Hát igen ez van ! Ha alkatrészekből akarnál összerakni egy autót, akkor éppen a duplája lenne az ára, mint a boltinak. Motor esetén meg 3x-osa, mert megveszik úgyis.
én csak a teszkót tisztelem oda soktam budira járni ha úgy adódik
az adatlapodon lévő t-mailos címedre küldhetem mikor melózok márciusban? vagy inkább sms?
evvel vitatkoznék kicsit
sokáig kerestem egy scarabeo idomcsavarját, de pont olyan nem volt sehol egy csavarboltban sem
aztán szereztem hasonlót és ki lett cserélve mind
egyes motorosboltokan van "idomcsavar" de olyan áron.............
nagyon beválik az amelyiket beleöntesz. teljesen mindegy mit okoskodom a szervizkönyvet nem én írtam. én szilva lekvárral járatom az utcán repce olajat használok.
Alkonyat! Te még mindig ezzel a katalizátor dolgon vergödsz? ,verd ki belöle azt éred el vele hogy nem lesz folytás a motornak ki tudja még lehet jobban is megy majd,de a katalizátort környezetvédelmi okokbol rakták be,és lehet hogy amcsi motorokon nincs is. Meg ha veszel rá egy rendszert abban sincs katalizátor ...
Csao. Ki milyen olajat használ cbr1000rr be olajcserénél,!? Full szintetikus vagy félszintetikus melyik a jobb? Meg castrol,motul,shell,vagy repsol? //pályázok is//
Lehet hülye kérdésem lesz, de teljesen eltanácstalanodtam.Vettem nem olyan régen egy öreg Honda CBR 1000f-et (1991).Nos, az lenne a kérdésem, hogy számít, hogy szintetikus vagy fél szintetikus olajat öntök bele? Meg mi lenne jobb 10-40W vagy 10-50W. Mit javasoltok?
egész garnitúra olcsóbb volt mint 1 gyári.....
az adatlapodon lévő t-mailos címedre küldhetem mikor melózok márciusban? vagy inkább sms?
lehet találsz te is hasonlót, aztán lehet cserélni
sokáig kerestem egy scarabeo idomcsavarját, de pont olyan nem volt sehol egy csavarboltban sem
aztán szereztem hasonlót és ki lett cserélve mind
egyes motorosboltokan van "idomcsavar" de olyan áron.............
Idomrögzítő csavarokat hol lehet kapni? Négyes,ötös domború fejű fényes (asszem krómozott) imbuszra gondoltam.
Zsoty