Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írtam nekik egy mailt, de lehet holnap ha suliban korán végzek akkor bemegyek hozzájuk, köszi a segítséget
Szerzel valamelyik multiban,tesco,maradas tesco, bicikli váltóbowdent 100 forintért majd a fix végét lecsiszolod olyanra hogy beférjen a karbi tolattyújába.A szabad végére meg méretre szabva egy motorboltban beszerzett csavaros véggel megfejeled és kész is.
Ha nagyon belehúzol 20 perc alatt megvan és ha precíz akarsz lenni ugyanennek a 1,5-ös bowdennek van külső része 2-300 forintért amit megfejelhetsz bowdenvéggel 50 ft/db al.
Bp.-n a Reno udvarban van egy cég és ha odaviszed szerintem azonnal megcsinálják...
Jah és köszi a válaszokat, akkor keresek egy bowdenest
Nekem csak a bele kellene, a külső része tökéletes
Szigszalag
Amúgy nem nagyon, én anno vettem bowden javító készletet, de aztán inkább csináltattam újat. Nem is volt annyira drága, 4-5.000Ft
Lehetséges, de nem túl drága egy bowdenesnél a dolog, a belét kicserélik 2 rugó körül és az tartós lesz...
Halihó!
Valaki esetleg tud segíteni nekem bowden javításban? Van egy gázbowdenem és leszakadó félben van rajta az egyik akasztó pöcök. Házilag javítható úgy, hogy tartós is legyen?
Köszönöm, köszönöm.
Mondom hátha nem vagy még felvilágosítva !
Nem engem kell meggyőznöd. Én már tapasztaltam mit tud egy LED.
n A LED nagyjából 3W energiából állít elő annyi fényt mint egy 65W-os izzólámpa.
Nem zavaróbb mint a xenon. Egyébként én LED-ből csináltam meg a robogóm világítását, projektorral kiegészítve. Tökéletesen beállítottam, és nagyon jó fénye van. Ha házon belül akarod használni akkor van belőle többféle színhőmérsékletű is. A LED-eké a jövő, nincs mese.
Persze, tudok Neked vilagitas tekercses alaplapot ha kell. Plug'n'play.
email almos@euromoto-online.com
szoríts pár wattot legalább 1 cpu hűtőnek, azon a leden húst lehet sütni
amúgy baszottul zavaró fénye van, mi tábori térvilágításnak próbáltuk, aztán áttértünk az inverteres neonra
10-15Watt pont elég egy High Power LED-nek.
meg kell nézni mennyi hely van a gyújtástekercs mellett befér-e még valami ..... de ha be is fér max 10-15 wattos izzónak lenne kraft ...
Az megfelel.
Nehéz dolog! Megnézés trágyát képezi. De nem hiszem , hogy menne. Nappal kell krosszozni. Többe kerülne a leves......
baszki
ha nincs tekercs benne mifenét tudsz csinálni?
72es akkut csak nem teszel a hátsó sárvédőre

Valaki mást másodszor?
biciklilámpa
akkor a csapágy ellenkezik a fizika törvényeivel.......
mert ugye van ez a hőtágulás, aztán a külső fele többet tágul mint a belső, mert ugyebár az nagyobb

mert ugye van ez a bor, amit most kaptam, teljesen bio meg legalább 16os
Egy szaki meg tudná csinálni, hogy legyen világítás egy cross motoron (Rmz 250)?
Ha igen, mik kellenek hozzá, mit kell csinálni rajta?
Teljesen igazad van!
Csapágyhézag
Remélem, aki a hibás hozzászólást elolvassa, elolvassa a korrigálásod is és nem tesz C2-es csapágyat a főtengelybe.