a benzin.. javaslom nézd át a karbi beállításait, az úszószintet, a tüszelepet illetve a hidegindító rendszert.
hali,tzr125 94-es,tavaly pöcc röff ,most meg 8000-nél nem pörög többet,kivéve ha a karbiból ki akar fogyni a benya,akkor 12000- mihejt a csap kinyit újra 8000- az agyam eldobom ,ehhez szóljatok.
sziasztok nem tudná valaki megmondani hogy az olajszivattyú meghajtó fogaskereke alá milyen vastag alátét kell?befolyásol ez sokat vagy normál alátét is jó?
Köszi a kimerítő választ!
A következő olajcsere előtt leszedem a deklit, és megnézem mi a helyzet a kosárral, remélem csak a beverődés a gond.
Mégegyszer THX
Pucold meg a gyertyát,vagy rakj be egy újat,lehet úgy megszivattad hogy beköpte.Szagolj a tankba,milyen szaga van a benzinnek,bár nem hiszem hogy megromlott.Pucold meg a légszűrőt,nézd meg kap-e üzemanyagot,ad e szikrát a gyertya.Ha nem megy akkor ott más bibi lesz,ha nem akkor pöcc röff.
hali, 2004 es xr em nem indul, 2 hónapot állt és most akárhogy rugdosom már mindent kipróbáltam semmi, max pöffen 3-4 et és vége.
valaki valami tanács? rugdosási technikákkal kiméljetek légyszi mert nemsegit
Sziasztok! Valaki megtudná mondani, hogy 2002-es yz250f-nek mekkorák a gyári szelephézagai? És aki tudna linkelni ugyanehhez a típushoz szervizkönyvet pdf formátumba annak is örülnék. Előre is köszönöm.
Hozzá kell tennem,ha valaki ,akkor én kíméletesen hajtom,ismeri a leszabályzást inkább az a ritka,ha nem így váltok!
A blokkban 70 000km van,és még nem volt hozzányúlva ,eddig,de most is csak egy vezműláncot kapott!
Szóval a olajról ennyit,pedig itt még a hűtést is az végzi!
csatlakozva az előttem szólóhoz:
veresegyházi szervizbe keresünk motorkerékpár szerelőt.
jelentkezni itt:
info@kerekcsere.hu
Motor szerelőt keresek ,azaz álást ajánlanék ,motorszerelésben jártas embernek,fontos ,hogy egyedül is tudjon dolgozni,felszerelést és a feltételeket biztosítom ,alap+% fizetéssel bejelentve,akár nyugdíjas is jöhet.
20/530-4568
Váci Út 39
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Kellemes napot mindenkinek!
Köszi a kimerítő választ!
A következő olajcsere előtt leszedem a deklit, és megnézem mi a helyzet a kosárral, remélem csak a beverődés a gond.
Mégegyszer THX
Eladó pár mázsa V2-es alkatrész.
Megtekinthető : bontospityu.hupont.hu
Tel:06703525376
Üdv Kaczkó
valaki valami tanács? rugdosási technikákkal kiméljetek légyszi mert nemsegit
Ha adsz egy e-mail címet és elküldöm!
Üdv!
és nem is nézett ki nagyon szarul