Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a legjobbakkal is előfordul.. nem a rutintalanság miatt van..
Az rendben van, hogy Te összezárod a két lábad, de a lányoknak pont fordítva szoktam mondani. Gyakorolj még !
közben rájöttem. felprogramoztam a kódzárat, elkezdtem kimérni minden fasza e, jó zsír működik erre nem összezártam két lábat .. rotty a pic nek nembaj van egy marékkal

a lényeg az égető. működik. megvan a sikerélmény
Nincsen neki, mert egy méretre csiszolt kvarckistály, két oldalán dielektrikummal.
meggyőztél.
Mengele is így kezdte. eztán hogy felvitte isten a dolgát.
a kvarc generátornak van polaritása,?

egy ilyennek?
Dikk More ! Akkor gratula !
égettem már vele. mondom működikkk
Ez csak azért történt mert Te biztos nem vagy fehér ember Majd ha égettél is vele, akkor örülhetsz! De már az is öröm, ha bekapcsoláskor nem púposodik valamelyik IC !
hobbielektronika----- egyből azzal kezdték: NE építs JDM égetőt mert nem fog működni!

megcsináltam és működik
gyáá tegnap fél 5 ig forrasztgattam de végre sikerült saját készítésű JDM égetőt csináltam meg már a többi is kezd működni.

saját készítésű kódzár PIC 16f84-el
Látod ez a baj veletek Sajmáljátok azt a kibelefelmegelátrábúvalbélelt olajat a géptől! Mert "füstöl" Pedig a füstölés roppant furfangosan nullára csökkenthető, varázslattal ! Mégpedig teliholdnál a faluvégen a fakeresztnél részegen éjjel mikor a kakukk éjfélt üt,behunyt szemmel jobbkézzel a bal vállatok felett hátrafelé, eldobjátok a sluszkulcsot !
sajnos ez az ötlet azért nem jó (szerintem),mert a levegőszűrőből felszívott olaj bekerül az égéstérbe és koksz keletkezik,ami berakodik a szelepek alá és máris veszít a teljesítményből meg a hidegindíthatóságból meg a gyertyát is kinyírja egy idő után,arról nem is beszélve ,hogy füstölni is fog a gép kicsit és mondják majd hogy "húúú de szar ,füstöl" .de amugy nem lenne rossz ötlet.
Pesten tud valaki olyan műhelyt ahol féktárcsa szegecselést tudnak csinálni?

hobbielektronika fórum. ott van sok kocka
de amúgy faca brigád, nekem már sokat segítettek
Én nem tudok programozni , az egy külön szakma.Kérdezz a fórumon, hátha van valaki....
az igen
Józsibá! PIC programozást vágja? kéne nekem egy JDM égető
Hát, én úgy tudom, hogy ha a légszűrőházat is megtöltöm teljesen olajjal, akkor ugye a felesleget oda kinyomja, így mindig utántölti magát a motor onnan. És a szűrőt is tisztítja a tocsogó olaj.
Két legyet egy csapásra.
Aptus Kft. - Békéscsaba nagyon precÍz ,kicsit drága
Erről csak magad tudsz meggyőződni......azért valószinüleg ebben nem hiszem, hogy nagy eltérés lenne...
Hát köszi,de fenetudja melyik milyen...