Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a linket,de pont TL hez nincs csavar.
Én meg léghűtéseset Beeeeee!
Én pl. vízhűtéses olajat használok.
Hát igen ez van ! Ha alkatrészekből akarnál összerakni egy autót, akkor éppen a duplája lenne az ára, mint a boltinak. Motor esetén meg 3x-osa, mert megveszik úgyis.
ezt mondom.......... tizenpár forintos 6 os csavart adnak 350-400+áfáért minimum
egész garnitúra olcsóbb volt mint 1 gyári.....
Ha végképp nincs hozzá hasonló, fordulj bizalommal a márkaszervizhez, és meghozatják neked, olyan 470 Ft/ db áron.
Ezt most nem vágom! Mivan a két multival?
persze, élőmél...
én csak a teszkót tisztelem oda soktam budira járni ha úgy adódik
az adatlapodon lévő t-mailos címedre küldhetem mikor melózok márciusban? vagy inkább sms?
a fabory-ban minden van szartól a repülőig.
attól azért nézz körbe pár csavarboltban
lehet találsz te is hasonlót, aztán lehet cserélni
Ha tiszteled a korát, tiszteld az osant és a teszkót is....
Én is így gondoltam valahogy. Nem olyan egyszerű csavarok ezek de nem akartam vitába szállni egy tapasztalt motorossal. Tisztelem a korát.
evvel vitatkoznék kicsit
sokáig kerestem egy scarabeo idomcsavarját, de pont olyan nem volt sehol egy csavarboltban sem
aztán szereztem hasonlót és ki lett cserélve mind
egyes motorosboltokan van "idomcsavar" de olyan áron.............
Nem fogod elhinni B+! A csavarszaküzletben. Olyat veszel amilyet akarsz, még saválló is van.
Üdv motorosok!
Idomrögzítő csavarokat hol lehet kapni? Négyes,ötös domború fejű fényes (asszem krómozott) imbuszra gondoltam.

Zsoty
nagyon beválik az amelyiket beleöntesz. teljesen mindegy mit okoskodom a szervizkönyvet nem én írtam. én szilva lekvárral járatom az utcán repce olajat használok.
Alkonyat! Te még mindig ezzel a katalizátor dolgon vergödsz? ,verd ki belöle azt éred el vele hogy nem lesz folytás a motornak ki tudja még lehet jobban is megy majd,de a katalizátort környezetvédelmi okokbol rakták be,és lehet hogy amcsi motorokon nincs is. Meg ha veszel rá egy rendszert abban sincs katalizátor ...
Csao. Ki milyen olajat használ cbr1000rr be olajcserénél,!? Full szintetikus vagy félszintetikus melyik a jobb? Meg castrol,motul,shell,vagy repsol? //pályázok is//
mit ír a gépkönyv? faszom, azt kell bele tenni és kész, nem amit a szomszéd mondd, meg a haver szerelő.
a vízhűtéses generátort mért hagytad ki?
Lehet hülye kérdésem lesz, de teljesen eltanácstalanodtam.Vettem nem olyan régen egy öreg Honda CBR 1000f-et (1991).Nos, az lenne a kérdésem, hogy számít, hogy szintetikus vagy fél szintetikus olajat öntök bele? Meg mi lenne jobb 10-40W vagy 10-50W. Mit javasoltok?
Nem ér cikizni,egy másik fórumon ezzel cse...getnek