Hali!
Hidegen és melegen is csinálja?
Nekem volt ilyen problémám a Ktm nél,de csak melegen csinálta
Gyertyacsere megoldotta.
Én még végignézném a pipát és a kábelt is!
Karburátor milyen van rajta,síktolattyús?
Sziasztok!
Egy hőmérőt szeretnék venni a Suzuki SV650S 2002-es motoromra. Mert csak ha felforrott a víz akkor gyúllad ki a jelzőfény.
Ilyet néztem ki: http://www.egumotors.hu/index....
Azt szeretném kérdezni hogy a hőszenzorát a termosztát házba kell csavarni, a gyári helyett? Milyen menetű kell ide?
Szevasztok 1 kawasaki kx125 el kilódunk 2000 évjárat van rendes alapjárat kompreszió ,de nem akar egy bizonyos ( felső ) fordulatnál tovább pörögni ahol + jönne az erő , még az a hiba (tünete ) hogy a nagy gázhuzásokat nemveszi hanem lehörög letorpan ,csak a folyamatosan adagolt gázt veszi , valószinünek tartom hogy karburálási gondok lehetnek de mit kéne csinálni ? Ha segitenétek + köszöném
Azért azt ne hagyd ki a leírásból, hogy milyen ló, mert az ugye nagyon fontos!, Poni, muraközi, víziló, vagy esetleg egy Overdose. Bár a legutolsóból 300 db, egy fékpadban, na annak lenne aztán egy költsége
Érdekes, hoyg mindenki görgöket akar a dyno-hoz, pedig lóerő mérésről van szó!
tehát....
Vegyen kb 300 lovat. Ebből annyit raksz össze, míg se a motor nem tudja elhúzni a lovakat, se a lovak a motort.
Innentől csak meg kell számolni a lovakat... ennyi
Minden pad így csinálja, csak a lovak benne vannak a görgőben... vagy nem lovak, hanem mókusok, de az extra már.... és akkor nem lóerőről, hanem mókuserőről bestélünk...
ja meg pár mázsa vasat aztán megzsarolunk egy esztergályos marós muksót lopunk számítógépet megzsarolunk egy programozó muksót hogy csinájon programot meg még egy-két nyalánkságot amivel a padot és a motort illesszük a géphez és lassan össze is áll
1.Végy egy Dyno padot készen. 2.Otthon szereld szét. 3.Másold le minden alkatrészét g-ra, mm-re pontosan. 4. Ezen alkatrészeket építsd össze.
Máris nem egy hanem két padod is lesz.
Hidegen és melegen is csinálja?
Nekem volt ilyen problémám a Ktm nél,de csak melegen csinálta
Gyertyacsere megoldotta.
Én még végignézném a pipát és a kábelt is!
Karburátor milyen van rajta,síktolattyús?