Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"hogy van egy sima acél, vagy könnyüfém hordozó felület, és erre kerül rá a keményebb, edzett fém bevonat "

Ebben tévedsz, de szabályzás nem járható út valóban, más okból.
Fakk...
ott más baj is lesz, már volt hegesztve.
Ktm ,wp, hátsó rugóstag (alsó állító csavar elforog)
Van olyan emberke itt aki csinált már ilyet?
Tud valaki okosat mondani nekem?
Full szivató, gáz nélkül, hidegindító spray egy kevés az airboxba . Indulnia kell
csak egy benzincső amit kötni kell...szal én max a hidegre gyanakszom
teletolom a tankot azt sztem tavasszal indulni fog ez
szerintem nem lesz ott semmi komolyabb gond, van egy olyan érzésem h valamit vagy rosszul, vagy nem is kötöttél rá . és azért szarakodik. ha külső tartályról hajlandó volt beindulni, akkor tankkal is illik neki
srácok,kis segítség kéne.fényezőnél voltak idomok+tank...lényegtelen,sokáig ott volt, egy kisebb tartályról beidítottam a gépet.
megjtt a tank,felrakom, üzemanyag bele...indítom semmi,akksi feltölt,most próbáltuk betolni,semmi...ennyire megszívta volna magát a karbi? (99es zx6r)

előre is kösz
Ha aluminium akkor nem gond csak ujra kell sikolni. Ha magnezum akkor mar nagyobb a gond.
Simán.
Sziasztok! Nem témábavágó de ,

http://kepesmotor.hu/kipufogo_...

/ Polírozás /
Mit jelent a minimalis? mennyit mertel?
Egy hozzaerto siman ki tudja "egyengetni"
semmiféleképp ne állj neki féktárcsát javítgatni! Pláne nem esztergálni. A féktárcsát ugy készítik el , hogy van egy sima acél, vagy könnyüfém hordozó felület, és erre kerül rá a keményebb, edzett fém bevonat amin gyakorlatilag a fékpofák súrlódnak. Ha te ezt le esztergálod, pláne hogy üt ( hol le lesz esztergálva, hol nem )
Jobban fog melegedni a tárcsád, egyenetlen terhelést fog kapni, mivel hol lesz keményebb felület, hol csak a hordozó felület marad. Plusz a betétedet is megzabálja mint a barom..

Azt ajánlom inkább bontóban végy egy újat. Jobban jársz , bízz bennem.
Meg hát Alumíniumhegesztő. Szívás hogy szét kell hozzá szedni. Bízd szakemberre, ne kókányra
Köszönöm szépen válaszod! Jóval a kopás fölött van! Már viszem is!
sziasztok. az érdekelne h szerintetek repedt blokkot tudnak e hegeszteni? a váltó résznél repedt el.
Ha még van benne anyag, akkor ki lehet esztergálni. Viszont alsó méret alá ne menj, mert az senkinek sem tesz jót. Egyrészt a fékdugattyú jobban ki fog jönni, ezáltal jobban koszolódik, majd pedig megszorul. Az is felléphet amit írtál, hogy a túl vékony tárcsa a melegtől egy idő után hullámos lesz. Gépkönyv leírja a min. méretet.
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Enduro/KROSSZ KARÁCSONYI ALKATRÉSZ/KIEGÉSZÍTŐ VÁSÁR!
NÉZZ BE, MEGÉRI!
HONCA CR CUCCOK
Sziasztok! Van 1 (hülye) kérdésem, bal első féktárcsám minimálisat üt! Muszáj mindenképpen cserélnem vagy ki lehet esztergáltatni? Ha lehet esztergálni nemfog a tárcsa elgyengülni vagyis felmelegedéskor jobban behullámosodni? Válaszokat előre köszönöm!
semmi.......ami nekem van azt bárki megkapja azonnal, talán még többet is mert nem ismerik...
semmi extra kedvezményed nincs? kapnál érte szilvapálinkát
hondások nem szívbajosok, elkérnek szerintem a 2 dugóért egy bicikli árat
Sziasztok srácok! Kérném a motoros kollégákat,hogy aki megtudná mondani a 2005 évj. kfx 400 hátsó tengely csapágyméretét.Fontos lenne s.o.s-ben. Reggel megszeretném venni. Megadom a telcsimet ha valaki tudná.205721225. sms-vagy visszahivom. Előre is köszi.Zxr-Zoli
Sajnos ugyanannyiért mint egy szalon....gyári cuccot nem tudok olcsón, én is onnan venném...
mondjuk a dugattyúk elég ratyik valamiféle műanyag aztán igen töredezett a széle
mennyiért tudná szerezni dugattyúkat a munkahengerbe?
meg egy munkahenger felújítókészletet
ez igaz.....akkor mégis a dugattyúnál lesz gond....
tervben volt csak nem kaptam még 150 centis fém fékcsövet jó áron
de ha a fékcső miatt szorulna bele akkor ki kellene engednie amikor kilazítom a légtelenítő csavart