ne szopass már józsibá
nem ez az első.... család összes keze izomlázas már ettől
megoldódott a dolog, ez egy honda motor és van egy kunkor a fékcsövön, na itt volt a bubi benne
nej fel lett ugrasztva a hokedlire aztán kinyújtotta a csövet az ég felé és ki lett pumpálva
lecsó! köszi az infót, végülis ki lett kergetve a buborék
adva van egy 2 dugattyús nissin munkahenger
kicseréltem benne a karmantyút és a porvédőt
most meg nem tudom légteleníteni
olyan mintha a munkahengerbe nem tudna bemenni a fékfolyadék
hiába pumpálgatom, és engedem a légtelenítőjén (már a 4. tartálynál járok) a munkahenger meg sem moccan
nem ez az első ilyen akcióm, de így még nem jártam
mi lehet a hiba?
köszi!
nem lenne gond az az 50 km csak földútat kell keresnem mert crosszmotorról van szó, van 1 simsonom is csak nem szeretem miko 120-al száguldozva elöznek. de b@ssza isten nyáron lemegyek
Csak villogó.
De ismered azt a gondolkodásmódot hogy jajj ezt még kibirja a szerpetin végééig a visegrádi kútig?
Nem birta.
Előtte 5 Km-el kifeküdt.
Egyet még birt a szerpentin lefelé a többi lábhajtással ment.
Akkor annyit mondok hogy a menetidő még a BKV-nál is hosszabb lenne és a mosolyom sem lenne őszinte a végére.
Már toltam azt a mocsok dögöt 4 Km-t benzingond miatt.
Utána örült a kutas hogy vizet követeltem nagyon.
Minden szerdán 14:30---15:30-ig Motorszereléssel kapcsolatos témák a motoroshang nevü internetes rádióban.
Mai nap nyeremények is lesznek. hallgasd regisztrálj csetelj és tedd fel kérdésedet élőben. http://www.motoroshang.hu
nem ez az első.... család összes keze izomlázas már ettől
megoldódott a dolog, ez egy honda motor és van egy kunkor a fékcsövön, na itt volt a bubi benne
nej fel lett ugrasztva a hokedlire aztán kinyújtotta a csövet az ég felé és ki lett pumpálva
lecsó! köszi az infót, végülis ki lett kergetve a buborék
kicseréltem benne a karmantyút és a porvédőt
most meg nem tudom légteleníteni
olyan mintha a munkahengerbe nem tudna bemenni a fékfolyadék
hiába pumpálgatom, és engedem a légtelenítőjén (már a 4. tartálynál járok) a munkahenger meg sem moccan
nem ez az első ilyen akcióm, de így még nem jártam
mi lehet a hiba?
köszi!
ha a gyári kipufogót lecseréltem egy sportkipufogóra, akkor kell állítani a karburátoron? 250-es banditról van szó.
De ismered azt a gondolkodásmódot hogy jajj ezt még kibirja a szerpetin végééig a visegrádi kútig?
Nem birta.
Előtte 5 Km-el kifeküdt.
Egyet még birt a szerpentin lefelé a többi lábhajtással ment.
Már toltam azt a mocsok dögöt 4 Km-t benzingond miatt.
Utána örült a kutas hogy vizet követeltem nagyon.
dunára vizet
Minden szerdán 14:30---15:30-ig Motorszereléssel kapcsolatos témák a motoroshang nevü internetes rádióban.
Mai nap nyeremények is lesznek. hallgasd regisztrálj csetelj és tedd fel kérdésedet élőben.
http://www.motoroshang.hu