Szerzel valamelyik multiban,tesco,maradas tesco, bicikli váltóbowdent 100 forintért majd a fix végét lecsiszolod olyanra hogy beférjen a karbi tolattyújába.A szabad végére meg méretre szabva egy motorboltban beszerzett csavaros véggel megfejeled és kész is.
Ha nagyon belehúzol 20 perc alatt megvan és ha precíz akarsz lenni ugyanennek a 1,5-ös bowdennek van külső része 2-300 forintért amit megfejelhetsz bowdenvéggel 50 ft/db al.
Halihó!
Valaki esetleg tud segíteni nekem bowden javításban? Van egy gázbowdenem és leszakadó félben van rajta az egyik akasztó pöcök. Házilag javítható úgy, hogy tartós is legyen?
Nem zavaróbb mint a xenon. Egyébként én LED-ből csináltam meg a robogóm világítását, projektorral kiegészítve. Tökéletesen beállítottam, és nagyon jó fénye van. Ha házon belül akarod használni akkor van belőle többféle színhőmérsékletű is. A LED-eké a jövő, nincs mese.
szoríts pár wattot legalább 1 cpu hűtőnek, azon a leden húst lehet sütni
amúgy baszottul zavaró fénye van, mi tábori térvilágításnak próbáltuk, aztán áttértünk az inverteres neonra
akkor a csapágy ellenkezik a fizika törvényeivel.......
mert ugye van ez a hőtágulás, aztán a külső fele többet tágul mint a belső, mert ugyebár az nagyobb
mert ugye van ez a bor, amit most kaptam, teljesen bio meg legalább 16os
Ha nagyon belehúzol 20 perc alatt megvan és ha precíz akarsz lenni ugyanennek a 1,5-ös bowdennek van külső része 2-300 forintért amit megfejelhetsz bowdenvéggel 50 ft/db al.
Amúgy nem nagyon, én anno vettem bowden javító készletet, de aztán inkább csináltattam újat. Nem is volt annyira drága, 4-5.000Ft
Valaki esetleg tud segíteni nekem bowden javításban? Van egy gázbowdenem és leszakadó félben van rajta az egyik akasztó pöcök. Házilag javítható úgy, hogy tartós is legyen?
email almos@euromoto-online.com
amúgy baszottul zavaró fénye van, mi tábori térvilágításnak próbáltuk, aztán áttértünk az inverteres neonra
ha nincs tekercs benne mifenét tudsz csinálni?
72es akkut csak nem teszel a hátsó sárvédőre
Valaki mást másodszor?
mert ugye van ez a hőtágulás, aztán a külső fele többet tágul mint a belső, mert ugyebár az nagyobb
mert ugye van ez a bor, amit most kaptam, teljesen bio meg legalább 16os
Ha igen, mik kellenek hozzá, mit kell csinálni rajta?
Csapágyhézag
Remélem, aki a hibás hozzászólást elolvassa, elolvassa a korrigálásod is és nem tesz C2-es csapágyat a főtengelybe.