szerintem nem lesz ott semmi komolyabb gond, van egy olyan érzésem h valamit vagy rosszul, vagy nem is kötöttél rá . és azért szarakodik. ha külső tartályról hajlandó volt beindulni, akkor tankkal is illik neki
srácok,kis segítség kéne.fényezőnél voltak idomok+tank...lényegtelen,sokáig ott volt, egy kisebb tartályról beidítottam a gépet.
megjtt a tank,felrakom, üzemanyag bele...indítom semmi,akksi feltölt,most próbáltuk betolni,semmi...ennyire megszívta volna magát a karbi? (99es zx6r)
semmiféleképp ne állj neki féktárcsát javítgatni! Pláne nem esztergálni. A féktárcsát ugy készítik el , hogy van egy sima acél, vagy könnyüfém hordozó felület, és erre kerül rá a keményebb, edzett fém bevonat amin gyakorlatilag a fékpofák súrlódnak. Ha te ezt le esztergálod, pláne hogy üt ( hol le lesz esztergálva, hol nem )
Jobban fog melegedni a tárcsád, egyenetlen terhelést fog kapni, mivel hol lesz keményebb felület, hol csak a hordozó felület marad. Plusz a betétedet is megzabálja mint a barom..
Azt ajánlom inkább bontóban végy egy újat. Jobban jársz , bízz bennem.
Ha még van benne anyag, akkor ki lehet esztergálni. Viszont alsó méret alá ne menj, mert az senkinek sem tesz jót. Egyrészt a fékdugattyú jobban ki fog jönni, ezáltal jobban koszolódik, majd pedig megszorul. Az is felléphet amit írtál, hogy a túl vékony tárcsa a melegtől egy idő után hullámos lesz. Gépkönyv leírja a min. méretet.
Sziasztok! Van 1 (hülye) kérdésem, bal első féktárcsám minimálisat üt! Muszáj mindenképpen cserélnem vagy ki lehet esztergáltatni? Ha lehet esztergálni nemfog a tárcsa elgyengülni vagyis felmelegedéskor jobban behullámosodni? Válaszokat előre köszönöm!
Sziasztok srácok! Kérném a motoros kollégákat,hogy aki megtudná mondani a 2005 évj. kfx 400 hátsó tengely csapágyméretét.Fontos lenne s.o.s-ben. Reggel megszeretném venni. Megadom a telcsimet ha valaki tudná.205721225. sms-vagy visszahivom. Előre is köszi.Zxr-Zoli
mondjuk a dugattyúk elég ratyik valamiféle műanyag aztán igen töredezett a széle
mennyiért tudná szerezni dugattyúkat a munkahengerbe?
meg egy munkahenger felújítókészletet
tervben volt csak nem kaptam még 150 centis fém fékcsövet jó áron
de ha a fékcső miatt szorulna bele akkor ki kellene engednie amikor kilazítom a légtelenítő csavart
Ebben tévedsz, de szabályzás nem járható út valóban, más okból.