Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudsz egy ilyent megcsinálni? Általános iskola 7. osztályos technika óra tananyaga. Csak nem hiányoztál?
Sziasztok!
Szeretném megtudni egy Wexxtor 250 quadba
mennyi olaj kell és milyen
wáááááá ez nagyon állat volt.
adis,

Ilyen házi készítésű dyno nekem is kéne, úgy sincs....
Suzuki dr 600 bontott alkatrészek eladóak!

Nagyon jó állapotú alkatrészek, baráti árakon!

Alkudni kötelező!
info:

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Kellemes estét mindenkinek!
Látom érted a viccet
&rash bolond vagy :D
de köszi :D
a futópad jó alap lehet :D
felvetelek msnre ;)#
link
Benne legyen?
Tudom adni párban. Ha kell még kép, szólj, vagy írj az email címemre-- adatlap
hat ha bene van az arba erdekel :) minta? kep ? es parba erdekel ha lehet
120-170 van, szőrös, illetve 120ból van nemszőrös is
szijasztok ;) erdekelene egy 120-160 as gummi par, ha lehet sport gummi legyen 25.000ig erdekelene a par ;)
Szinte semmi. Pár laposvas, drót, bádog, szög,

Azé szójjá, ha kész, csekkolnám...
Benzinszűrő?nekem is ilyen volt a motorom amikor eltömődött a szűrő
Variáció I.: szerezz egy úthengert alap anyagnak! A kerekeket fogd be valami fémvázba, rakj rá egy digitális bicikli kilométer órát, meg egy nyomaték mérőt, EKG-t, amit találsz
Variáció II.: Futópad a motor sebességéhez kalibrálva
Fontos a megfelelő menetszél biztosítása a motor számára, ne érezze átvágva magát Jelen időjárásban elég kivinni valami szeles helyre, amúgy szobai ventilátor, vagy több pc hűtő ventilátor felhasználásával építsd meg szelet előállító gépet.
A kipufogó(k) végére húzz jó hosszú porszívó csövet, amit kivezettek a szabadba -vagy elrakjátok befőttes üvegbe további elemzés céljából -, igazából ennek zárt helyiségben van szerepe, hogy ne kapjatok Darwin díjat.
Előbb reszeld meg az IC-ket hozzá!
hogy mit akartok?
Szeretnék csinálni egy Dyno-t.
(Teljesítmény mérő pad)
Hogy kezdjünk neki?
Miből lehetne csinálni megfelelő ellenállást?
Lendkereket alaplapot , az összes égőt, visszajelzőt , gyújtótrafót , akkut cserélni kell.
Tank szellőzője szuszog?
Sziasztok! Tanácsokat szeretnék kérni, nemrég jutottam egy 6V megsz. szimóhoz, ezt szeretném felújítani.
Elektronikához satu vagyok, 6V-ból 12V tirisztorosat szeretnék, a komplett alaplapon és lendkeréken kívül még mire lesz szükségem?
Válaszotokat köszönöm...
Hello mindenkinek. Honda dio 100-150 m után befullad!Olyan mintha elfogyna a karbibol az üzamanyag. várok egy percet és megin tudok vele mennei de csak 100-150m-ert!Karbit már kitiosztitotam 5ször. a levegöcsavar álitására reagál(ugygondolom szimeringes nem lehet). Membrán vagy az üzemanyag szivatyu szorakozhat? Választ elöre is köszönöm..
az már megvan. csak a billentyű fog kilátszani. kapu oszlopba lesz téve. egyik kóddal kiskapu másikkal meg a nagykapu elektromos nyitója indítható
Szépek ! Már csak valami szép doboz kellene neki.