Variáció I.: szerezz egy úthengert alap anyagnak! A kerekeket fogd be valami fémvázba, rakj rá egy digitális bicikli kilométer órát, meg egy nyomaték mérőt, EKG-t, amit találsz
Variáció II.: Futópad a motor sebességéhez kalibrálva
Fontos a megfelelő menetszél biztosítása a motor számára, ne érezze átvágva magát Jelen időjárásban elég kivinni valami szeles helyre, amúgy szobai ventilátor, vagy több pc hűtő ventilátor felhasználásával építsd meg szelet előállító gépet.
A kipufogó(k) végére húzz jó hosszú porszívó csövet, amit kivezettek a szabadba -vagy elrakjátok befőttes üvegbe további elemzés céljából -, igazából ennek zárt helyiségben van szerepe, hogy ne kapjatok Darwin díjat.
Sziasztok! Tanácsokat szeretnék kérni, nemrég jutottam egy 6V megsz. szimóhoz, ezt szeretném felújítani.
Elektronikához satu vagyok, 6V-ból 12V tirisztorosat szeretnék, a komplett alaplapon és lendkeréken kívül még mire lesz szükségem?
Válaszotokat köszönöm...
Hello mindenkinek. Honda dio 100-150 m után befullad!Olyan mintha elfogyna a karbibol az üzamanyag. várok egy percet és megin tudok vele mennei de csak 100-150m-ert!Karbit már kitiosztitotam 5ször. a levegöcsavar álitására reagál(ugygondolom szimeringes nem lehet). Membrán vagy az üzemanyag szivatyu szorakozhat? Választ elöre is köszönöm..
Szeretném megtudni egy Wexxtor 250 quadba
mennyi olaj kell és milyen
Ilyen házi készítésű dyno nekem is kéne, úgy sincs....
Nagyon jó állapotú alkatrészek, baráti árakon!
Alkudni kötelező!
info:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Kellemes estét mindenkinek!
de köszi :D
a futópad jó alap lehet :D
Benne legyen?
Tudom adni párban. Ha kell még kép, szólj, vagy írj az email címemre-- adatlap
Azé szójjá, ha kész, csekkolnám...
Variáció II.: Futópad a motor sebességéhez kalibrálva
Fontos a megfelelő menetszél biztosítása a motor számára, ne érezze átvágva magát Jelen időjárásban elég kivinni valami szeles helyre, amúgy szobai ventilátor, vagy több pc hűtő ventilátor felhasználásával építsd meg szelet előállító gépet.
A kipufogó(k) végére húzz jó hosszú porszívó csövet, amit kivezettek a szabadba -vagy elrakjátok befőttes üvegbe további elemzés céljából -, igazából ennek zárt helyiségben van szerepe, hogy ne kapjatok Darwin díjat.
(Teljesítmény mérő pad)
Hogy kezdjünk neki?
Miből lehetne csinálni megfelelő ellenállást?
Elektronikához satu vagyok, 6V-ból 12V tirisztorosat szeretnék, a komplett alaplapon és lendkeréken kívül még mire lesz szükségem?
Válaszotokat köszönöm...