Nagy üzemben készülsz szelepet csiszolni tán? Mondok egyszerübbet. Bemész egy autósboltba és veszel szelepcsiszoló pasztát... Talán 1-2 ezer forint ha volt amit én is vettem, jó pár hengerfejre elegendő mennyiség, és szépen lehet vele dolgozni. Nem kell külön homokozni...
köszi a segítséget mindenkinek
lecso és azt esetleg nemtudod,hogy milyen finomságú kéne nekem? kb mennyibe kerülhet? csak van kis kiszerelésbe is,nem akarok 10kiló port venni
valami ilyesmi nem jó hozzá ?! ... nem akarok okos lenni de mi használunk ilyen szilíciumkarbidos cuccokat .
Volfram-acél szerszámok csiszolásához...ha hülyeséget beszélek , akkor tágytalan ... és bocs
Van valami csiszolópor szaküzlet,és a szelepcsiszoláshoz szilíciumkarbid -por kell. Ha jól emlékszem 200 as. De azt hiszem, csak nagy tételben adnak el.
Ha a feszültségszint jó, akkor semmi baj nem lehet. De egy sorba kötött 5A-es dióda (nyitó irányban) minden bajt megelőz. 0,8V-al csökkenti a töltőfeszültséget.
Üdvözlet Mindenkinek! Tanácsot kérek, hogy csökkentsem az autó akkutöltő áramerősségét, hogy megfelelö legyen a motorom 5 A/h-s akksijának a töltésére? Tudom, hogy az akku teljesítményének tizede a megfelelő töltőáram, de a töltőm 15-50 A/h-s akksihoz való. Bocsánat, ha nem itt kellett volna ezt kérdezni!
Erről a fém fékcsőről valakinek van tapasztalata? mert ugye ez olyan ,hogy megveszem a kellő hosszúságú csövet, és a végére a "fittingeket" én rakom fel. Elég precízen lett összerakva /a boltban segítőkészek voltak ,de igazából rosszul mondák/. De kicsit furán egyszerű, az összerakás, és nem úgy néz ki mint ami akár 100 bar nyomást is elvisel. Bár bízom benne, mert ha egy 1000 es sportgépre jó, akkor a dt 80 csak nem fog ki rajta
nézd meg a bowdenhuzalt nincs-e kiszőrösödve? Lehet valami dugulás van. Elszegényedett a keverék. Fals levegőt kap valahol mert eltört a karburátor, és a blokk közötti gumi összekötőcső .Keress olvass utána gondolkozz .
Hello
Lenne egy olyan problémám, hogy 2500-3000 az alapjárat, hiába tekerem kintebb az alapjárat állító csavart nem reagál rá. Ha a szivatót ráhúzom akkor visszaesik az alapjárat, de utána megint felpörög pár mp múlva.
(Yamaha DT 125)
Várom a tanácsokat.
Sziasztok! Suzuki marauder 800-om van lecseréltem az olajat, de tele volt benzinnel. Kikellet cserélnem a gyújtógyertyákat is,mivel az egyik nem működött. Amikor a levegőfiltert kivettem a tokja szintén tele volt benzinnel. Ha valaki már találkozott ilyen esettel kérlek írd meg.
Sziasztok most került hozzám egy pitt bike olajat szeretném lecserélni de nem tudom milyenre kellene :(
télen is szeretném használni ,úgy halottam télre és nyárra is más olajat szoktak bele rakni.nem vagyok váltós motorokban jártas ezért kérem segítségeteket. most elvileg 10w30 as van benne .
125 4t
köszi!
Suzuki dr 600 bontott alkatrészek eladók!
Nagyon jó állapotú alkatrészek, nagyon jó, alkuképes árakon!
Hívj bátran, bármilyen kérdésed van, árban biztos megegyezünk!
lecso és azt esetleg nemtudod,hogy milyen finomságú kéne nekem? kb mennyibe kerülhet? csak van kis kiszerelésbe is,nem akarok 10kiló port venni
Volfram-acél szerszámok csiszolásához...ha hülyeséget beszélek , akkor tágytalan ... és bocs
valaki tudja,hogy hol lehet pesten venni ilyen szelepcsiszoló homokot?
Erről a fém fékcsőről valakinek van tapasztalata? mert ugye ez olyan ,hogy megveszem a kellő hosszúságú csövet, és a végére a "fittingeket" én rakom fel. Elég precízen lett összerakva /a boltban segítőkészek voltak ,de igazából rosszul mondák/. De kicsit furán egyszerű, az összerakás, és nem úgy néz ki mint ami akár 100 bar nyomást is elvisel. Bár bízom benne, mert ha egy 1000 es sportgépre jó, akkor a dt 80 csak nem fog ki rajta
Előre is köszönöm ,ha valaki válaszol!
Lenne egy olyan problémám, hogy 2500-3000 az alapjárat, hiába tekerem kintebb az alapjárat állító csavart nem reagál rá. Ha a szivatót ráhúzom akkor visszaesik az alapjárat, de utána megint felpörög pár mp múlva.
(Yamaha DT 125)
Várom a tanácsokat.
télen is szeretném használni ,úgy halottam télre és nyárra is más olajat szoktak bele rakni.nem vagyok váltós motorokban jártas ezért kérem segítségeteket. most elvileg 10w30 as van benne .
125 4t
köszi!
Válaszotokat előre is köszi, Kori !
Nagyon jó állapotú alkatrészek, nagyon jó, alkuképes árakon!
Hívj bátran, bármilyen kérdésed van, árban biztos megegyezünk!
Info:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Kellemes
délutánt mindenkinek!