Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah asszonypajtás biztos díjazná lehet meg kéne kérdezni a "szobamotoros"-t a GSX-R600-ról
ne szopass már józsibá
nem ez az első.... család összes keze izomlázas már ettől

megoldódott a dolog, ez egy honda motor és van egy kunkor a fékcsövön, na itt volt a bubi benne
nej fel lett ugrasztva a hokedlire aztán kinyújtotta a csövet az ég felé és ki lett pumpálva

lecsó! köszi az infót, végülis ki lett kergetve a buborék
Élmény lehet ezt felvakarni
Messze van az még! De már rövidülnek az éjjelek!
Alul a csavaron rajta a cső vége a folyadékban. Kinyitod a légtelenítőt,behúzod a fék kart, zárod a légtelenítőt, kiengeded a fék kart?
adva van egy 2 dugattyús nissin munkahenger
kicseréltem benne a karmantyút és a porvédőt
most meg nem tudom légteleníteni
olyan mintha a munkahengerbe nem tudna bemenni a fékfolyadék
hiába pumpálgatom, és engedem a légtelenítőjén (már a 4. tartálynál járok) a munkahenger meg sem moccan
nem ez az első ilyen akcióm, de így még nem jártam
mi lehet a hiba?
köszi!
nem lenne gond az az 50 km csak földútat kell keresnem mert crosszmotorról van szó, van 1 simsonom is csak nem szeretem miko 120-al száguldozva elöznek. de b@ssza isten nyáron lemegyek
ja az más, oké
azért merr nem endúróóóóóóó
köszi szépen
ha csak a végdobot, akkor nem kell. teljes rendszer esetén már illik
sziasztok!

ha a gyári kipufogót lecseréltem egy sportkipufogóra, akkor kell állítani a karburátoron? 250-es banditról van szó.
ez a motor szeret a szobában lenni ott nem tudtam képet csatolni
majd dunán átevezek a földvári hídon
Tévedni emberi dolog mondta a sündisznó....
Csak villogó.
De ismered azt a gondolkodásmódot hogy jajj ezt még kibirja a szerpetin végééig a visegrádi kútig?
Nem birta.
Előtte 5 Km-el kifeküdt.
Egyet még birt a szerpentin lefelé a többi lábhajtással ment.
Nincs rajta benzinszint mérő?
Akkor annyit mondok hogy a menetidő még a BKV-nál is hosszabb lenne és a mosolyom sem lenne őszinte a végére.
Már toltam azt a mocsok dögöt 4 Km-t benzingond miatt.
Utána örült a kutas hogy vizet követeltem nagyon.
Nem valószínű, hogy a Dunán keresztül van földút !
Már hogy lehetne kidögleni?! Táposak vagytok ! Így nem lesz belőletek "vasember" !?
találnék oda valami földutat, akkor még bort is vinnék
dunára vizet
Hát azért motort tolva ki lehet dögleni ennyitől.
Ahogy látom Te sem leszel Afrika-vadász! 50 Km , ha itt a tavasz, nem nagy távolság. Három napi hideg élelem sem kell hozzá.
sziasztok !

Minden szerdán 14:30---15:30-ig Motorszereléssel kapcsolatos témák a motoroshang nevü internetes rádióban.
Mai nap nyeremények is lesznek. hallgasd regisztrálj csetelj és tedd fel kérdésedet élőben.
http://www.motoroshang.hu
megnéztem, badacsony tőlem 50 km, de azért köszönöm h meghívtál magadhoz majd 1szer hátha szükségem lessz kétkezi segítségre